suNny er nu løst af sin kontrakt med ENCE.

Færdig i ENCE

I december blev han bænket, og nu er han løst af sin kontrakt.

suNny er endegyldigt færdig i ENCE.

Det bekræfter finnen selv på Twitter, hvor han samtidig gør det klart, at han ikke ser sig selv som færdig med CS:GO.

Gode nyheder i dag. Jeg er officielt kontraktfri. I de seneste måneder har der ikke været andet at lave end at tænke og træne individuelt. En ting er sikkert for fremtiden. Jeg er ivrig og klar til at spille og konkurrere på de store scener igen, skriver suNny på Twitter.

Den 26-årige finne har siden december været bænket i ENCE, som han kom til i 2019. Her blev han blot fire dage inden StarLadder Berlin Major hentet ind som erstatning for Aleksib, der i samme ombæring blev bænket.

Men da holdkortet til turneringen var låst, spillede Aleksib turneringen i ENCE-trøjen, før suNny kom ind på holdet. ENCE nåede kvartfinalen, hvor Renegades slog dem 2-0.

Før det var han i mousesports, med hvem han vandt ESL One New York med i 2018.

Siden bænkningen i december har suNny været rygtet til det gamle GODSENT-hold, der nu spiller i FunPlus Phoenix.

Klar på hold med flusha

Senest kom det også frem i begyndelsen af februar, at et hold bestående af blandt andre flusha, autimatic og suNny var under opsejling. Det projekt så dog i første omgang ud til at gå i vasken, da der ikke var interesse fra organisationer, fortalte flusha i HLTV Confirmed.

Men blot et par timer efter sit tweet, hvor han bekendtgjorde, at han var fri af sin kontrakt med ENCE, har suNny delt flusha's oprindelige tweet vedrørerende planerne om et nyt hold. Her er opslaget ledsaget af en tekst fra suNny, der indikerer, at planerne ikke er skrottet helt.

Jeg tror på, vi har et meget lovende projekt med unge og også erfarne spillere, der deler de samme ambitioner og arbejdsmoralen til at nå dem, skriver han i opslaget.

ENCE består af:

  • Danmark Snappi
  • allu
  • doto
  • dycha
  • Spinx
#1(Med 0 svar)
20. februar 2021 kl. 10:37
MrBlond
Han var god i Mouse, Sunny men shit hans niveau har været dalende men lad os se med det projekt😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.