PERCY og resten af AGF-mandskabet har ikke fået den start på sæsonen, de havde håbet.

AGF skal rejse sig efter svær sæsonstart

Sæsonen har indtil videre ikke levet op til forventningerne for PERCY og resten af AGF-holdet. Men i de kommende kampe forudser IGL'en flere point til det østjyske mandskab.

AGF har i denne sæson ikke ramt niveauet, og efter syv kampe befinder holdet sig på en niendeplads i ligaen. Der er dermed et stykke vej, hvis østjyderne skal gentage sidste sæsons grundspilssejr, og ingame leader for østjyderne, PERCY, erkender da også, at sæsonstarten kunne være gået bedre.

Jeg vil ikke sige, at det er gået specielt godt. Vi har ikke rigtig ramt det niveau, vi har haft i pracc. Vores forventninger er væsenligt højere, end det vi har præsteret indtil videre. Men jeg tror dog stadig, vi kan vende skuden og ramme playoffs, lyder det fra PERCY.

Indtil videre har AGF slået Atlando Esports, ESIMED og MASONIC. Mod topholdene Lyngby Vikings, Tricked og Copenhagen Flames, har det derimod knebet, og det er blandt andet på grund af samarbejdet på holdet, mener PERCY.

De hold, vi har slået, er nok hovedsagligt, fordi vi bare har bedre spillere overall og ikke så meget vores teamplay endnu for at være ærlig. Det, synes jeg, har været sådan rimelig tydeligt imod de ''bedre'' hold, siger han og tilføjer, at AGF's største problem lige nu er mangel på samarbejde.

Aftaler vil jeg nok sige er vores største problem, forudsatte planer er næsten en nødvendighed for os, ihvertfald her i starten da vi har nogle forskellige spillestile. Det hele er en stor blanding af, at der er for mange planer, og de tit er forskellige. Og så går det lidt for stærkt for os i de officielle kampe en gang imellem.

Men hvad mener du med, at det går for stærkt i de officielle kampe nogle gange?

At ofte bliver det ikke en gennemovervejet plan, og så er den i bund og grund ikke speciel god. Vi flyver ud i en hurtig beslutning, som hurtigt kan gå galt.

Eksempelvis som mod Copenhagen Flames i sidste uge?

Ja, pretty much.

I mandagens kampe skal AGF i kamp to gange. Først gælder det Campus Vejle * Flammen, inden talentholdet AGF Academy venter. Og PERCY har høje forventninger til, at AGF igen kan sætte tingene på plads og få point på kontoen.

Jeg har ikke det store kendskab til Campus Vejle-drengene, men umiddelbart regner jeg med en 2-0'er.

Tirsdag skal AGF igen i ilden, og her er der på papiret tættere opgør i vente. Først venter Astralis Talent, inden MASONIC skal forsøge at revancere sig fra nederlaget tidligere i sæsonen.

Vi tabte jo sidste gang til Astralis Talent, og det regner jeg ikke med sker igen. MASONIC slog vi sidst, og det blev væsenligt tættere, end det burde. Vi havde sådan set kampen i vores hånd hele vejen igennem. Så jeg regner også med vi, at kører rent hus denne gang 2-0.

AGF har mandag og tirsdag disse kampe på programmet:

 • Mandag:
  • 19:00: Campus Vejle * Flammen vs. AGF
  • 20:00: AGF vs. AGF Academy
 • Tirsdag:
  • 20:00: Astralis Talent vs. AGF
  • 21:00: MASONIC vs. AGF

AGF's holdkort ser således ud:

 • Danmark Cabbi
 • Danmark fr0slev
 • Danmark Lukki
 • Danmark Ryxxo
 • Danmark PERCY
#1(Med 1 svar)
8. februar 2021 kl. 15:41
DH_JanLund
Med det lineup ligger de vel som forventet.
#2(Med 0 svar)
8. februar 2021 kl. 15:55
Radski
??:DD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.