whimp deler sine tanker om North, hvor han blandt andet gør det klart, at de ikke vil lave ændringer på holdet.

Norths sportsdirektør: "Vi vil ikke lave nogle ændringer i øjeblikket"

Med flere af landets bedste spillere på holdet har forventningerne til North længe været høje, men de har endnu ikke imponeret. Nu har whimp været i den varme stol for at forklare situationen fra deres side.

I september var North placeret som verdens nummer tre på HLTV.orgs rangliste, hvor de havde danske titler som k0nfig, valde og cajunb på holdet. Den flotte tredjeplads blev dog hurtigt taget fra dem, og siden da er det gået ned ad bakke for løverne. Efter ELEAGUE Major Boston i slutningen af januar besluttede North sig for, at der skulle ske ændringer på holdet.

Med tilføjelsen af mertz og Kjaerbye frem for cajunb og k0nfig var der igen høje forventninger til MSL og kompagni, men siden da har resultaterne været endnu værre, da de nu taber til hold som HUNDEN og Consoles ALTERNATE aTTaX, AGO og Space Soldiers.

De skuffende resultater fik flere fans og følgere til at stille spørgsmålstegn ved FCKs projekt og kritisere de forskellige spillere på holdet. HLTV.org har derfor haft Norths sportsdirektør, whimp i den varme stol, hvor der blandt andet bliver spurgt ind til sportsdirektørens egen holdning til problemerne, samt hvordan spillerne tager mod kritikken på de sociale medier.

HLTV.org ville egentlig have snakket med spillerne, men det store medie blev nægtet adgang til dem og måtte tage til takke med sportsdirektøren.

Hvad tror du er grunden til, at jeres hold har spillet på et lavere niveau end forventet med spillere af deres kaliber?

Jeg tror, at vores dårlige resultater er en afspejling af alle de ændringer, som vi har lavet siden begyndelsen af 2018. Med forfremmelsen af Alexander "ave" Holdt som coach for main-holdet og tilføjelsen af Kjaerbye og mertz er vores hold gået ind i en læringsproces, som har vist sig at være hårdere, end vi oprindeligt forventede. Holdet og ave prøver virkelig hårdt at harmonisere deres syn på, hvordan man kan spille perfekt CS:GO. I denne harmonisering arbejder vi på, hvordan vi kan samle os som et hold, hvor alle kan bidrage og udnytte deres styrker til deres fulde potentiale. Derudover implementerer vi også vores performance model, som er bygget omkring ordet "balance", hvor vi sørger for, at vi arbejder hver uge på de forskellige mentale og fysiske aspekter, der bidrager positivt til en esport-atlets performance. Dette tilføjer selvfølgelig en del til de allerede nævnte ændringer, hvilket på ingen måder er let for holdet.

Du taler om at ændre jeres kultur og foretage ændringer uden for spillet, som kan forbedre jeres performance. Hvad med bare at spille og øve mere Counter-Strike?

Efter min opfattelse er forbedring af præstationer forbundet med at ændre kulturen på holdet, mens man træner mere Counter-Strike. Øvelse uden formal er spild af tid, og for at finde det formål og for at skabe et bedre praksismiljø og en stærkere holdånd, har vores kultur brug for arbejde. De to er imidlertid ikke gensidigt eksklusive, og vi bliver helt klart nødt til at spille mere Counter-Strike på et overordnet niveau. Som en del af ændringen i kulturen forstår vores hold, at alle er nødt til at yde en ekstra indsats, arbejde hårdere og spille mere individuelt, hvis vi vil opnå vores ambition om at være blandt topholdene i CS:GO.

Har spillerne problemer med selvtilliden?

Vores spillere prøver deres absolutte bedste for at overkomme de dårlige resultater samt vores konstante kamp om at kvalificere os til de store turneringer. Denne håndteringsproces vil uden tvivl have indflydelse på spillernes præstationer i spillet, men når de møder op på arbejde, og vi har vores holdsamtaler, er det let at mærke, at deres indre tillid er intakt, og at de tror på hinanden og på projektet. Vi arbejder aktivt som en enhed og individuelt med spillerne for at øge deres tillid, for i sidste ende er CS:GO et spil med konstant skift i momentum - og at kunne klare dette er efter min mening bundet direkte til spillernes mentale robusthed.

