Corona-ramt IGL ødelagde starten

Starten i 3. division har slet ikke været, som Sørby Cypher-spillerne havde håbet.

Der er fuld gang i Elgiganten Ligaens divisioner om onsdagen og i dag er ingen undtagelse, da der er masser af kampe på programmet.

Særligt en af kampene kan blive skelsættende for de to kæmpende hold, da der er dømt bundbrag i 3. division A mellem Unidad Esport og Sørby Cypher, der begge har seks point efter syv kampe.

Kampen betyder rigtig meget, da man allerede mere eller mindre kan se i vores gruppe, hvem der kommer til at blive i 3. division, og hvem der skal spille om at undgå nedrykning. Så vi vil gøre alt for, at vi hiver tre point hjem i aften, da den her kamp har en rigtig stor betydning på stillingen, og hvordan det kan ende, fortæller N1njaKING fra Sørby Cypher.

Sørby-holdet ligger nummer ni tabellen, og det skyldes blandt andet en ærgerlig start, hvor holdets 15-årige IGL, zunrise, blev testet positiv for coronavirus.

Taktstokken blev derfor givet videre til N1njaKING, og det har afspejlet sig i holdets spil. Og så har de også undervurderet niveauet lidt.

Vi starter ud med, at vores IGL får coronavirus. Derfor valgte vi at smide IGL-rollen over til mig, så han kun skulle fokusere på sit aim. Vi var måske lidt for selvsikre fra start, end vi skulle have været. Så vi skulle vænne os til noget helt nyt på rigtig kort tid, og da det er lang tid siden, jeg har callet sidst, skulle jeg også lige vænne mig til det.

De to hold mødes klokken 20 i dag, og du kan se kampen på dust2tv på Twitch. Det fulde overblik over streamen i aften kan ses her:

  • 19:00 - eSpuma Academy vs. Femmøller.Main
  • 20:00 - Sørby Cypher vs. Unidad Esport
  • 21:00 - HDE.Hype vs. CV Illusion

#1(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 17:16
BehinD
De burde kunne ramme over relegationszonen
#2(Med 0 svar)
3. februar 2021 kl. 17:43
sL1m3
Bruun skal også stand in for Sørby i dag
MEEEEEN det er på AWP'en såe...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.