cadiaN og resten af Heroic misser lige netop aftenens finale.

Heroic glipper finalen

Der er ingen dansk deltagelse i finalen i cs_summit 7, da Heroic netop er blevet slået i semifinalen.

Heroic er ude af cs_summit 7 efter et nederlag i semifinalen til svenske fnatic.

Det står klart, efter at den sidste semifinale for kort tid siden blev spillet færdig, og her var det desværre et Heroic-mandskab, som kom til kort med et 0-2-nederlag.

Første map startede ellers stærkt ud for de danske drenge, som efter en rigtig god første halvleg så sig være foran 10-5 på Mirage, hvor både TeSeS, stavn og b0RUP ydede en stor indsats.

Det så endnu bedre ud for Heroic, da de vandt pistolrunden på CT-siden, men herefter faldt det hele lidt sammen. Naboerne fra Sverige vandt nemlig ti ud af de næste 11 runder, hvilket sendte dem på matchpoint, og da cadiaN ikke kunne kalde Heroic ud af kattepinen, var det til sidst fnatic, som tog sejren på første bane.

Inferno, som var kampens andet map, startede heller ikke ligefrem optimalt ud for cadiaNs tropper, som kom bagud 0-6. Herefter tog niko og stavn dog sagen i egen hånd og spillede en stabil CT-side, hvorfor danskerne også sluttede halvlegen med en 8-7-føring.

På offensiven hang spillet dog ikke rigtigt sammen for de danske drenge, som blot vandt én runde ud af de første ni efter sideskiftet, hvorfor fnatic blot manglede én runde selv for at tage sejren.

cadiaNs tropper gjorde deres bedste for at komme tilbage i opgøret, men selv efter tre vundne runder i træk, var det desværre ikke nok, da Jackinho og fnatic snuppede den 16. runde og dermed også en 2-0-sejr over de danske drenge.

Danmark Casper 'cadiaN' Møller 30 - 40 -10 55.7 65.5% 0.83

Med Heroics nederlag og et nederlag til mousesports tidligere i dag bliver det derfor en cs_summit 7-finale uden dansk deltagelse.

Her bliver det i stedet fnatic og Virtus.Pro, som tørner sammen senere i aften. Førstnævnte har endda nyhentede Jackinho med på holdet, hvorfor den nye fnatic-spiller har mulighed for at vinde sin første turnering hos det svenske mandskab.

tobach
De skulle nok have taget mirage hvis det skulle have blevet til noget, selvom de så gode ud på inferno i går.
Var ellers spændt på at se hvordan deres train er.. satans
#2(Med 0 svar)
1. februar 2021 kl. 01:09
uedzorn
Satme mange runder der blev clutchet til fnatics fordel. Men sådan er det jo man vinder, men Heroic var ikke langt fra.
#3(Med 0 svar)
1. februar 2021 kl. 12:36
PillerPaller
Håber bare de holder fast i deres nuværende lineup og anerkender, at de måske overtræseterede for en periode sidste år og at der ikke er grund til at panikke : )
#4(Med 0 svar)
1. februar 2021 kl. 13:16
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
fnatic straffede Heroics aggressive CT stil på mirage alt for hårdt. Det var simpelthen for nemt at læse og heroic omstillede for sent :/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.