Hvordan har spillerne det med alle de negative kommentarer?

Vi er inde i en svag periode, på grund af de dårlige resultater og præstationer, og dette har uden tvivl svækket holdets rustning. Jeg ved, at spillerne læser kommentarer på de sociale medier og prøver at undgå at blive påvirket af dem - men jeg ved også, at når du er under konstant kritik fra folket til enten at lukke holdet, erstatte en spiller eller blive syndebukken i et problem, som du ikke er skyld i, så kan det blive svært at fokusere. Det er desværre en del af spillet, og i tider som denne er vi nødt til at stå sammen og se fremad som både hold og organisation.

Vi som organisation forsøger også at se indad og vise mere ydmyghed på vores sociale medier og i interviews. Der er en fin linje mellem at være professionel og opmuntrende i en hård situation samt at blive opfattet arrogant, hvilket er svært at kommunikere, men noget som vi arbejder på at blive bedre til.

Mange fans og følgere ser MSLs lederskab og individuelle spil som problemet. Hvad tænker du og resten af organisationen omkring dette? Har de ret?

Det er svært for fans og følgerne at se det fulde billede af, hvem der bidrager til vores hold uden at lytte til vores TeamSpeak-kommunikation eller se indsatsen uden for de officielle kampe. Som jeg tidligere nævnte, arbejder vi hårdt på at harmonisere vores syn på, hvordan man spiller perfekt CS:GO, og dertil er der ekstra pres på MSL, fordi han er enemand om at lede spillerne, som endnu ikke har fundet hinanden helt.

Har I planer om at lave ændringer på holdet for at forbedre jer?

Nej, vi vil ikke lave nogle ændringer i øjeblikket. Før vi kan forvente at se fremragende sammenspil og gode resultater, vil vi som organisation investere vores tid og energi i at skabe en kultur, der fremmer en dyb respekt for holdet, skaber en stærk følelse af tilhørsforhold og dyrker beslutsomheden om at bidrage med hårdt arbejde hver dag. For mig personligt er det det, der manglede fra et lederskabsperspektiv, da jeg tilsluttede mig holdet. Det er en del af min filosofi, at vores spillere fuldt ud forstår at komme tilbage i toppen kun bør være det første skridt. At have sulten for at blive bedre og fortsætte med at bidrage med deres indsats er essentielt for mig.

North er i skrivende stund rangeret som nummer 14 i verden.

