Der var overraskelser i dagens opgør i Elgiganten Ligaen.

Store overraskelser i dagens runde

Særligt ét mandskab imponerede i dagens kampe.

Med endnu en mandag kom endnu en spillerunde af Elgiganten Ligaen, hvor der i dagens anledning var 12 kampe på programmet.

I dagens kampe skulle Campus Vejle forsøge at kæmpe sig tilbage i Ligaen, og her fik de hjælp af Quantum Bellator Fire-spilleren jarko, som agerede stand-in for NoProblemGuy.

Dette skulle også vise sig at være en meget klog beslutning. Allerede i første kamp spillede det unge stortalent en afgørende rolle, da han med 36 kills sikrede Campus Vejle Flammen sejren over MASONIC, som ellers ligger med i toppen.

Det unge mandskab fortsatte det høje niveau i de resterende kampe i dag, da det blev til yderligere seks point, hvoraf tre af dem kom i bundopgøret mod ESIMED, hvorfor mandskabet spiller sig lidt tættere på at blive i Ligaen.

Et hold, som til gengæld ikke præsterede i dag, var Astralis Talent. På trods af en god start med en sejr over AaB, så fejlede de unge Astralis-drenge i top-6-kampen, da de både faldt til Alpha og Aalborg Rebels i to vaskeægte 'sekspointskampe.'

Samtidig markerede Tricked sig yderligere som Ligaens måske stærkeste mandskab, da de i dagens opgør vandt yderligere to opgør, hvorfor de lagde sig yderligere i front, hvor de nu fører med seks point med én kamp i hånden.

#1(Med 0 svar)
1. marts 2021 kl. 23:12
Dandy
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Flot spil af Alpha, som lige nu ligner et godt bud på den sidste i Top6
#2(Med 0 svar)
2. marts 2021 kl. 00:12
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så ligner masonic sig selv igen. De er ikke gode i favoritrollen når kampen skal skabes.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.