PR1mE er ikke længere en del af Aalborg Rebels.

PR1mE ude af Aalborg Rebels*

Aalborg Rebels er nu nede på blot tre spillere, eftersom, at PR1mE ikke længere skal repræsentere den aalborgensiske organisation.

Tredjepladsen i Elgiganten Ligaen har netop mistet en spiller, da PR1mE ikke længere skal repræsentere Aalborg Rebels.

Det oplyser organisationen på deres hjemmeside.

I pressemeddelelsen fra Aalborg Rebels afslører holdets IGL, BERRY, at efter mazi og Maccens afgang, har holdet prøvet en masse ting, men i sidste ende passede den unge PR1mE bare ikke ind længere.

Efter et par måneder med samme lineup var Maccen nødsaget til at holde pause grundet sygdom, og halvanden uge efter meldte mazi, at han ikke havde lyst til at fortsætte på holdet. 

Dette fik os til at revurdere hele sammensætningen. Vi prøvede egentlig at bytte rundt på en masse pladser for at få det til at gå op, men vi kunne ikke få PR1mE til at passe ind på holdet længere, skriver BERRY i pressemeddelelsen.

Aalborg Rebels har gennem den seneste tid gjort brug af både bazzy, cleMeNz0, Fessor og holzt, efter mazis afgang og Maccens sygdom, men det er først lige efter, at Maccen er begyndt at vende tilbage til holdet igen, at problemerne rigtigt er opstået.

Vi har været i en hård periode med modvind og udskiftninger. Maccen blev syg, og vi var nødsaget til at finde stand-in, indtil han blev klar igen. Nu da Maccen begynder at vende tilbage på fuld-styrke, står vi i en situation, hvor vores roller bare ikke passer sammen ingame, og der opstod derfor nogle udfordringer.

Tiden med holdet var utrolig god, og det er derfor sørgeligt at det ender på denne måde, men vi må se os enige i, at det bare ikke hang sammen, desværre.

Tak for tiden ved Aalborg Rebels en yderst seriøs organisation med utrolige folk i baglandet, udtaler PR1mE i pressemeddelsen.

Aalborg Rebels er stadig i gang med Elgiganten Ligaen, hvor holdet i skrivende stund indtager  tredjepladsen i ligaen.

Med tre spillere på holdkortet stod spørgsmålet derfor, hvem holdet bruger i de resterende kampe af ligaen, som bliver spillet på mandag, såvel som et eventuelt slutspil, skulle Aalborg Rebels kvalificere sig til det.

*En af holdets tilbageværende tre spillere, Zyphon, afslører over for Dust2.dk, at holdet vil gøre brug af Fessor og cleMeNz0 i den resterende del af Elgiganten Ligaen.

Aalborg Rebels består nu af:

  • Danmark BERRY
  • Danmark Zyphon
  • Danmark Maccen
  • Danmark Fessor (Stand-in)
  • Danmark cleMeNz0 (Stand-in)

Hvad fremtiden bringer for PR1mE vides endnu ikke. 

#1(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 19:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fin udskiftning. Clemenzo er rigtig dygtig og rutineret. Fessor burde også gribe muligheden denne gang og blive holdets store stjerne.
#2(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 19:38
DaXeyy
Vent hvad?!?!!
#3(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 19:54
Ahmed
Ærgerligt med PR1mE, han har en god attitude, fremfor mange andre ;-)

Clemme derimod, hold da kæft et scoop! Håber det er som AWP
#4(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 20:02
FeZ
Held og lykke PR1mE
#5(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 20:43
SickKid
Ham PR1mE der er altså syg nok IMO.
#6(Med 0 svar)
6. juni 2020 kl. 23:59
CAVER
SÅ DET FANDME NU CLEMME!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.