#1(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 17:05
mamas
Giver god mening at vente til minimum efter Majoren inden de helt store ændringer
#2(Med 3 svar)
18. maj 2018 kl. 17:08
thebody1403
De skulle have cuttet Aizy for længe siden
#3(Med 2 svar)
18. maj 2018 kl. 17:15
probe
Den holdning har jeg også haft i et års tid men synes faktisk han er steppet en del op her i 2018. Så jeg er ikke helt af den holdning længere. Det er sådan set kun MSL jeg gerne ser erstattet på det hold men der er bare ikke rigtigt nogle brugbare alternativer på scenen lige pt IMO. Så forståeligt de kører videre og prøver at få det til at funke.
#12(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 18:18
mesterslagter
Jeg tænker også det samme. Man kunne have haft forsøgt at poke Snappi og Jugi inden optic gjorde det, men ser et ok potentiale i optic holdet som det ser ud nu. Jeg ved ikke helt om jeg har tiltro til, at North kan hive sig op blandt de bedste i verden igen, men ja lige meget hvad, så kræver det en indstilling på hårdt arbejde.
#31(Med 0 svar)
21. maj 2018 kl. 16:54
thebody1403
Jeg er enig i at det nu er for sent at cutte Aizy og de skal prøve at få tingene til at fungere med hvad de har nu. Dog mener jeg ikke Aizy er blevet bedre. Hvis man ser på lans er det vel rigtigt nok ift. stats:
hltv.org/stats/players/8095/aizy?startDate=all&mat..
Men det er kun fordi de spiller mod værre spillere. Hvis man ser på "Big Events" ser det anderledes ud:
hltv.org/stats/players/8095/aizy?startDate=all&mat..
#4(Med 7 svar)
18. maj 2018 kl. 17:31
PHedemark
Nægte er måske så meget sagt. Der har været en del kritik af holdet og spillerne, og der er den øverst sportslige ansvarlige, whimp, den bedste og rigtige til at svare på kritikken - vi nægter ingen medier adgang til spillere, bare lige så det er slået fast.
#8(Med 2 svar)
18. maj 2018 kl. 17:56
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Men det ville have været fedt med nogle inputs fra MSL og ave, da de to jo, er de taktiske genier på holdet.
#9(Med 1 svar)
18. maj 2018 kl. 18:02
PHedemark
Der kommer helt sikkert nogle interviews og reaktioner fra både MSL og ave i den nære fremtid. Vi har som sagt aldrig nægtet nogen adgang til vores spillere, men når man har en periode som vi har pt, så er der selvfølgelig fokus på at forbedre spillet og bruge tiden på andet end at tale med medierne :)
#28(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 22:17
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det klart :) Jeg håber bare I viser verden, at I stadig kan hamle op med top 15 på LAN.
#10(Med 3 svar)
18. maj 2018 kl. 18:05
sn0lle
Hvorfor kan MSL egentlig ikke svare på det? Som jeg læser det på hltv, ville de helst interviewe ham, men det fik de ikke lov til, men det kan du måske belyse?

Sportsdirektøren har nok det overordnede ansvar, men MSL har vel et stort ansvar for holdets spil og i stedet for at høre om præcis hvor i spillet problemerne er, hvor det fungerer, hvordan de skal forbedre os, hører vi nu om en eller anden overordnet strategi og en masse intetsigende politikersvar. Jeg ville i hvert fald meget hellere have spillernes perspektiv, da det for mig er mere spændende, og hvis du seriøst prøver at bilde os ind, at MSL ikke har et stort ansvar for holdets spil, så virker jeres strategi med ikke at fremstå arrogante ikke.

Det er øv, for selvom jeg ikke kan li FCK, så er jeg ret positiv for North.
#14(Med 2 svar)
18. maj 2018 kl. 18:21
mesterslagter
Det er da vel fint, at han får lov at koncentrere sig om det vigtigste, at prøve at rede holdet og sig selv fra at synke helt i glemmebogen. Jeg tænker, at så længe de pracc hårdt, og jeg ikke ser MSL på badeferie eller ligge og sole sig nede ved Nordhavn, så er der stadig muligheder får at se et stærkt North
#16(Med 1 svar)
18. maj 2018 kl. 18:38
sn0lle
Yes yes, og det kan jeg nok egentlig også godt forstå, hvis det er sagen, så bør man nok bare melde ud, at nu lukkes der ned for interviews og lignende fordi holdet skal back on track. Men det lyder bare ikke som det scenarie. Det lyder mere so om, at spillerne er beskyttet i forhold til spørgsmål vedrørende deres spil og præstationer.
#32(Med 0 svar)
22. maj 2018 kl. 09:35
PHedemark
Vi har meldt ud (internt såvel som eksternt), at spillerne har brug for at fokusere på deres primære opgave, nemlig at spille CS:GO, lige nu. Det ved HLTV og Dust2 også godt (ligesom andre medier der spørger), så at man vælger at skære den så skarpt, som de har gjort her er vel bare et udtryk for frustration.

Og selvfølgelig har MSL et ansvar for holdets spil, men det er ikke ham der sætter holdet, skifter spillere eller strukturerer dagligdagen. Det er whimp. Derfor er det også i første omgang ham, der skal stå på mål for resultaterne.
#5(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 17:43
cleansation
"Jeg tror, at vores dårlige resultater er en afspejling af alle de ændringer, som vi har lavet siden begyndelsen af 2018." ja, det behøves vi ikke nogen Sherlock til at confirme. Mange dårlige ændringer, resulterer som oftest i dårlige resultater.

