Den 19-årige PR1mE har senest været at finde hos AGF Academy.

Tricked fuldender holdkortet med PR1mE

Valget er nu faldet på AGF Academy-spilleren PR1mE, der udfylder pladsen som Trickeds femtemand efter en kort prøveperiode.

I dag annoncerede Tricked deres nye femtemand i form af AGF Academy-spilleren PR1mE, hvorfor holdet nu igen er fuldtallige.

Holdets coach Winspai beretter om en top-motiveret spiller, der giver ham en længere arbejdsdag for at se kampe igennem og generelt bidrager aktivt til holdet med både input og god energi.

Vi har ledt i noget tid efter en spiller, der har været sulten samt har været villig til at give sin højre arm for et spot. Samtidig har vi også ønsket en stemme på holdet med massere af energi, som kunne tage nogle beslutninger og var klar på at tage imod alt den kritik, der kunne blive kastet efter ham.

Alt det har vi fundet i PR1mE, som har givet mig 3 timer længere arbejdsdage, da han gerne vil se vores kampe igennem efter pracc for at snakke fejl. Han er hurtigt til at komme med ideer og input i løbet af kampen, som vores hold kan bruge til deres fordel,  udtaler Winspai til Dust2.dk.

PR1mE skal for alvor rystes sammen med holdet, når den står på bootcamp allerede i næste uge. 

Det er et friskt nyt pust der er kommet til vores hold, og her er vi alle spændte på en bootcamp i næste uge!

For tre uger siden meldte Tricked ud, at de testede dfen af i ESEA  Advanced. Enabled-spilleren var dog under sin prøveperiode oftest at finde i bunden af scoreboardet. Winspai fortæller, at dfen ikke var et super godt match i forhold til, hvad holdet søgte, hvorfor valget altså ikke faldt på ham i sidste ende.

dfen er en utrolig flink person som har nogle forcer, men det virkede for meget out of sync på de ting, vi havde brug for, til at det var et godt match for begge parter.

Der var yderligere én spiller på listen over kandidater til pladsen som femtemand hos Tricked, men her er ikke længere den store interesse. Selvom PR1mE kun har været på en kortprøveperiode og fortsat testes, er det dermed blevet til en officiel plads ombord for den 19-årige. 

Vi har ikke testet PR1mE i lang tid og vi er heller ikke helt done endnu. Sidste kandidat er vi ikke så varme på længere.

Udover at deltage i ESEA Advanced begår Tricked-mandskabet sig også i Elgiganten Ligaen, hvor deres næste opgør er skemalagt til d. 19 oktober, når de støder sammen med ESIMED. 

Tilføjelse af PR1mE efterlader i midlertid AGF Academy en spiller fattigere, hvorfor deres coach Phoey er trukket i spillertrøjen, siden holdet deltager i Elgiganten Ligaen 1. Division A.

På Twitter skriver AGF, at akademi-holdet vil teste spilleren PURK, der senest har været hos MASONIC, i den kommende måned.

Tricked består af:

  • Danmark PR1mE
  • Danmark sycrone
  • Danmark kiR
  • Danmark Lucky
  • Danmark Kwezz
  • Danmark Winspai (coach)
#1(Med 0 svar)
7. oktober 2020 kl. 14:50
ZorsiX
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
perfect fit
#2(Med 0 svar)
7. oktober 2020 kl. 20:24
kfive
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Okay primus, tillykke med det!
#3(Med 0 svar)
7. oktober 2020 kl. 23:48
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hmm... mangler de ikke en mere erfaren herre for balancen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.