Vigtige kampe på programmet i aften: "Uacceptabelt at misse oprykning"

Otte hold skal i aften dyste om fire pladser i 1. division i den kommende sæson af Elgiganten Ligaen.

Otte hold fra både 1. og 2. division i Elgiganten Ligaen skal i aften spille fire rigtig vigtige kampe, hvorfra vinderne er klar til 1. division i næste sæson, mens taberne må tage til takke med 2. division.

Et af holdene, som skal spille om oprykning, er Jyderup Enigma, der blev nummer tre i 2. divisions gruppe B. Målet er klart for holdet, der ikke kan acceptere andet end en sejr mod HDE.Hype i aften.

Ord kan ikke beskrive, hvor stor en skuffelse det vil være ikke at rykke op. Vi har haft en turbulent sæson, men vi har alle givet den 110%, siden vi signede med Jyderup, hvor vores mål fra start har været 1. divison. Med det arbejde, vi har lagt i det, er det uacceptabelt at misse oprykning, siger Equip fra Jyderup Enigma.

Equip er tidligere elev på Højer Design Efterskole, og han repræsenterede derfor skolen i sidste sæson. Det bliver derfor også en lidt speciel oplevelse for Equip.

Det er specielt at møde min gamle efterskole, fordi jeg selv mener, jeg er ved at nå et niveau over efterskole-CS. Den her kamp er derfor lidt en måde for mig til virkelig at bevise det, siger 16-årige Equip og uddyber:

Det vil være meget utilfredsstillende at tabe til dem. Jeg føler, vi er bedre end dem, men alt kan selvfølgelig ske, for de har nogle dygtige spillere. Men vi er det bedste hold, og vi spiller mere struktureret CS:GO i min optik. Men det skal nok blive en spændende kamp.

HDE.Hype blev nummer syv i deres gruppe i 1. division, hvor de vandt halvdelen af kampene. Du kan selv se stillingen i grundspillet ved at trykke her.

Dagens fire kampe er:

  • 19:00 - Danmark HDE.Hype vs. Danmark Jyderup Enigma (TV) [0-2]
  • 19:00 - Danmark Kronjyllands Esport vs. Danmark RSE * OnewayEsport [0-2]
  • 19:00 - Danmark Falcons vs. Danmark Quantaya-Gaming [0-2] 
  • 19:00 - Danmark Alicorn vs. Danmark Avalanche [2-0]

Dust2tv viser opgøret mellem HDE.Hype og Jyderup Enigma, som du kan se herunder.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.