Copenhagen Flames Fe er lige nu på fjerdepladsen i 4. division A. Ifølge ramziiN er målet oprykning gennem relegation (Foto: Copenhagen Flames Fe)

AWP’er for oprykningskandidat: "Det var en super fed kamp at vinde"

Seneste runde af Elgiganten Ligaen 4. division A bød på topopgør, som Copenhagen Flames Fe vandt. Og sejren har givet blod på tanden til at fortsætte de gode takter.

De fleste af holdene i Elgiganten Ligaen og divisionerne holder vinterferie denne uge, og holdene kan således få et velfortjent hvil, inden det snart går løs igen.

En af divisionerne, hvor der er tæt kamp om oprykningsspillet, er 4. Division A, og her finder vi Copenhagen Flames Fe, der lige nu ligger på en delt fjerdeplads med 18 point efter 11 kampe. 

Dust2.dk har fået en snak med ramziiN, der er AWP’er for de københavnske flammers kvindehold. Hun mener, sæsonstarten har været fin, men der er dog alligevel plads til forbedring.

Vores sæsonstart har været ganske fin. Selvfølgelig er der nogle kampe, der kunne have gået en del bedre, men jeg synes, vi har kæmpet os super godt igen og bevist nogle ting, især overfor os selv. Jeg tror, et punkt, der kunne blive bedre, er egentligt “bare” vores samspil og selvtillid i, hvad vi kan, siger hun og glæder sig over de nye tilgange til holdet.

Jeg vie selv mene, at det kræver god mentalitet og motivation fra holdet og ikke mindst tid, eftersom vi både har Jenny og Rikke, som delvist nye spillere på holdet. Men jeg tror på dem, og jeg er super glad for, at de permanent er blevet en del af holdet. 

I Copenhagen Flames Fe’s seneste kamp blev det til en sejr på 16-8 over Københavns Private Gymnasium, der ligger nummer to i rækken.

Og netop den kamp fremhæver ramziiN som et af sæsonens foreløbige højdepunkter. Copenhagen Flames Fe tabte nemlig de to holds første opgør i begyndelsen af sæsonen.

Hvis der var en kamp, jeg ville fremhæve mere end andre, ville det være vores anden kamp mod Københavns Private Gymnasium. Første kamp mod dem var på Inferno, hvilket er et map, vi ikke just er for stærke på, mens vi i den anden kamp kommer ud på Overpass, hvor det tydeligvis gik meget, meget bedre for os. Det var en super fed kamp at vinde, især når man har tabt stort til dem førhen, siger ramziiN og uddyber, hvad det var, der lykkedes i netop den kamp.

Både midt i kampen og efter kampen følte jeg, at vi spillede noget CS, som vi alle kan være stolte af. Det virkede til, at alle pigerne lagde alt, de kunne, i kampen, med aim, hjerne og kommunikation. Selvfølgelig alt imens vi havde et super fedt og godt humør igennem det hele, siger hun.

I næste uge går det løs igen for Copenhagen Flames Fe, og her møder de først rækkens førerhold Fast-Forward, som tog sejren i holdenes første opgør med 16-8.

Dagen efter gælder det kampen mod Nordsjællands Efterskole, og hvor Fast-Forward på papiret ser svært ud, er det omvendte tilfældet i kampen mod Nordsjællands Efterskole. De har efter 11 kampe kun tre point på kontoen, og da Copenhagen Flames Fe mødte dem tidligere på sæsonen endte det med en 16-3-sejr.

Målet er oprykning

Om det bliver til yderligere seks point på kontoen, tør ramziiN ikke spå om, men forventningen er, at holdet går ind til kampene med noget af det, der har virket på det seneste. Og så har spillerne kigget på det, der ikke har fungeret tidligere.

Jeg ved ikke just, om jeg forventer et win i de to kommende opgør. Men jeg forventer, at vi lægger den samme mentalitet og styrke i de kommende kampe, som vi har kunnet gøre i nogle af de forrige kampe, som for eksempel mod Københavns Private Gymnasium.

I forberedelsen til de kommende kampe ligger vores fokus meget på at lære fra vores forrige fejl og mangler, som vi har haft i de tidligere opgør mod de to hold. Det gælder både for alle spillere individuelt og overall på holdet.

Skulle begge kampe ende med sejr vil det give blod på tanden til at nå sæsonens målsætning om oprykning på den ene eller anden måde. Førstepladsen er dog lidt svær at nå, indrømmer ramziiN.

Vi havde en ret hård start i vores division i denne sæson, så hvis vi skulle gå efter en direkte oprykning og altså ligge nummer et, ville der næsten skulle ske et mirakel, hvor vi skulle vinde alt, og dem over os tabe flere af deres kampe. Vi går derfor efter at skulle spille relegation-kampene og altså minimum holde vores 4. plads og så forhåbentlig oprykning den vej igennem, fortæller ramziiN.

Copenhagen Flames Fe's kampprogram er som følger:

  • 23. februar, 19:00 - Fast-Forward vs. Copenhagen Flames Fe
  • 24. februar, 22:00 - Copenhagen Flames Fe vs. Nordsjællands Efterskole

Copenhagen Flames Fe består af disse spillere:

  • Danmark vic
  • Danmark rikkeeeeeee
  • Danmark Josefine
  • Danmark ramziiN
  • Jennyzz
#1(Med 0 svar)
16. februar 2021 kl. 18:05
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De har imponeret i denne sæson. Spændende hvor topniveauet er.
#2(Med 0 svar)
16. februar 2021 kl. 20:34
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Anna for president
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.