allu fik lagt nogle sandheder på bordet, da han deltog i HLTV Confirmed i mandags.

"Vi smed den forkerte spiller på porten"

I mandagens HLTV Confirmed åbnede den finske AWP-spiller op for beslutningen om at fjerne Aleksib fra holdkortet.

I mandags erkendte ENCE-spilleren allu, at de havde taget et forkert valg, da Aleksib blev smidt af holdet tilbage i 2019.

Det fortalte han, da han deltog i HLTV Confirmed i mandags.

Her diskuterede han de problemer, ENCE har haft, siden de smed kaptajnen på porten til fordel for suNny. Aleksib blev nemlig skiftet ud kun fem måneder efter, at holdet havde kæmpet sig hele vejen til finalen i IEM Katowice 2019, hvor de dog blev nedkæmpet af danske Astralis.

I HLTV Confirmed forklarede allu, at der var en grund til udskiftningen, men at de senere har fortrudt valget.

Det var ret øjeblikkeligt, at vi var nødt til at gøre noget, selvom det på det tidspunkt ikke så sådan ud set udefra. På holdet havde vi en følelse af, at vi havde brug for en form for forandring. Når vi kigger tilbage på beslutningen om, at fjerne Aleksib, så kan vi nu se, at vi smed den forkerte spiller på porten, fortalte allu i HLTV Confirmed.

Her uddyber han desuden, at holdet muligvis ikke satte nok pris på, hvad Aleksib bidrog med, både i og uden for spillet. Den 28-årige allu kan dog også fortælle, at alt ikke var en dans på roser på holdet, som internt var meget opdelt.

På det tidspunkt følte vi, at vi måske ville kunne have klaret os bedre med en anden spiller, og måske satte vi ikke nok pris på, hvor meget Aleksib egentlig bidrog med både i og uden for holdet.

Set i bakspejlset, så havde vi to 'grupper' på holdet, før vi lavede udskiftningen. sergej og mig, og xseven, Aerial og Aleksib på en eller anden måde. Aleksib var limen, der holdt det hele sammen, men på det her tidspunkt overså vi det, og stykke for stykke faldt det hele fra hinanden.

allu og Aleksib nåede at spille sammen i godt og vel halvandet år.

allu lægger dog vægt på, at han ikke var alene om beslutningen, som dengang blev kritiseret voldsomt, og betragtet som ganske kontroversiel.

Jeg var også en del af det, selvfølgelig, men det var naturligvis ikke kun mig. Jeg er ikke en diktator, som bestemmer alt om, hvordan tingene skal foregå.

Da Aleksib blev smidt på porten, lå ENCE solidt placeret som nummer tre på verdensranglisten. Herefter gik det dog hurtigt ned ad bakke, og holdet har ikke været at finde i top-10 siden november 2019, altså blot to måneder efter, at de skiftede kaptajnen ud.

ENCE er desuden netop faldet helt uden for top-30, da de rangerer sig som nummer 34 på verdensranglisten. Dette skyldes især nogle sløje resultater fra det finske hold, hvor de blandt andet er sluttet på sidstepladsen i de seneste tre turneringer.

Siden udskiftningen er Aleksib havnet på OG med blandt andre danske valde, og her går det en del bedre for den finske kaptajn. Holdet placerer sig netop nu på syvendepladsen på verdensranglisten, og endte på andenpladsen ved IEM New York tidligere på efteråret.

I går kom ENCE-organisationen endelig på banen med en officiel udmeldelse. På Twitter skrev de nemlig, at de "tager det fulde ansvar for ikke at forstå alvorligheden af de eksisterende problemer," samt at de netop nu er i gang med at evaluere situationen internt.

#1(Med 0 svar)
17. december 2020 kl. 10:01
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det billede hvor Aleksib sidder alene i omklædningsrummet :(
#2(Med 4 svar)
17. december 2020 kl. 10:28
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det os godt og vel 3 mdr siden de sidst har vundet en officiel kamp, men synes det er stærkt at dem, at erkende at de har begået en fejl, må da os være fantastisk for AB at høre.
#3(Med 3 svar)
17. december 2020 kl. 11:02
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tænker jeg også.
Også for vildt at smide en spiller ud når holdet var så meget i fremgang, kan huske hvor overraskende det var :D at være top 3 i verden må siges at være mere end tilfredsstillende for alle andre end allu 😂😂😂
#4(Med 0 svar)
17. december 2020 kl. 11:17
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det ville svare lidt til at BIG imorgen vælger at smide tabseN for porten 😂 allu har aldrig været i nærheden af overhovedet at skulle rode rundt blandt top 3, de endte kun der pga aleksis også fordi sergej flækkede alt der 😂
#5(Med 1 svar)
17. december 2020 kl. 11:27
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er ikke helt korrekt. Allu var også i top3 med FaZe. Jeg troede egentligt at det var twista som var ansvarlig for alle udskiftninger i ENCE, men snydt blev jer 😅
#6(Med 0 svar)
17. december 2020 kl. 11:37
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror den var til wekz, men nu du siger det glemte jeg faktisk også allu var top 3 i faze, men synes ikke rigtig det gælder det var jo en hel hel anden tid end 2019 var 😂🙏
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.