Tophold bænker stjernespiller

zHAME og Madsport Esports har stoppet samarbejdet

Madsport Esports er blevet én spiller fattigere, efter zhAME har valgt at trække stikket hos topholdet i 1. Division, da prioriteringerne er blevet ændret for den 26-årige AWPer.

Det skrev organisationen i en pressemeddelse.

zhAME blev hentet ind i varmen tilbage i slutningen af november, og har været en del af holdkortet siden da. Mandskabet deltog i den seneste sæson af Elgiganten Ligaen, hvor det blev til et spot i relegation.

Her blev Madsport Esports overmandet af AGF Academy, der sluttede på en 10. plads i grundspillet af Elgiganten Ligaen. Holdet deltog ligeledes i ESEA Main, hvor det blev til en 37. plads.

I pressemeddelsen uddybede organisationen, hvorfor zhAME ikke længere vil være at finde på holdkortet.

Vi beklager at kunne meddele, efter en fælles beslutning, at Mads "zhAME" Bech er blevet bænket på grund af et skifte i hans prioriteter, efter et ønske at fokusere mere på de personlige plan i livet, som vi hos Madsport støtter fuldt ud. zHAME har siddet på bænken den seneste måned, men på grund af den aktive sæson af Elgiganten Ligaen, har vi valgt at udskyde udmeldingen til nu.

zhAME har været en fornøjelse at arbejde med, både på og uden for serveren. Han er dukket forberedt op til hver træning og har udført på et højt niveau konsekvent. Hans professionalisme er noget, du finder i meget få spillere, selv efter zhAME fik bænket, mødte han op før hver kamp klar til at udføre sit yderste for at hjælpe holdet bliver sejrende.

Vi takker virkelig zhAME og er stolte af det arbejde, vi har været i stand til at vise, siden han kom med på holdet tilbage i midten af november. Vi ønsker dig trives i din fremtidige bestræbelser!

Madsport Esports består nu af:

  • Danmark f1kton
  • Danmark Buzz
  • Danmark Vedstedd
  • Danmark JUNGLAU
#1(Med 1 svar)
19. marts 2021 kl. 10:09
QPR
Godt eksempel på kommunikation fra en org til omverdenen omkring forandringer. Måske nogen kunne lære lidt her? ;)
#2(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 11:02
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
+1 super fin håndtering, og ikke mindst stor respekt til zhAME for en god præstation hele vejen rundt.
#3(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 11:23
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du har altid været en maskine Mads! Held og lykke fremadrettet. Og alt held og lykke til Madsport. De har vist god figur. :-)
#4(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 12:35
tromlereN
Troede ikke man behøvede kommunikere ting der har med spillerne at gøre. Madsport virker som en underlig org, hvorfor ikke tage det hele internt i orgen og lade spillerne hænge? Det en ommer!

Hilsen tromlereN
#5(Med 0 svar)
19. marts 2021 kl. 12:36
Ahmed
Synes godt nok, at spilleren i dette tilfælde har fået alt for meget information i forhold til hvad der skal ske, tænk han faktisk har snakket med organisationen, puha.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.