CS2 ER LANDET
LIVE
RavneFar overgår til en coach-rolle, hvorfra han vil forme en ny IGL i Rekz.

Store udskiftninger hos tophold: "Tiden var inde til en kontrolleret udskiftning og opbygning af et nyt hold"

Falcons, der topper Elgiganten Ligaens 2. Division, har fået ny firepower og ikke mindst en ny IGL, da den tidligere holdkaptajn nu påtager sig coach-rollen.

I transfervinduet skete store udskiftninger hos Falcons, der ellers ligger i toppen af Gruppe B i Elgiganten Ligaens 2. Division. 

Her takkede holdet af med Kaspara, som før transfervinduet kunne fortælle, at der var udskiftninger på vej som “bunder i private årsager”. I mellemtiden tog ingame leader RavneFar springet fra det aktive holdkort og over i en coach-rolle.

Tiden var inde til en kontrolleret udskiftning og opbygning af et nyt hold. Jeg har valgt at satse på unge talenter, fordi jeg synes, at de er gode til at lytte, og efter min erfaring også er bedre til at tage imod kritik, da de er del af en udviklingsproces.

Det her coach-projekt er nyt for mig, selvom jeg har arbejdet med den tekniske del af spillet længe efterhånden. Derfor synes jeg også, at det er fedt at kunne opstarte et projekt med dygtige spillere, der ikke har så meget erfaring i holdspil samt bringe mere struktur på, fortæller RavneFar til Dust2.dk efter transfervinduet.

Bringer unge spillere ombord og former ny IGL

Ind kom Rekz og Regn, der udover at udgøre en glimrende nickname-duo, skal bidrage med noget nyt, mens RavneFar også får mulighed for at forme de unge spillere, som han ser særlige kvaliteter i.

Jeg har valgt at hive helt nyt roster ind af unge spillere, som jeg mener kan bidrage med noget nyt. Ydermere kan jeg ‘nemmere’ være med til at forme dem. Jeg synes, at Regn og Rekz har en masse forskellige kvaliteter, som de bidrager med til holdet.

Rekz er en yderst rolig person, der formår at holde hovedet koldt i pressede situationer. Han er derfor i mine øjne en perfekt kandidat til at overtage IGL-rollen. Regn er en ret vild spiller aim-mæssigt. Han har evnerne til at tage sagen i egen hånd, og kan gøre problematiske situationer løselige. Kort sagt kan Regn bidrage med en masse firepower på holdet.

Det er mere end to år siden, at den 17-årige riffelspiller Rekz sidst agerede ingame leader, og der er da også pres på, når man træder ind på divisionens tophold, og nu skal styre slagets gang med et nyt hold.

Det er ret overvelende. Jeg kom ind til holdet med en forventning om, at jeg skulle spille riffel, som jeg altid har spillet. Det lægger også et stort pres på mine skuldre at skulle lede et hold. Nu har jeg en god coach, som hjælper med alt det strat-baseret bag holdet, men det er stadig mig, som skal kunne lede holdet til en sejr i sidste ende, fortæller Rekz til Dust2.dk

Der er dog god støtte at hente i den nu tidligere ingame leader, der, udover det taktiske aspekt, også står for at hjælpe den nye holdkaptajn på rette vej.

RavneFar støtter mig rigtig meget. Som sagt er det ret nyt for mig, og jeg er ikke 100% komfortabel i rollen endnu, men han giver mig en masse feedback på, hvad jeg kunne gøre bedre, og hvad jeg skal fortsætte med at gøre, forklarer Rekz, der også beretter om coachens centrale rolle, når der skal findes på nye ting eller tænkes ud af boksen. 

Henter første sejre: “Alt virkede som det skulle, det var en fantastisk følelse”

Siden udskiftningerne har holdet spillet to kampe i 2. Division B mod bundholdene SERA * WIWIHOSTING og dernæst Campus Vejle Illusion, som endte henholdvist 16-13 og 16-2. Det er kampe, som den nye ingame leader ser tilbage på med blandede følelser.

Da vi gik ind til vores første ofiicielle kamp, så var der er selvfølgelig nogle sommerfugle i maven, når det er et helt nyt roster. Jeg var personligt ikke tilfreds med scorelinen mod SERA. Vi føler os ret komfortable på Dust2, men vi spiller ikke vores Dust2, som vi plejer. Hvis ikke Vendelb0 ikke havde lavet et 2v1 clutch, tror jeg vi var endt ud i en farlig OT.

Vi var ikke klar på at spille Vertigo mod Campus. Vi var endeligt klar på at spille Dust2, da de ikke har tabt en Dust2-kamp endnu. Men drengene og jeg spiller en fremragende Vertigo, og giver dem ikke mere end to runder i alt. Den kamp var jeg rigtig tilfreds med som IGL, alt virkede som det skulle. Det var en fantastisk følelse at have.

Med de to sejre i hus har Falcons samlet vundet 11 ud af deres i alt 13 kampe, som ser dem toppe deres gruppe.

Catchii-mandskabet ånder dem dog i nakken i kampen om direkte oprykning. Falcons vandt deres første indbyrdes kamp mod Catchii, men har endnu en til gode, som potentielt kan afgøre gruppen. 

Vi går efter direkte oprykning. De (Catchii, red.) er et hold, som har spillet sammen i lang tid efterhånden. Vi har stadig en enkelt kamp tilbage mod dem, hvor vi selvfølgelig regner med at hive en sejre hjem. Hvis vi nu skulle ramme relegation, må vi tage det med, og kæmpe os op derfra, fastslår Rekz, der ser frem mod oprykning uanset udfaldet af Catchii-kampen. 

Rekz, Regn, RavneFar og resten af Falcons har to kampe på programmet i næste uge, hvor de skal forsøge at øge føringen og fastholde førstepladsen. Du kan orientere dig om kampe, resultater og statistikker i Liga-Universet

Falcons består af: 

  • Danmark Rekz
  • Danmark Regn
  • Danmark faith
  • Danmark Vendelb0
  • Danmark Klestrup
     
  • Danmark RavneFar (coach)
#1(Med 1 svar)
26. februar 2021 kl. 08:43
Equip
Rekz er en fantastisk spiller med en god attitude! Håber han kan udføre IGL-rollen bedst muligt <3
#2(Med 0 svar)
26. februar 2021 kl. 08:45
rekz1337
Tak Equip! <3
#3(Med 1 svar)
26. februar 2021 kl. 10:49
larzN
Spændende lineup. Håber det kan fungere for dem, og de kan holde hinanden ud i længere tid :) Regn kan blive rigtig god, hvis han fortsætter hans udvikling.
#4(Med 0 svar)
26. februar 2021 kl. 10:50
zeptocs
<3
#5(Med 0 svar)
26. februar 2021 kl. 11:36
PagE
Stærkt lineup, med forskellige gode kvaliteter! Især Rekz og regn, der virkelig kan bringe ting ind på holdet!
#6(Med 0 svar)
26. februar 2021 kl. 12:21
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
På tide Klestrup viser sig frem, især nu hvor han er blevet karse
#7(Med 0 svar)
26. februar 2021 kl. 13:34
Borsty
Uden tvivl nogle dygtige spillerer. Uanset hvem der vinder glæder jeg mig til at spille mod dem:D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.