Tilmelding til POWER Ligaen lukker
02D : 22T : 57M : 59S

eSpuma Main splitter op: "Resultaterne var lidt skuffende"

eSpuma Main-mandskabet har nået til vejs ende, eftersom de fem spillere har valgt at søge hver til sit efter nogle skuffende resultater.

Efterfulgt af tirsdagens kampe i 1. Division skrev nogle af spillerne fra eSpuma Main på Twitter, at de har valgt at søge hver til sit.

Holdet indtager en skuffende 7. plads i Elgiganten Ligaen, hvis man sammenligner med deres forrige sæson, og så det er blevet til en sidsteplads i ESEA Main, hvor de i øjeblikket har en score på 1-10.

I forbindelse med holdets splittelse, har Dust2.dk fanget en af spillerne, SokS, for at høre lidt mere om, hvad der er bag holdets beslutning om at trække stikket i projektet.

Skuffende resultater havde stor indflydelse

SokS fortæller selv, at tankerne om at trække stikket først dukkede op for et par uger siden, og kommer ikke på baggrund af holdets resulaltater i tirsdags.

Efter nogle lidt skuffende resultater - både i Elgiganten Ligaen, men også ESEA Main - var jeg personligt selv i tvivl, om jeg ville fortsætte på holdet. Efter nogle uger var jeg så kommet frem til den konklusion, at jeg gerne ville prøve noget nyt. Placeringen i Elgiganten Ligaen har nok haft en stor indflydelse på, hvorfor jeg smuttede. 

Holdet har ikke snakket det igennem, men SokS regner ikke med, at de foretager nogle udskiftninger i den resterende del af sæsonen. Den originale startfemmer kommer til at slutte sæsonen sammen.

Det er ikke noget, vi som sådan har snakket om, men jeg regner stærkt med, vi spiller det resterende af sæsonen færdigt sammen, og hygger måske bare lidt rundt de sidste par kampe.

Forinden den 15. sæson af Elgiganten Ligaen blev skudt i gang, havde holdet nogle klare forventinger om at slutte blandt top 3 på trods af de mange udskiftninger, der prægede dem inden sæsonen.

Inden sæsonstarten havde vi haft en del udskiftninger, men det ændrede ikke på, at vores forventninger var rigtig høje efter vores sidste sæson. Jeg mente selv, at alt under top 3 var skuffende, så jeg mener ikke, at vi ligger placeret, hvor vi havde ønsket forinden sæsonstarten.

Til slut er SokS blevet bedt om at sætte ord på, hvad fremtiden bringer for ham og resten af holdet. Den 16-årige rifler udtaler også, at han og holdet sluttede af på god fod med hinanden.

Fremtiden for mig er meget simpel. Jeg har valgt at søge andre muligheder alene for at prøve noget nyt, og jeg ved de fleste af de andre har valgt at gøre det samme. Vi alle virkede meget forstående for hinandens valg, og jeg mener selv, at vi stadig er på god fod.

eSpuma Main bestod af:

  • Danmark SokS
  • Danmark Grænlænderen
  • Danmark fЯed
  • Danmark embo
  • Danmark ivaNb

Den 20. oktober har eSpuma Main to kampe på programmet i 1. Division. Her støder de først sammen med Halstedhus.Masonic, mens de runder af mod FURY.

#1(Med 0 svar)
8. oktober 2020 kl. 23:11
Kjaerulff
Alt det bedste til spillerne fra eSpuma!

Især SokS, som er maskin
#2(Med 0 svar)
9. oktober 2020 kl. 01:36
ma3rsk
Super fin fyr, SokS. Skal nok finde noget snart
#3(Med 2 svar)
9. oktober 2020 kl. 07:36
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Elsker hvordan du snart har været 16 i 2 år SokSie, godt klaret!
#4(Med 1 svar)
9. oktober 2020 kl. 11:41
MinseCS
hahahahahaha
#7(Med 0 svar)
9. oktober 2020 kl. 13:03
MinseCS
Altså sidst jeg så ham var han da 14?
#5(Med 1 svar)
9. oktober 2020 kl. 11:42
MinseCS
+rep til LoggereN

Ladderen vil altid have haNs ryg, No cap

LoggereN og LaddereN - deN dyNamiske duo - duoeN der aldrig dør
#6(Med 0 svar)
9. oktober 2020 kl. 12:42
MinseCS
LaddereN er selvfølgelig også med stort N, ikke nogle undtagelser, just en stavefejl
#8(Med 0 svar)
9. oktober 2020 kl. 13:07
Ahmed
Synes Gronlaenderen ser god ud
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.