Tager skridtet nærmere overlevelse

AGF Academy har taget et vigtigt skridt mod at forsvare deres plads i Elgiganten Ligaen og sikre den i næste sæson.

AGF Academy er fortsat med i løbet om endnu en sæson i Elgiganten Ligaen, da de nedkæmpede udfordreren fra 1. Division, Madsport Esports, med 2-1.

Elgiganten Ligaen holdet tog en snæver 16-14-sejr på Vertigo, hvorefter de måtte se sig slået ganske overbevisende med hele 16-5, da Madsport Esports førte sig frem  på seriens andet map.

Det første map endet dog med at være den egentlige neglebider, da AGF Academy hurtigt nedlagde Madsport på det afgørende map med intet mindre end 16-3 for at sikre sig plads i relegation-spillets finale.

Madsport Esports endte på en andenplads i 1. Division B blot 3 point over gruppens førsteplads. Dertil slog de EF.Wolves for at nå semifinalekampen mod AGF Academy, der altså dømte dem til endnu en sæson i 1. Division. 

  • 17. marts - 17:00 - AGF Academy vs. Madsport Esports (Semifinale #1) 2-0
  • 17. marts - 20:00 - AaB vs. Sprit of Amiga (Semifinale #2)
  • 18. marts - 20:00 - AGF Academy vs. Semifinale #2 (Finale)

AaB dyster om finaleplads i relegation-spillet

I skrivende stund kæmper AaB og SoA om retten til at møde AGF Academy i relegation-finalen, hvorfra kun ét mandskab får plads i næste sæson af Elgiganten Ligaen. Kampen mellem AaB og SoA kan følges på dust2tv herunder, mens den står på finalen i morgen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.