Equip ser frem til at få håneretten over Andie og resten af Campus Vejle * Instinct efter tirsdagens kamp i toppen af 1. division B.

IGL inden aftenens topstrid: "Andie skal ikke have lov at pine os på TS"

Aftenens kampe i 1. division B byder på kampe mellem rækkens tre tophold.

Det er igen tid til kampene i Elgiganten Ligaens divisioner, og i aften er der flere topkampe i især 1. division B, hvor top-3-holdene skal i ilden mod hinanden.

Først tager 1. division B’s førerhold Campus Vejle * Instinct mod rækkens tredjeplads Jyderup Enigma. Samme Jyderup Enigma skal senere på aftenen i kamp igen, når rækkens nuværende andenplads fra Madsport Esports venter.

Begge opgør ser på papiret ud til at blive tætte, og IGL fra Jyderup Enigma, Equip, ser da også frem til kampene. Især mod Campus Vejle * Instinct er der én vigtig ting ud over point på spil.

Jeg har forventninger til vi får spillet en god kamp. De er et stærkt hold med et højt topniveau, og det samme er vi, så kampen kan gå begge veje, men mon ikke kampen ender i vores favør. Der er håneret på spil, og Andie skal ikke have lov at pine os på TS. Jeg skal ud og vise, hvem den bedste 1v5’er er, siger Equip og sætter et par ord på Madsport Esports-kampen:

Det er endnu et stærkt mandskab, som jeg har samme forventninger til. Personligt ser jeg dem som de stærkeste i gruppen. Det bliver ikke en nem kamp. Oveni det skal vi have revanche mod klubben Madsport, som vi ikke formåede at sejre over i 2. Division, siger han.

Jyderup Enigma indtager før tirsdag aftens kampe en tredjeplads i rækken med 12 point efter seks kampe, men sæsonstarten kunne have været endnu bedre, mener Equip.

Vi kunne godt ha’ haft en endnu bedre start, da jeg vil mene, vi selv har haft en stor indflydelse på vores losses. Dog har vi været gode til at få noget ud af de tabte kampe, så de samme fejl forhåbentlig ikke forekommer igen, og det er det vigtigste, lyder det fra Equip.

Selv om holdet altså foreløbig ligger til at spille med om oprykningen til Elgiganten Ligaen, så har vi endnu til gode at se holdets fulde potentiale endnu, mener IGL’en. Der er blandt andet hentet hjælp ind udefra.

Vi har langt fra udløst vores fulde potentiale, hverken individuelt eller som hold, så alting kan forbedres. Os alle på holdet er ret unge *host* undtagen 30-årige Kvall. Eftersom vi er ret unge, kan vi i visse situationer komme til at stresse, hvor vi ikke burde. Derfor arbejder vi specifikt på vores kommunikation, og bevare ro på TS’en samt serveren. Her for nyligt startede vi et forløb med en psykolog, som forhåbentlig kan hjælpe os med ovenstående problem og mange andre, så vi kan performe bedst muligt, siger han.

Jyderup Enigma skal i aften spille disse to kampe:

 • 18:00 Campus Vejle * Instinct vs. Jyderup Enigma
 • 22:00 Jyderup Enigma vs. Madsport Esports

Jyderup Enigma har disse spillere på holdkortet:

 • Danmark Kvall
 • Danmark Glockey
 • Danmark Staehr
 • Danmark Equip
 • Danmark Tauson
 • Danmark Thugger

Kampen mellem Campus Vejle * Instinct og Jyderup Enigma skydes i gang klokken 18:00 og kan ses på dust2tv på Twitch:

 • 18:00 - CV Instinct vs. Jyderup Enigma
 • 19:00 - Madsport Esports vs. Agaming
 • 20:00 - IDK vs. Spirit of Amiga
 • 21:00 - Sørby Esport vs. Accusata

#1(Med 2 svar)
2. februar 2021 kl. 17:30
Thugger
Staehr er ikke længere på holdkortet, det er jeg :)))
#2(Med 0 svar)
2. februar 2021 kl. 17:41
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Maskijn
#3(Med 0 svar)
2. februar 2021 kl. 18:44
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
KOOOOM SÅÅÅÅÅÅ!1!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.