Aalborg Rebels har forstærket sig med mad0, MSN og ckay.

IGL om nye spillere: "Det tiltede mig fuldstændig"

Aalborg Rebels har været på rov hos ligakonkurrenterne og sikret sig nye spillere. Ingame leader for Rebels sætter her et par ord på ændringerne i lineuppet.

Udskiftningen hos Aalborg Rebels er nu fuldendt, og ind er kommet MSN, mad0 og ckay. Det kunne Dust2.dk allerede fortælle tirsdag aften, men nu bekræfter Aalborg Rebels det selv.

Nu sætter ingame leader hos nordjyderne, vestr, ord på fuldendelsen af holdkortet. Og han er naturligt nok tilfreds med spillerne, som han ser som en perfekt tilføjelse til Aalborg Rebels.

Jeg har personligt håndplukket alle tre spillere, primært grundet deres erfaring, personlighed, niveau og vigtigst af alt: Deres evne til at forbedre sig selv og det hold, de spiller på. Jeg er meget selvsikker ifht. deres individuelle potentiale, og alle de gode ting de kan bidrage med til holdet. De er alle cirka lige hårdtarbejdende, og de virker til at have en god forståelse for, hvad der skal til, for at nå det næste niveau. Ydermere passer de perfekt ind rollemæssigt, siger vestr.

Hvad er det, lige netop disse tre spillere kan bringe til bordet?

ckay er fantastisk til at tage mapkontrol og løfter en tung byrde for mig i henhold til at tage noget styring midround, når jeg ikke lige er med fremme eller søger et peek på et yderpunkt. MSN er vores fodsoldat og har stor respekt for hold-dynamikken. Desuden virker han allerede nu til at have et godt samarbejde med ckay. mad0 spiller ydrepunkter og forstår at holde sig i live og spille klogt på egen hånd. Det hele virker til at gå op i en højere enhed.

Holdet har allerede praccet sammen, og foreløbig har vestr en god fornemmelse. Det har han dog haft før, hvor det er endt med ikke at fungere, så det handler i stedet om at tage tingene, som de kommer. Og hvis projektet ikke ender som ventet, er det tid til at se indad.

Jeg ser heldigvis ingen røde lamper endnu, og indtil videre er det gået godt. Stemningen er god, og jeg har den fornødne respekt fra alle spillerne til, at jeg kan føre min spillestil ud i livet. Hvis projektet går i vasken, er det formentlig mig, der har fejlet, siger vestr.

Da mad0 tonsede ind i bamsen

Tidligere på sæsonen mødte Aalborg Rebels netop MSN og mad0 i en kamp mod Campus Vejle * Flammen. Her var de to nyslåede Aalborg Rebels-spillere bedst for Campus Vejle * Flammen, og især mad0 imponerede med 31 kills.

vestr afviser da heller ikke helt, at den kamp havde betydning for de nye tilføjelser til Rebels-holdkortet. Han husker især én episode.

Hånden på hjertet, så havde den specifikke kamp ikke den store betydning for mit valg af spillerne. Og så alligevel lidt. Vi spillede Nuke, vi var T, og de var CT. Jeg husker tydeligt en runde, hvor mad0 tonser ind i bamsen og direkte op T tag, for så efterfølgende at skyde mig i ryggen på silo. Det tiltede mig fuldstændig, men allerede der tænkte jeg, at mad0 er en spiller, der kan tage sagen i egen hånd - og det ser jeg, uanset hvad, som en vigtig egenskab i en ydrepunktsspiller, fortæller vestr.

Om Aalborg Rebels efter denne sæson af Elgiganten Ligaen fortsat kommer til at stille med samme lineup som nu, må tiden vise. Ingame leaderen håber dog, at det varer ved.

Vi har ikke skrevet kontrakt med nogen endnu, og vi ser hinanden an over de næste par måneder. Jeg tror, at vi går i playoffs, og så er der heldigvis lidt ekstra tid at løbe på. De fleste, og de største, problemer kommer altid senere i forløbet, men jeg krydser virkelig fingre for, at det her er lineuppet for hele 2021. Jeg er efterhånden meget træt af spillerudskiftninger, og jeg vil gøre mit absolut bedste for at holde på lineuppet.

Forskellige ambitioner

Behovet for nye spillere opstod, da Tonic og Runoe i begyndelsen af februar meldte ud, at de gerne ville noget andet end CS. Dermed blev det ikke varigt, at Aalborg Rebels blev ved med at være rent Aalborg-hold. vestr ville dog have foretrukket at være vidende om de to spilleres ambitioner, før sæsonen gik i gang.

Jeg er ret overbevist om, at de aldrig var lige så motiverede, som jeg selv og organisationen er, for at nå toppen af poppen. Og det er helt okay. Vi ville bare have sat pris på, at det var blevet sagt fra start - for så havde vi aldrig forsøgt os med et rent Aalborg-hold.

Ser du det som et nederlag, at dette ikke var muligt at stille med et rent Aalborg-hold?

Min spillerkarriere har været fuld af nederlag, så jeg tager det ikke så tungt. Men det er da beklageligt, at vi ikke finder det muligt at lave et slagkraftigt Aalborg-hold, som det ser ud lige nu. Måske er det en realitet langt ude i fremtiden, men jeg tvivler på at det bliver aktuelt lige foreløbigt. Det bliver nok ikke en realitet, før vi har det økonomiske fundament til selv at huse et hold i eller omkring Aalborg.

Målsætningen for sæsonen er at ramme playoffs, gerne med en plads i top fire. Og det satser vestr på, at det nordjyske hold kommer til. Og så har han også kig på top 15-listen.

Jeg synes, den her roster change er en klar forstærkning - i hvert fald på papiret. Jeg tror på, at vi bryder ind i en top 8 inden sæsonen er omme, lyder det.

Aalborg Rebels skal næste gang i kamp i Elgiganten Ligaen på mandag mod først Lyngby Vikings og derefter ESIMED. Dagen efter møder de Alpha.

Kampprogrammet ser således ud:

  • 22. februar, 20:00: Lyngby Vikings vs. Aalborg Rebels
  • 22. februar, 21:00: Aalborg Rebels vs. ESIMED
  • 23. februar, 21:00: Alpha vs. Aalborg Rebels

Med tilgangen af mad0, MSN og ckay ser Aalborg Rebels lineup ud som følger:

  • Danmark mad0
  • Danmark ckay
  • Danmark MSN
  • Danmark ValcoNN
  • Danmark vestr
#1(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 13:38
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det virker lidt som om at hver gang vestr får et nyt hold, er det " Det bedste hold de har samlet med god dynamik" og alligevel holder det aldrig ret længe:P
#2(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 14:21
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Virker som et solidt lineup
#3(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 17:14
Zaki
mad0 & MSN er sgu også maskiner, så mon ikke det bliver godt :)!
#4(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 17:16
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Håber de giver det tid. Konstellationen giver sindssyg god mening
:vamos:
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.