Dog svært at se noget nemt fix nu, hvor man har lavet alle disse beslutninger og bliver nødt til at vente til majoren med at ændre mere.
#6(Med 12 svar)
18. maj 2018 kl. 17:51
Pingvinmesteren
Den nedgang North har haft ser man jo også for sportshold i fx fodbold. Det er selvfølgelig irriterende når det sker, men fans i andre sportsgrene bliver altså ved med at støtte - det ville jo også være kedeligt hvis man altid vandt.

Jeg håber folk i organisationen kan holde modet oppe og blive ved med at kæmpe.
#7(Med 11 svar)
18. maj 2018 kl. 17:54
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Præcis. Ægte fans vil blive hængende, plastik fans vil bare skifte til det bedste hold pt.
#13(Med 10 svar)
18. maj 2018 kl. 18:25
cleansation
At sammenligne de mere normale sportshold med esport er noget tricky.

Man er bestemt også kritisk i andre sportsgrene, når det kommer til dårlige præstationer og beslutninger fra ledelsen. Hvor mange gange har man ikke set fans buhe deres egne spillere ud og det der er langt værre, i form af personligt hetz som også går ud over spilleres familier osv? Jeg siger bestemt ikke det sidste nævnte er ok på nogen måde, men man ser altså utrolig stor negativitet i alle sportsgrene, fra egne fans, hvis ikke de er tilfredse.

Men imens man til andre sports kan vise sin utilfredshed til kampene, er det ikke helt så nemt at gøre til Lans, da det jo som oftest ikke er lokalt og mange hold har svært ved overhovedet at komme til Lans. Så det bliver mest online og er meget negativt, jeg er uden tvivl selv en af dem, som har været utrolig negativ omkring north i lang tid nu, på trods af at virkelig gerne ville have projektet til at lykkedes.

Det at være fan af et CS hold noget af en løs størrelse. Utrolig mange orgs kommer og går, roster skift sker konstant og så er der ikke særlig mange hold som har en fast lokation. Hvad er det så man supporter, er det orgen? er det den core lineup? Er det hvad der ligger lokalt (som North, selv hvis man ikke var fan af dem før de blev North). Hvis man var fan af Dignitas i 2016, er man så fan af Dignitas nu med et Amerikansk hold, er man fan af Optic som har flest spillere fra det lineup tilbage? Eller er man fan af North som blev til af Dignitas men har skiftet alle spillere undtagen MSl ud?

Her er North en af de få som næppe kommer til at skifte placeringen af holdet, men langt de fleste andre orgs vælter jo rundt, til tider fra kontinent til kontinent. Men alle disse faktorer, det gør bare at loyaliteten ikke er det samme, og mange vælger i stedet for at følge et core lineup, i stedet for en org. Det er forståeligt nok, at der bare ikke er den samme loyalitet.

Personligt har jeg det lidt svært med North, da jeg er stor cafe latte drikkende brilleabe fck plastik mand. På den ene side giver North mening for mig, da det er en del af FCK osv. Men på den anden side kan jeg ikke fordrage arrogancen på twitter fra især MSL, og de konstante elendige beslutninger der bliver truffet, hvor både Magisk og Konfig var spillere som jeg virkelig elskede at se spille er væk. Jeg har ikke meget tiltro til at det bliver godt igen snarligt for North, men håber det.
#15(Med 9 svar)
18. maj 2018 kl. 18:36
Pingvinmesteren
"Man er bestemt også kritisk i andre sportsgrene, når det kommer til dårlige præstationer og beslutninger fra ledelsen. Hvor mange gange har man ikke set fans buhe deres egne spillere ud og det der er langt værre, i form af personligt hetz som også går ud over spilleres familier osv? Jeg siger bestemt ikke det sidste nævnte er ok på nogen punkt, men man ser altså det samme i normale sportshold. "

Det hører jeg godt nok meget sjældent - hvornår hørte du sidst en spiller blive buuhet ud af egne fans i superligaen eller fx PL? Måske har jeg misset det, men synes der er langt mellem episoderne.

