ckay har tidligere været fast spiller hos Ambush og er nu på prøve hos holdet.

Ambush tager til finaler i Prag med tre nye spillere på prøve

Ambush har været uden en fast startfemmer i noget tid, og for nyligt valgte Ryxxo også at forlade holdet. Det efterlod Ambush med kun BERRY og raalz som faste spillere på holdet.

Men nu har Ambush fundet sig tre nye gutter, der skal med holdet til LAN-finalerne til Alienware Game Arena i Prag, men som i første omgang kun er på prøve hos holdet.

Det oplyser Ambush på sin hjemmeside

De tre nye spillere er ckay, der tidligere har været fast spiller i Ambush, samt Fessor og Jmoments, der tidligere har fungeret som standins på holdet.

Vi har førhen brugt alle tre som standin eller på holdet, og vi føler, de passer rigtig godt ind i forhold til rollerne. Det er også et kæmpe plus, at alle tre er rigtig stærke individuelt og kommer til at hjælpe os rigtig meget i Prag, med den begrænsede pracc, vi kommer til at få, udtaler holdets IGL, BERRY, til Ambush' hjemmeside og fortsætter.

Lige nu tester vi alle tre, og så vil vi vurdere det hele, når vi kommer hjem fra Prag. Men jeg håber på, alt går godt, så vi snart kan få et stabilt lineup.

Jeg håber og tror på en førsteplads. Men det svært at sige, når vi kun har 1½ uge til at pracce og lære hinanden bedre og kende. Hvis alle dog lever op til deres individuelle niveau, kan jeg ikke rigtig se nogen af holdene stoppe os.

Alienware Game Arena Season 1 har kørt i løbet af de seneste måneder, og her er det lykkedes Ambush at skrabe nok point sammen til at kunne deltage ved LAN-finalerne, der bliver spillet i Prag den 19. og 20. oktober.

Ambush har også spurgt de tre nye spillere, hvorfor de har valgt at joine holdet, og hvad de tænker om turen til Prag og fremtiden for holdet.

Jeg har valgt at joine Ambush igen, da jeg har holdt en lang pause fra cs, og det er en god mulighed for at komme tilbage og starte, fra hvor man slap, mere eller mindre. Udover det er jeg glad for orgen og spillerne, plus vi har vist, at vi kan levere nogle fine resultater før i tiden, fortæller ckay.

Jeg valgte at joine Ambush, fordi det er et lineup, jeg ser som en stor mulighed. Lineuppet i sig selv har stort potentiale, hvis det hele fungerer med tiden. Selvom vi går med et utrolig nyt lineup, hvor vi ikke har haft praccet utrolig meget op til Prag, så er jeg sikker på, at vi godt kan steppe up og gå hen og vinde. Fremtiden for mig og det her lineup er svær at snakke om allerede, fordi vi er så nye. Jeg er sikker på, der er meget, som man kan tage til sig her i Ambush med de spillere, vi har nu. Gør vi det og udvikler os som hold og spillere, så har det her lineup stort potentiale i mine øjne, siger Jmoments.

Jeg har valgt at joine Ambush, fordi jeg synes, at det er en god mulighed for mig at udvikle mig som spiller under nogle meget erfarne herre. Det er også et enormt spændende lineup, som jeg tror på. Jeg har fået en rolle, som jeg føler mig meget komfortabel med, så det bliver godt at bevise det, fortæller Fessor og fortsætter.

Mine forventninger til lan’et i Prag er, at jeg har virkelig høje forventninger til mig selv som spiller. Som hold har jeg også en del forventninger, dog ikke så høje, fordi vi ikke har spillet så længe endnu. Jeg føler dog stadig, at vi kan snuppe førstepladsen i Prag

Mine fremtidsplaner på det her hold er at udvikle mig som en “holdspiller”. Jeg er født i PUG-miljøet, så det kræver også en helt anden indstilling og tilvænning fra mig af. Men det, jeg glæder mig mest til, er bare at komme i gang, og så må fremtiden vente.

Alienware Game Arena Season 1 bliver afgjort i Prag til FORGAMES. Hele eventet kan følges på Twitch på linket her. De andre hold til finalerne er Izako Boars, PACT og Unique Team.

I sin første kamp møder Ambush PACT klokken 11.00 den 19. oktober. Der er en præmiepulje på i alt 101.000 kroner, hvor 47.000 kroner går til førstepladsen.

Ambush består nu af:

  • Danmark BERRY
  • Danmark raalz
  • Danmark ckay (på prøve)
  • Danmark Fessor (på prøve)
  • Danmark Jmoments (på prøve)
Esportal
#1(Med 0 svar)
8. oktober 2019 kl. 20:46
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sindssyg firepower, held og lykke i Prag mates, og pindarm-rulle.
#2(Med 0 svar)
8. oktober 2019 kl. 20:51
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
zenzyg :D
#3(Med 0 svar)
8. oktober 2019 kl. 21:08
M0dEx
Bliver en kæmpe oplevelse <3
#4(Med 0 svar)
9. oktober 2019 kl. 10:30
Flenne
Nice gl til jer!
#5(Med 0 svar)
9. oktober 2019 kl. 10:39
brzer
Sølv Sæsonkort Sæson 15
gl fessorg0d
#6(Med 0 svar)
9. oktober 2019 kl. 14:33
Kristja
Spændende med ckay igen, han er altså en flækker.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.