cajunb spillede fantastisk mod NaVi, hvor han sluttede med en rating på 1,42.

cajunb efter sejren over NaVi: "Vi er stadig i udviklingsfasen"

North-spillerne lader sig ikke rive med efter sejren over Natus Vincere, for der er fortsat meget arbejde forude.

I tirsdags diskede North op med en fremragende præstation, da det danske hold besejrede verdens bedste mandskab, Natus Vincere, i ESL Pro League.

Selvom det er en rigtig flot sejr for North, der er rangeret som nummer 23 i verden, holder holdets mest erfarne spiller, cajunb, begge ben på jorden, for der er fortsat meget arbejde forude.

Som hold var det en virkelig vigtig sejr, og det gavner kun selvtilliden, men vi er stadig et sted, hvor vi er i udviklingsfasen og lærer af de her kampe.

Danskerne vandt kampen 2-0 med to 16-10 sejre. Selvom det ikke var en neglebider, der skulle afgøres i de allersidste runder, kan man godt forestille sig, at spillerne kunne mærke presset, da sejren var meget tæt på at være en realitet.

Sådan forholder det sig dog slet ikke, for efter arbejdet med Norths nye performance manager, Christian Engell, tager holdet en runde af gangen.

Jeg tænkte ikke på sejren, før den rent faktisk var hjemme, så der gik intet specielt igennem mit hoved, udover at vi skulle fokusere på at få den næste runde. Det nye setup har gjort, at vi har kunne begynde at arbejde med, hvordan man behandler "presset", så vi er bevidste om kun at tænke en runde ad gangen. Jeg følte ikke noget pres i løbet af kampen, fordi vi netop går ind til kampen som "musen mod elefanten", og rent faktisk havde noget at vinde her – først og fremmest i form af erfaring og en sejr i det her tilfælde, siger cajunb til Dust2.dk.

God forberedelse

ESL Pro League gruppespillet er grundet spredningen af coronavirus flyttet fra et studie på Malta til udelukkende online kampe.

NaVi havde før kampen mod North ikke spillet en officiel kamp online i over et år, mens danskerne har prøvet det både igennem 2019 men også flere gange i år.

cajunb ser det dog ikke som en fordel for North, at de er i bedre "online-træning" end NaVi, for danskerne forberedte sig fuldstændig, som hvis kampen skulle have været spillet i et studie eller på en scene.

Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at vi har nogen fordel her. For mig handler det om, hvordan man sætter sig op til en kamp, og at vi som hold satte os op til den her kamp, som vi ville have gjort til en kamp på LAN. Vi havde gjort hjemmearbejdet grundigt før NaVi-kampen og følte os derfor super godt forberedte, afslutter den erfarne dansker, der også tidligere har spillet for Astralis.

North ligger nummer et i Gruppe B, der udover NaVi også tæller fnatic, Complexity, BIG og forZe. Allerede klokken 14:25 i dag skal danskerne forsøge at forsvare førstepladsen, når forZe venter.

Vinderen af hver gruppe er klar til næste fase af gruppespillet, mens nummer to og tre skal spille en BO3 kamp om at gå videre, så i alt seks hold går videre fra de tre grupper.

Du kan se Norths kamp mod forZe her, mens der på holdets Facebook-side er interviews både før og efter kampen.

#1(Med 1 svar)
19. marts 2020 kl. 10:18
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Dejligt med en god portion ydmyghed og viden om at der er lang vej endnu, men at deres indsats selvfølgelig stadig var enormt flot!
#2(Med 0 svar)
19. marts 2020 kl. 11:58
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
+1
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.