"Vi ser os selv som et af de stærkeste hold"

Madsport Academy har mulighed for at hente hele ni point i aften, når ligaen igen ruller over skærmen.

I aften går det igen løs i Elgiganten Ligaen, og her er der kampe i alle divisionerne.

Når dagens kampe bliver skudt i gang skal Madsport Academy i kamp tre gange, men det er med et markant anderledes holdkort i forhold til første runde, da det danske mandskab allerede har foretaget to udskiftninger.

Vi havde fundet vores to sidste spillere, men der kom noget i vejen, som gjorde, at vi var nødt til at gå med en forhastet beslutning om at tage Teqh og Damix med.

Senere viste det sig, at de desværre ikke passede ind på holdet, og derfor er de skiftet ud. Med vores nye spillere, zh1NE og Mizzz, på holdet, kommer vi til at spille mere på individuelle plays og benytte os af den opgradering af firepower, de to bringer, fortæller Luca 'Regn' Rindsig til Dust2.dk

Starten var ikke helt som håbet for Madsport Academy, som måtte gå fra den første spillerunde uden point. Dette var der dog også én helt klar grund til, lyder det fra Regn.

Vi havde simpelthen bare en off-day. Intet gik vores vej, da vi skiftede side. Vi havde praccet mappet en gang, og så spillede Catchii også bare en god T-side.

Inden i aften er der dog andre boller på suppen for Madsport Academy, der som bekendt har foretaget to udskiftninger. Målet er derfor også klart forud for dagens runde.

Man går vel altid en kamp i møde med en forventning om at vinde, men det bliver ikke tre nemme kampe i aften, og vi skal holde fokus, hvis vi skal hive de ni point hjem.

Vi ser os selv som et af de stærkeste hold i divisionen, så målet er klart at rykke op, men vi ved også, der bliver kamp om oprykningen, slutter Regn af over for Dust2.dk.

2. Division B - Stilling og kampprogram

Madsport Academy skal se, om de kan gøre main-holdet efter, når de i dag har tre kampe på programmet. Her hedder modstanderne SERA * WIWIHOSTING, HDE.Hype og Avalanche.

Madsport Academy består af følgende spillere:

  • Danmark Regn
  • Danmark Larzen
  • Danmark zh1NE
  • Danmark Chr1zN
  • Danmark Mizzz

Sådan sender dust2tv i aften:

  • 19:00 - Multihunters Elite vs. Halstedhus.Masonic
  • 20:00 - OIS Esport vs. Stidsholt Chargers
  • 21:00 - Fast-Forward vs. Tricked U19

Du kan selv tjekke stillinger, kampe, resultater, lineups og stats i vores liga-univers.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.