Trods god start: "Vi kommer til at foretage nogle ændringer på holdet"

Trods den gode start i Elgiganten Ligaen 2. Division er der udskiftninger på programmet for Falcons.

Det er onsdag aften, og det betyder altså også, at Elgiganten Ligaen divisionerne atter løber over skærmen.

Ét hold, som har meget på spil i aften, er Falcons, har to kampe på programmet i aften. Ligaen er startet ganske godkendt ud for mandskabet, som i øjeblikket ligger på en tredjeplads, og dette er noget, spillerne er tilfredse med, lyder det fra  Kaspara.

Vi ligger på en delt andenplads med tre point op til nummer ét, hvor vi dog kun har spillet ni kampe, mens de har spillet ti. Vi føler egentligt selv, at vi har fået en udmærket start – og ja, det er ingen hemmelighed, at vi går efter oprykning, men det er jo samtidig super seriøse og stærke hold, vi møder i divisionen.

På trods af den gode start er alt dog ikke en dans på roser i organisationen, da Kaspara afslører over for Dust2.dk, at der kommer til at ske massive ændringer på holdkortet i næste uges transfervindue.

Vi kommer til at foretage nogle ændringer på holdet i transferpausen, og det er ændringer, vi løbende har arbejdet på. Vi har af forskellige grunde behov for at skifte et par centrale spillere på holdet ud, og det har sådan set ikke noget med sæsonen at gøre – det er nogle udskiftninger, som mere bunder i private årsager, så det er ting, vi har arbejdet med i længere tid.

Jeg kan ikke sige så meget om fremtiden lige på nuværende tidspunkt – hverken for mig personligt eller for Falcons, da jeg er blandt de spillere, som bliver skiftet ud.

Selvom der er udskiftninger på programmet for Falcons, så er forventninger stadig høje til i aften, hvor holdet håber på at holde det høje niveau ved lige og gøre det bedre end gårsdagens kampe.

Vi møder to modstandere i dag, hvor vi regner med to sejre - vi møder helt klart op for at vinde. I går havde vi en lidt blandet dag, hvor vi først tabte til nummer tre for derefter at slå nummer ét .

I aften har Falcons to opgør på programmet, når modstanderne hedder Aalborg Rebels MasterClass og Avalanche, som begge ligger under Falcons i ligaen. Her kan opgøret mod Avalanche følges på stream.

Falcons består af:

  • Danmark Kaspara
  • Danmark RavneFar
  • Danmark Bunke
  • Danmark Vendelb0
  • Danmark divedN

Stream:

  • 19:00 - Rydhave Slots Efterskole 3 vs. TapOne Esport
  • 20:00 - Avalanche vs. Falcons
  • 21:00 - Serenity vs. Kronjyllands Talent

 

#1(Med 0 svar)
10. februar 2021 kl. 18:54
Kristja
Håber divedN får nogle nye flække mates, så han kan indtage en plads i den øverste liga!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.