"
Her er North en af de få som næppe kommer til at skifte placeringen af holdet, men langt de fleste andre orgs vælter jo rundt, til tider fra kontinent til kontinent. Det gør bare at loyaliteten ikke er det samme, og mange vælger i stedet for at følge et core lineup, i stedet for en org. Det er forståeligt nok, at der bare ikke er den samme loyalitet.
"
Det må folk selvom - jeg tror bare de går glip af noget af fanoplevelsen, når de hopper fra hold til hold alt efter hvem der vinder for tiden. Jeg kender mange som støtter PL hold, selvom de kun følger holdet på TV - og de følger dem igennem op og nedture. Der er også særlige pubs i KBH for fx Liverpool fans - med tiden kunne der også komme steder som viser North og/eller Astralis kampe. Derfor tænker jeg også godt der kan være en fremtid for non-bandwagon fans, men folk skal endelig bare se CS:GO på den måde de har lyst til :)
#17(Med 6 svar)
18. maj 2018 kl. 18:49
cleansation
Tja jeg husker selv en hel del, som buhede at Toutouh i denne sæson, det hørte jeg i egen person på stadion... Og Stephan Andersen var bestemt heller ikke mødt med pæne ord fra FCKs egne fans da han blev en del af klubben, der var mange som buhede af ham og endda sang om hvordan han skulle skride.

Hold i det hele taget (altså ikke spiller specifikt)? Uha, jeg husker hærværk fra Brøndby fans på egen trænings anlæg, jeg husker fans som var meget voldsomme overfor egne spillere i fck på udebane for et par år siden osv.

Hvor mange gange har man ikke også set Arsenal protester mod deres egen træner i Wenger? Bannere, tilråb osv. Min pointe er, at fodbold fans især er meget kritiske også, og det viser de både til kampe og online. Det er ikke unikt for esport. Hvad der er unikt er nok, at spillerne læser så meget med som de gør. Men det ser man nu også for de helt store hold, at spillerne ser Arsenal fan tv osv skrald, som ikke laver andet end at svine klubben og spillerne til.

I forhold til at skifte hold, så er er jo netop mit spørgsmål. Hvad er holdet man holder med? Er det Orgen? For så burde North jo ikke have mange fans, da de er noget nye indenfor CS, vil gå ud fra de fleste andre fulgte hold inden 2017. Eller er det et Core lineup (som nu mest af alt er væk i North, fra da de blev til North), eller er det hvad der ligger lokalt? Den er svær, og jeg er ikke selv sikker. Det gør det noget mere forståeligt for mig, at loyalitet er en by i Rusland for mange som er fans af pro cs.

Jeg er i tvivl. Jeg er FCK fan, men er ikke fan af de nuværende North spillere.
#19(Med 5 svar)
18. maj 2018 kl. 19:14
Pingvinmesteren
Ok, jeg har ikke hørt så voldsom negativitet når jeg har været på Brøndby stadion, men jeg kommer der også kun en sjælden gang i mellem. Jeg ved godt der kan være nogle lidt primitive mennesker på sydsiden, men generelt synes jeg der er godt stemning. var det ikke kun et fåtal af FCK fans som buuhede/sang i de tilfælde du nævner?

Selv hvis det sker, og det kan godt være det sker mere end jeg ved af, så synes jeg ikke vi skal se det som en tilskyndelse til at vi også skal være usympatiske/ primitive :P. Ikke kun af hensyn til spillerne, men også fordi man har det sjovere når man råber noget positivt end når man buuher :)

Mht til hold, så er det en god pointe at scenen er meget ny og hold hele tiden opstår (og forgår), og at mange der nu (delvist) følger North måske fulgte andre hold (var det ikke dignitas før?).

For mig vil det altafgørende være at man kan bygge et godt fællesskab op omkring at følge et hold, og det er som regel lettere hvis man bliver ved organisation. Spiller kommer og går, stopper osv.. men forhåbentlig er organisationer som North og Astralis ret forankret.

