Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 40M : 17S

"Selvom vi ikke rammer niveauet, så skal vi nok vinde alligevel"

Forventningerne inden aftenens kampe er klare for IDK, som regner med at tage seks point ud af seks mulige.

Det er blevet tirsdag, hvorfor Elgiganten Ligaens divisioner atter løber over skærmen i aften, og her er der meget på spil for alle holdene.

Et hold, som i aften virkelig får mulighed for at sikre sig vigtige point er IDK fra Elgiganten Ligaen 1. Division A, da de har to kampe på programmet. 

Mens der venter to kampe yderligere i aften, har mandskabet indtil videre spillet netop tre kampe i ligaen, hvor IDK har sikret sig seks point, og dette er også noget, holdet er ganske tilfredse med.

Det er egentlig en helt udmærket start, vi har fået på ligaen. Vi starter dog sæsonen ud med en udebanekamp mod SoA, som også er vores første kamp overhovedet som hold, så vi skulle lige falde til, og det har vi så gjort i de to kampe derefter, hvorfor vores modstandere heller ikke har fået et ben til jorden, fortæller Inspire til Dust2.dk.

I dag regner holdet med at fortsætte den godkendte start, når der er to modstandere på programmet i aftenens kampe.

Her regner Inspire nemlig med, at holdet kan komme ét skridt tættere på Accusata og de andre mandskaber, som i skrivende stund ligger over dem - også selvom topniveauet måske ikke bliver ramt helt.

Vi har set ekstremt gode ud i vores to seneste kampe, og jeg ved, at hvis vi fortsætter med det høje niveau, vi har lagt for dagen, så kommer vi til at vinde alle vores kampe i aften - og selvom vi ikke rammer niveauet, så skal vi nok vinde alligevel.

Jeg synes allerede, vi er ét af divisionens absolutte tophold, og vi er også helt klart blandt favoritterne til at rykke direkte op. I aften skal vi bare ud og spille vores eget spil, som vi ved, vi kan, og så vinder vi også begge kampe.

IDK ser da også sig selv som ét af de klart bedste hold i ligaen, mens særligt én modstander er holdets direkte konkurrent, hvis man spørger Inspire.

Jeg føler, at Accusata er ligaens favorit til at rykke direkte op. Både Sørby og FG. Sharkgaming kan dog også lave et par overraskelser og lægge sig i den gode ende af ligaen, men jeg ser stadig os selv og Accusata kæmpe om førstepladsen, når vi rammer slutningen af sæsonen.

Om det danske mandskab med spillere som Inspire og ckay på holdkortet kan spille sig et skridt tættere på førstepladsen senere i aften, må tiden vise.

IDK spiller i dag følgende kampe:

 • 19:00 - FG.Sharkgaming vs. IDK
 • 20:00 - IDK vs. STANDARD#

IDK består af disse spillere:

 • Danmark Inspire
 • Danmark CONR4D
 • Danmark ckay
 • Danmark DemoN
 • Danmark Soks

Stream

Sådan sender dust2tv i aften:

 • 18:00 - IGNITE vs. Quantaya
 • 19:00 - Agaming vs. VSPR
 • 20:00 - Ølgod vs. CV Instinct
 • 21:00 - Accusata vs. FG.Sharkgaming

Du kan selv tjekke stillinger, kampe, resultater, lineups og stats i vores liga-univers.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.