Snappi åbner op om en periode præget af hovedpine i starten året.

Snappi: "Jeg skulle have sygemeldt mig"

Snappi åbner op i et interview med HLTV og fortæller om en lang periode efter en hjernerystelse, hvor hovedpine prægede danskerens hverdag.

Med en ny sæson af Flashpoint sat i gang får vi igen lov til at følge danske Snappi og c0ntact i en stor turnering, når det internationale lineup kan stå over for store navne som fnatic, MAD Lions og BIG.

Forud for sæsonstarten har HLTV haft æren af at tale med den 30-årige danske ingame leader, og her åbner Snappi op om mange ting - heriblandt, hvordan han i perioder af året har lidt af hovedpine, mens han også kommer ind på det mislykkede skifte til TIGER og FunPlus Phoenix.

Jeg fik en hjernerystelse i starten af 2020, som gjorde det svært for mig at fokusere foran skærmen, mens den også gav mig hovedpine - noget, jeg aldrig har oplevet før. Jeg negligerede det dog, fordi man aldrig vil svigte holdet, når vigtige kvalifikationer og turneringer er på programmet, men når jeg ser tilbage, kan jeg godt se, at jeg skulle have sygemeldt mig i en til to måneder, så jeg var sikker på, at jeg havde det godt.

Handler faldt i vasken

I starten af året kørte det for Snappi, som på daværende tidspunkt spillede for Heroic. Det danske mandskab var samtidig millimeter fra at blive opkøbt af en af de helt store kinesiske esportsorganisationer, FunPlus Phoenix, men den handel gik i vasken, da es3tag i stedet skiftede til Astralis.

Kort tid efter den glippede handel røg Snappi på bænken hos Heroic - noget, han allerede havde forudset efter en periode med hovedpine efter en hjernerystelse.

Efter tiden på bænken hos Heroic så det længe ud til, at den nu 30-årige dansker røg til mongolske TIGER, men dette skifte endte også med at falde til jorden.

Nogle så det (red. skiftet til TIGER) som et skifte af økonomiske årsager, men selvom jeg blev tilbudt en god løn, var pengene aldrig motivationsfaktoren. Jeg havde andre tilbud, men jeg følte, at jeg blev nødt til at bevæge mig ud af min comfort zone for at bevise mig selv, siger Snappi og fortsætter:

Organisationen bag TIGER havde midlerne til, at hvis det blev en succes, så kunne det bygges til et fremtidigt tophold. Jeg gennemgik gamle demoer og så en masse talent i form af firepower, men deres spillestil var rigtig slem, men der var meget potentiale i holdet.

I stedet for en kontrakt med TIGER blev det til en kort periode som stand-in for Astralis. Denne periode skete dog under forhandlingerne af en kontrakt med c0ntact, som i sidste ende også blev en realitet.

Nye tider forude

Siden juni har den 30-årige IGL repræsenteret det internationale mandskab, c0ntact, som i skrivende stund er i fuld gang med forberedelserne til Flashpoint 2, hvor de deltager.

Vi er kun lige kommet i gang med vores nye core, så vi mangler stadig at lære, hvordan folk bedst tager imod kritik og andre ting. Processen er lidt sværere, når vi ikke er fysisk sammen, men det må vi bare se bort fra. 

Vi er ikke tilfredse med, hvor vi er lige nu, men vi er tilfredse med det potentiale, holdet har, slutter Snappi af med at slå fast.

Snappi og c0ntact kan ses i aktion allerede i aften, når fnatic venter i Flashpoint 2 klokken 17:00. Her skal tropperne forsøge at gøre det bedre end sidste sæsons 9. plads.

Hele HLTVs interview med Snappi kan læses her.

#1(Med 1 svar)
11. november 2020 kl. 10:55
fribz
Der bliver snakket meget om potentiale, men hvis arbejdsmoral, spilleforståelse, kommunikationsevner osv. halter hos alle og enhver, så er det højst sandsynligt lige så håbløst et projekt i fremtiden som det er nu.
#4(Med 0 svar)
11. november 2020 kl. 14:20
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er ret ærgerligt for snappi, at det her hold har været i flux i nærmest et helt år. Synes der har været mange udgaver af c0ntact, som har vist at de individuelt kan være med, men på intet tidspunkt har der været ro omkring holdet, og det må virkelig være nedbrydende for moralen.
Men det er jo også en del af at være IGL/coach - der er en der bliver nød til at få tændt en ild i holdet. Med det in mente er det godt med 2 rookies i spinx og rigon der burde være helt tændte.
#2(Med 2 svar)
11. november 2020 kl. 13:51
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"men jeg følte, at jeg blev nødt til at bevæge mig ud af min comfort zone for at bevise mig selv, siger Snappi og fortsætter"

Jeg kan forstå en yngre spiller tænker sådan, men når man er 29/ 30, så tænker jeg at det kan blive kritisk pludselig at ville "forny" sig og prøve andre ting/ roller (tolket) af. Fedt at han er kommet til contact, tænker helt sikkert det er et spændende projekt
#3(Med 0 svar)
11. november 2020 kl. 14:10
mewie
Hvis du tænker på, at Snappi har spillet i dansk top cs igennem de sidste 10+ år, så giver det måske meget god mening at prøve noget helt nyt og få en ny tilgang til tingene. Det får han umiddelbart også i c0ntact, hvilket er et super spændende projekt og jeg tror skam også at Snappi er den rigtige mand til at udvikle holdet og gøre dem gode.

Held og lykke halloman. Klart en af de bedste og flinkeste personer på scenen :)
#5(Med 0 svar)
11. november 2020 kl. 14:28
Bestiarium
Måske skulle han have gjort det gør, men måske har han ikke turdet/ikke haft muligheden. Hvis det er noget han gerne ville prøve inden karrieren slutter, så var det vel ved at være sidste chance.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.