EDIT: Så først din kommentar omkring Wenger nu - det har jeg også set. Men det er jo også en hel exceptionel situation, hvor en klub med et kæmpe budget underpræsterer i en årrække - langt mere end et halvt år. Og så er mange af de fans som har været utilfredse blevet ved med at være Arsenal fans ;)
#21(Med 2 svar)
18. maj 2018 kl. 19:22
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er da ikke mange år siden, at der var stor utilfredshed med både spillere og ledelse, og der fik de vel overtaget minimum en plads i bestyrelsen? Der har også været mange episoder, hvor de har vist deres utilfredshed med bannere og til træninger, men selvfølgelig ikke i de sidste par sæsoner :D.

Men det her er jo et eksempel: tipsbladet.dk/nyhed/superliga/broendby-fans-handle..

Nu holder jeg selv med FCK, og kom meget til kampene, og der er altså kæmpe utilfredshed, når de ikke vinder. Der er flere gange blevet buhet efter nederlag, og denne sæson er jo også et eksempel, da fangrupperingerne opfordrer til ikke at tage badedyr med, da sæsonen har været for utilfredsstillende.

AaB er også et eksempel i denne sæson: migogaalborg.dk/utilfredse-fans-demonstration-ved-..
Mindes også AaBs aktive fans har haft nogle bannere i minimum en kamp i denne sæson, hvor de viste deres utilfredshed med resultaterne.

Det sker da også en del af fansene af topholdene sukker og buher lidt i PL, når de fx synes, at holdet spiller for meget bagud.

Et eksempel fra West Ham i denne sæson: bt.dk/fodbold/west-ham-manager-til-vrede-fans-hold..

Overordnet kan jeg virkelig ikke se, hvad du bygger din påstand på, og jeg er nok også grundlæggende uenig. Spiller spillerne som en pose lort, skal de have det at vide.
#23(Med 1 svar)
18. maj 2018 kl. 19:41
Pingvinmesteren
Et banner til træning af 'en håndfuld' fans synes jeg er helt fint - jeg har ikke argumenteret i mod at man udtrykker utilfredshed en gang i mellem. Og jeg er sikker på du kan finde utallige eksempler på at fem, ti eller 20 fans har lavet ballede på et tidspunkt. Spørgsmålet er hvor mange gange hele/store dele af fanskaren har været med, som vi har set det med fx Wenger.

Hvis spillerne spillerne spiller som en pose lort, kan du godt bruge en masse energi på at udtrykke det med buuh råb eller bannere. men jeg tror du ødelægger dit eget humør og spillerne bliver ikke nødvendigvis bedre af det.

Hvis du læser min første post kan du se at jeg lægger vægt på at formnedgangen har været kort, relativt til mange andre sportshold. Derfor har jeg i hvert fald besluttet at blive ved med at støtte dem, og det var sådan set mit eneste budskab, men vi har godt nok bevæget os langt væk fra emnet nu :D
#30(Med 0 svar)
19. maj 2018 kl. 10:16
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så forstår jeg nok ikke din første kommentar, har alle North fans vendt sig mod holdet da?

Og så skal du nok ikke tage fejl af, at når de stemningsskabende fraktioner laver dens slags aktioner med bannere, så bakkes de op af stort set alle på de stemningsskabende afsnit og en del andre fans er ofte også enige med dem. Så selvom der kun står en håndfuld, så er der flere tusinde, som er “med” på den. Men ja, det er et totalt sidespor :D
#22(Med 1 svar)
18. maj 2018 kl. 19:28
cleansation
Det var nok ikke størstedelen af de fans på stadion, som buhede nej. Men alligevel en ganske stor portion til at man kunne høre det nemt. Jeg mindes også protest mod Bjerregaard som virkelig var ubehagelig at se i TV, selv for mig som plastik og uden den store sympati for ham eller klubben. Det var sku så hårrene helt rejste sig, over dem samlede protest mod en mand som selv sad på stadion og så på. Eneste gang jeg ellers kan huske at have set noget så ubehageligt var da Eboue blev piftet ud af egen fans, efter at have blevet skiftet ud (efter at være blevet skiftet ind i løbet af kampen...). Det føltes satme ikke godt at sidde og se på.


