Tidligere på året vandt Gen.G DreamHack Open Anaheim, men nu er det slut for spillerne.

Resterende spillere sat til salg

Endnu et af medlemmerne bag Flashpoint har nu valgt at placere den resterende del af startfemmeren på transferlisten.

Gen.G har placeret de tilbageværende spillere og coachen på transferlisten, hvorfor de fire nu kan lede efter nye udfordringer.

Det drejer sig om spillerne autimatic, koosta og BnTeT samt coachen Elmapuddy, som har været en del af holdet siden slutningen af 2019.

I en udtalelse til Rush B Media bekræfter Gen.G, at de tre spillere og coachen ikke er bænket, men i stedet har mulighed for at søge nye udfordringer.

Vi ønsker, at de (spillerne, red.) ser på alle tilbud til 2021. Vi anerkender, at det har været en udfordrende periode for professionel CS:GO, og vi ser på, hvordan scenen udvikler sig ind i 2021. I mellemtiden vil vi sikre os, at indvirkningen på spillerne bliver så lille som muligt, hvorfor vi har ladet dem holde deres muligheder åbne, mens de stadig er på kontrakt med os. Vi er desuden villige til at give afkald på spillernes frikøbsklausuler, hvis de vil et bestemt sted hen, udtaler  en repræsentant fra Gen.G til Rush B Media.

Gen.G startede ellers lovende ud, da de vandt Dreamhack Open Anaheim 2020 og ESL One: Road to Rio.

Herefter gik det dog ned ad bakke, og efter en længere periode uden en komplet startfemmer, har organisationen nu valgt at sætte spillerne til salg.

Gen.G har desuden et spot i Flashpoint som ét af de stiftende medlemmer, og spottet rygtes altså til at have kostet hele 12,2 millioner kroner. Hvad der sker med dette spot er dog endnu uvist.

Gen.G er ikke den eneste organisation, der har placeret sin startfemmer på transferlisten i den seneste tid. Det samme skete tidligere på ugen, da c0ntact, endnu et af medlemmerne bag Flashpoint, satte sine fem spillere til salg - herunder danske Snappi.

Spillerne og coachen, som nu er på transferlisten, er:

  • USA Autimatic
  • USA koosta
  • BnTeT
     
  • Australien Elmapuddy (coach)

#1(Med 0 svar)
15. december 2020 kl. 20:52
BehinD
#2(Med 0 svar)
15. december 2020 kl. 21:15
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Lidt dårlig forretning for GenG når autimatic LIGE har været ude og sige, at han prøver Valorant i et par uger.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.