Basso er nu frigivet fra Copenhagen Flames-bænken.

Frigivet fra Flames

Copenhagen Flames har annulleret kontrakten med den bænkede spiller, hvis næste hold allerede er under opsejling.

Copenhagen Flames har annulleret kontrakten med Basso, der ellers sad på bænken. Det melder organisationen om på Twitter, hvor de skriver at han nu er fri på markedet.

Overfor Dust2.dk afslører Basso dog, at der nok ikke går længe, før han er tilbage på et hold og med annulleringen af kontrakten, lader Copenhagen Flames den 22-årige gå kvit og frit.

Uden at fortælle for meget, kan jeg vidst godt sige, at der nok ikke går alt for længe, inden jeg er tilbage på et hold.

Flames har været samarbejdsvillige i processen, og det kan jeg kun takke dem for. Det er ikke Flames intentioner at holde på spillere, der gerne vil videre, og eftersom jeg bare sad på bænken, var det den bedste beslutning, forklarer Basso efter udmeldingen om hans kontrakt.

Danskeren kan dog ikke afsløre mere om hans næste hold, hvorfor man må væbne sig med tålmodighed frem mod spillerens næste kapitel. 

Basso blev præsenteret som en del af det nye Copenhagen Flames tilbage i august, hvorfor det blev til knap fem måneder med flammerne i denne omgang. Han har også tidligere repræsenteret organisationen, og det har endnu engang været en god oplevelse.

Det har egentligt været rart at være tilbage i Flames . Der er styr på tingene omkring holdet - professionel tilgang til tingene, et fantastisk content team og alt er som det skal være. Jeg føler også, de sidste 5 måneder har været meget lærerige. Jeg har både rykket mig som person og som spiller, og det er uden tvivl noget jeg vil tage med videre, fortæller Basso til Dust2.dk.

Den 22-årige spiller blev sammen med Daffu bænket i start-januar forud for Elgiganten Ligaen Sæson 16. Her blev der gjort plads til maNkz og Nodios, som vendte tilbage til Copenhagen Flames efter et ophold hos x6tence. 

Under opholdet hos Flames blev det til en andenplads i Elgiganten Ligaen, mens holdet med Basso også var oppe at vende i verdens top-50, da de toppede med en placering som nummer 49 på verdensranglisten.

#1(Med 1 svar)
4. februar 2021 kl. 20:41
DH_JanLund
Håber han har kvalitet til at blive i elgigantligaen
#2(Med 0 svar)
4. februar 2021 kl. 20:54
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Der er vel ingen tvivl om han har niveauet til Elgiganten ligaen?
#3(Med 0 svar)
5. februar 2021 kl. 00:59
cleansation
Op på hesten igen
#4(Med 0 svar)
5. februar 2021 kl. 07:04
DH_JanLund
Ja mund ikke han finder noget. Men har CPH Flames hånden oppe i røven af HLTV. Siden det er blevet en nyhed derinde. Fuck en troll kommentar sektion
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.