Men jeg er helt enig i dig, i at vi nok burde prøve ikke at være primitive og usympatiske. Men det er man nogen gange, når man er pisse frustreret over elendige præstationer og beslutninger, selvom man godt kan se bagefter man måske fik fyret lidt for meget galde af. Min pointe er blot, at det er det samme indenfor fodboldens verden, hvis ikke langt værre.

Jeg kunne bestemt også godt tænke mig at se en stærkere fan kultur, indenfor CS. Men tror den altid vil komme til at være meget individuelt hvad folk ligger vægt på. Det er ikke åbenlyst om man burde følge ORGen, spiller core, eller det mere lokale. Personligt at jeg North fan lidt som extension af at være FCK fan. Men jeg er ikke fan af de spillere på North lige nu, som jeg synes er kedelige og har mistet alt X-factor efter Magisk og Konfig blev kicked.
#25(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 19:56
Pingvinmesteren
Bare lige for at runde af, så har jeg sku også råbt ting jeg har fortrudt :P - ikke fordi spilleren eller dommeren kunne høre mig, men fordi det fjernede mit fokus på at hygge mig med vennerne. Jeg ved godt jeg lyder som en skide hippi, men mit liv er for kort til at sidde og være sur hvis jeg kan køre bajere ned og have det sjovt i stedet.

derudover er jeg enig i mange af dine betragtninger, bortset fra at jeg ikke bryder mig om Konfig og at jeg tror på at Kjaerby kan bringe en hel del X-factor når det får tingene til at fungere igen
#20(Med 1 svar)
18. maj 2018 kl. 19:19
Skwerky
Brøndby hooligans har engang tvunget sig adgang til omklædnings rummene under en kamp for at fortælle dem deres "ærlige mening" på en ret kontant måde. Eller at fans har smadret deres egne holds spiller busser af utilfredshed.. eller at man møder op til deres hold træninger med bannere hvor der står alt muligt på.. og dette er bare i danmark.. i italien og andre lande er der en langt hårdere retorik og konsekvenser fra fansenes side over for et hold eller ledelsen af klubber, der præstere ringe.. det er sådan en ingen over klubben mentalitet. at blive haglet ned over de sociale medier må ikke være sjovt at se på som spiller.. og jeg kan forestille mig at man hurtigt kan blive negativt påvirket af dette..men igen det kan gå hen og blive langt mere personligt som det er i fodboldens verden..
#24(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 19:49
Pingvinmesteren
Som skrevet ovenfor, så kan man helt sikkert finde episoder hvor nogle få individer har opført sig helt uacceptabelt.

Og der har godt nok været sindsyge episoder i Italien - såvidt jeg husker har det været så slemt med holigans at nogle (alle?) hold på et tidspunkt blev truet med at skulle spille for tomme stadions - det er godt nok trist.

Jeg har det helt fint med at man en gang i mellem udtrykker sin utilfredshed, hvis ens hold klarer sig dårligt i en periode, men hvis negativitet skal præge alle kampe/nyheder, så bliver det for trist ;)
#11(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 18:03
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Godt interview! Flere af dem, tak :)
#18(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 19:06
ZybuG
Ann og natosaphix ind bum!
#26(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 20:17
Heyz
"Nej, vi vil ikke lave nogle ændringer i øjeblikket. Før vi kan forvente at se fremragende sammenspil og gode resultater, vil vi som organisation investere vores tid og energi i at skabe en kultur, der fremmer en dyb respekt for holdet, skaber en stærk følelse af tilhørsforhold og dyrker beslutsomheden om at bidrage med hårdt arbejde hver dag. "

Gal en omgang ledelses-clicheer og PR. Hvad med bare at sige "we work harder and come back stronger."
#27(Med 0 svar)
18. maj 2018 kl. 20:31
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg er fan af deres måde at arbejde på.
Ikke en masse forhastede beslutninger, men et solidt arbejde med de spillere de tror på.
#29(Med 0 svar)
19. maj 2018 kl. 01:08
freddybballin
Whimp og ave har vinder mentalitet og erfaringen. Fandme vigtigt de får tid og ro til at banke det her hold i top form.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.