Når StarLadder Majoren igangsættes, er oBo den yngste spiller til en Major nogensinde i en alder af 16 år og 58 dage.

oBo vipper Kjaerbye af pinden som yngste Major-spiller nogensinde

I 2014 deltog Kjaerbye til DreamHack Winter Majoren i en alder af 16 år og 214 dage, og det gjorde ham til den yngste deltager til en Major nogensinde. Nu mister han titlen til Complexitys talent.

StarLadder Majoren igangsættes den 23. august, og vi får derfor et nyt ansigt på titlen som den yngste spiller til en Major nogensinde, som bliver Complexitys oBo.

Det unge talent er født den 26. juni 2003, og han vil derfor være 16 år og 58 dage gammel, når Majoren igangsættes. oBo slår derfor Kjaerbye af titlen, som til DreamHack Winter 2014 blev scenens yngste Major-spiller i en alder af 16 år og 214 dage.

oBo er et nyt ansigt på den professionelle scene, da han kun har repræsenteret Complexity siden starten af juni, og før det havde han blandt andet spillet for Old Guys Club, som er en blanding af ældre spillere så som seang@ares, Fifflaren og n0thing.

Trods sin unge alder skal oBo på ingen måder undervurderes, da han blandt andet har besejret hold som MIBR, hvor han sluttede en BO3 med en HLTV rating på 1,37.

Complexity og oBo starter i Majorens første stadie, New Challengers Stage, hvorfra otte hold spiller sig videre til New Legends Stage, hvor hold som Astralis og Liquid venter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.