Campus Vejle * Instinct skyder sig videre mod Elgiganten Ligaen

En tæt bedst-ud-af-tre-serie blev FURYs endestation i denne sæson, mens Campus Vejle * Instinct holder drømmen om Elgiganten Ligaen i live.

Kampen om oprykning til Elgiganten Ligaen blev her til aften skudt i gang med et opgør mellem Campus Vejle * Instinct og FURY, hvor Instinct-holdet løb med sejren. 

Opgøret startede ud på Dust2, hvor Campus Vejle * Instinct hev en god 16-11-sejr hjem. Dernæst stod den på Nuke, men her blev det en anelse sværere, særligt grundet en storspillende fuzehh, som sammen med FURY-mandskabet kunne lukke mappet 16-14.

Kampen skulle derfor afgøres på Overpass, og her var det atter to velspillende hold, der var mødt op til kamp. I sidste ende var det dog Campus Vejle * Instinct, der kunne tage mappet og sejren med 16-10.

Niemann og resten af Campus Vejle * Instinct havde spået en sejr forud for kampstart, men den blev noget tættere end planlagt grundet en række individuelle fejl. 

Vi havde forventet sejren, men der var en masse individuelle fejl, og mange som ikke ramte ders top niveau, så det gjorde det lidt kompliceret. Vi endte heldigvis med at vinde den alligevel, fortæller Niemann.

Campus Vejle * Instinct  skal møde nr 10 fra Elgiganten Ligaen i kampen om at nå finalen, hvor sejrherren tildeles en plads i Elgiganten Ligaen i næste sæson. Kampen bliver spillet tirsdag den 17. november klokken 19:00.

Det er endnu uvist hvilket hold Campus-eleverne skal prøve kræfter med, da Elgiganten Ligaens grundspil først bliver endeligt afgjort på mandag.

Her rykker de to bundhold direkte ned mens 10. pladsen skal forsvare deres spot mod Campus Vejle * Instict. Stillingen i Elgiganten Ligaen findes her.

Efter kampen satte Campus Vejle * Insticts in game leader, Niemann, ord på bedst-ud-af-tre-serien og et muligt Campus derby.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.