Winspais Tricked-hold sejrede i Elgiganten Ligaen Sæson 15.

"Det var fuldstændig vanvittigt"

I går gik Tricked hele vejen, og tog sejren i Danmarks stærkeste CS:GO-liga, Elgiganten Ligaen.

I går aftes var der finalebrag for alle pengene, da Tricked stødte sammen med Copenhagen Flames i kampen om at kunne kalde sig sejrherrer i Elgiganten Ligaen.

Til trods for, at Copenhagen Flames umiddelbart var favoritter forud for opgøret, var det Tricked, der kunne løbe med sejren og titlen som vinder af Elgiganten Ligaen Sæson 15.

Efter opgøret fangede Dust2.dk Trickeds coach, Winspai, på streamen, og her satte han ord på, hvordan det føltes at vinde Danmarks stærkeste CS:GO-liga.

Alle drengene og jeg er superstolte af os selv. Jeg ved godt, at jeg er lidt cocky normalt, men vi skal da også vinde, når vi har en firedobbelt vinder i form af kiR med. Hvorfor skulle han ikke vinde en femte gang? 

Tricked gik dog ikke ind til kampen med forventninger om en sikker sejr, til trods for at de følte sig ganske sikre i vetoen.

Vi var slet ikke klar på, at vi ville få første map så relativt nemt (16-4, red.) Vetoen havde vi egentlig læst, så vi var klar på, hvad vi skulle ud at spille. Overpass regnede vi med, at de ville være mere skarpe på; det har de været, når vi har mødt dem tidligere, men vi spiller bare så sindssygt, og lukker ned for dem og vinder første map.

På andet map begynder vi at sejle en lille smule. Jeg tror, at nerverne rammer os, og det samme sker på Nuke, men drengene sætter tempo på til sidst, og viser at de er af en anden klasse.

Vi skulle vinde den kamp, det var vi ikke i tvivl om.  

På sidste map i finalen diskede sycrone op med flere meget vigtige clutches.

Rette dumme fejl i kvartfinalen

I slutningen af grundspillet lå Tricked da også under henholdsvis Copenhagen Flames, AGF og Lyngby Vikings i tabellen, hvorfor holdet måtte ses som underdogs i både semifinalen mod AGF og finalen mod Copenhagen Flames.

Modsat Copenhagen Flames skulle Tricked en tur i kvartfinale mod Aalborg Rebels; en kamp, som Winspai mener, fungerede som en god opvarmningskamp.

Før sæsonen snakkede vi om, at vi troede, vi ville ligge nummer to, da AGF var den store kanon på det tidspunkt. Vi ville helst selv ligge nummer tre eller fire i slutspillet, fordi vi så ville få den der opvarmningskamp, hvor vi kunne have alle vores dumme fejl, som vi også gjorde.

Vi gad ikke at sidde og vente på semifinalerne, ligesom AGF og Flames. Aalborg Rebels spillede også en god kamp, og det gjorde alle i den her liga. Alle, vi har mødt, har vist godt spil, så vi har fået testet nogle ting af, og vi er vildt glade for, at vi kunne "fuld smadder" den til sidst og tage sejren. 

Inden semifinalen mod AGF havde kiR udtalt, at det ville blive en nem kamp. Coach Winspai synes, at spillerens ordvalg er ganske fint, da holdet generelt var mere nervøse for at skulle møde Copenhagen Flames.

Jeg synes, det var fint at sige, at den ville blive nem. AGF, føler vi, spiller lidt dårligt lige pt. De er inde i en svær periode, så vi var mere bange for Flames end for dem. 

Flames vidste vi ikke så meget om, eller hvordan vi skulle spille mod dem, da vi ikke har så god kendskab til dem endnu, som vi har med AGF. Vi har mødt AGF lidt flere gange og har mere på dem, så den kamp var måske lidt nemmere end de andre, vi har haft, men  de har stadig nogle gode spillere. 

Holdets nyeste spiller, PR1mE, er meget vokal under kampene.

I slutningen af kampen var der særligt én Tricked-spiller, der stjal fokus, nemlig sycrone, som blandt andet formåede at skyde hele fire Flames-spillere i en clutch-situation. Winspai kan da også fortælle, at der var høj stemning på teamspeak efterfølgende.

Stemningen var flyvende. Det var måske ikke lige sycrone, der råbte så meget, men PR1mE råber nok for syv mand på ét hold. Det var fuldstændig vanvittigt, og folk gik fuldstændig amok.

Med sejren og førstepladsen kan Tricked nu snuppe en præmiesum på 35.000 kroner, men Winspai er endnu ikke helt sikker på, hvad pengene skal bruges til.

Det bliver da en god jul, og vi glæder os. Det kan godt være, drengene vil bruge dem på noget bytur, men der er jeg måske lidt mere i den voksne del og tænker lidt mere på lejligheden eller et eller andet.  

Hele interviewet kan ses herunder.

 

#1(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 09:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Pisse flot sejr af tricked og hele organisationen! Jeg forestiller mig at TS må have været vanvittig - kommer der mon nogle klip derfra?

Stort tillykke igen til Morten, winspai og hele holdet!
#2(Med 2 svar)
26. november 2020 kl. 10:42
Equip
Her viser Pr1ME alle der tvivlede på hans tilføjelse modsat, og han er den perfekte tilføjelse. Det lyder til hans humør har bragt en ny glæde til når de spiller, det er mega fedt at høre!
#6(Med 1 svar)
26. november 2020 kl. 12:01
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
De eneste der tvivlede på hans tilføjelse er folk der ikke kender ham eller ikke fatter noget. Har personligt kendt Mathias i langtid nu og ved han har mentaliteten til top plan.

Drengen ser 6 demoer i gennemsnit om dagen, Han bidrager i teori med små og store taktiske ting.
Han sætter et pres på hele holdet i, at være den bedste version af dem selv fordi han selv prøver at være det.

Han har et højt humør og en god kommunikation som får hele holdet til at blive hypede op.

Ikke at de andre på holdet ikke har deres styrker og ikke også bidrager, men det friske pust fra en sulten ung mand som PR1mE har helt klart fået ilden og energien tilbage på hele holdet.
#8(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 12:56
Equip
Super fedt at høre! Og tillykke med sejren :D
#3(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 10:42
Bobbi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
#FULDSMADDER
#4(Med 1 svar)
26. november 2020 kl. 11:29
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
og vi er vildt glade for, at vi kunne "fuld smadder" den til sidst og tage sejren

Hahahaha winspai ffs 😂😂😂 ikke mange der fanger den mere
#5(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 11:50
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hahaha ;) Den skulle smides ind :D
#7(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 12:46
Char0n
Guld Sæsonkort Sæson 18
Benhårdt!
#9(Med 0 svar)
26. november 2020 kl. 13:22
Balancemarn
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stærkt arbejde folkens !!! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.