snedker har taget vejen til toppen hurtigt.

snedker om vejen til Tricked: "En helt unik rejse"

Dust2.dk har snakket med den nye Tricked-spiller, snedker, som i dette interview sætter nogle ord på den rejse, den blot 17-årige spiller har været på.

Søndag blev det offentliggjort, at refrezh må en tur på bænken i Tricked for at gøre plads til snedker, som er blevet købt af Odense Esport.

Han er en forholdsvis ny mand på den store danske scene, og selvom det rødlige hår har været på manges læber i noget tid, havde de færreste regnet med, at han ville suse så hurtigt til tops.

Han kom for alvor frem, da Odense hev ham ind i varmen i løbet af sommeren, og nu spiller han for Danmarks fjerde bedste hold. Det har været noget af en rejse for den unge spiller:

Det har været en helt unik rejse med en masse oplevelser og hård træning. I Odense begyndte vi så småt at vise vores værd som spillere, men alting er gået meget hurtigere, end jeg forventede, og jeg regnede på ingen måde med at få et tilbud som dette inden for det næste år.

For dem som fulgte med i TV SYDs CS:GO turnering, udmærkede snedker sig dog allerede her, da han i 2017 vandt den sammen med Højer Design Efterskole, og det har givet ham et indblik i noget af den professionelle del af CS:GO:

TV SYDs CS:GO turnering, har helt klart givet mig et større blik på, hvordan alle tingene foregik i det professionale niveau. Da vi spillede turneringen, tror jeg, der var en del, der begyndte at vide, hvem jeg var, men jeg ved ikke om turneringen har haft indflydelse på mit skridt til Tricked, siger snedker, der dog selv tror, at hans gang på efterskolen samt Campus Vejle - to steder hvor Tricked er inde over undervisningen - har spillet ind i hans vej til Tricked:

Det tror jeg helt bestemt. Nu hvor jeg går på skolen, hvor Tricked leverer undervisning, må det jo betyde, at Tricked leverer den rigtige form for undervisning, siden jeg har potentialet til at joine main holdet.

snedker kommer dog på noget af en opgave, når han skal erstatte refrezh, der har udmærket sig som en fantastisk aimer i tiden hos Tricked.

Det er dog særligt rollen som den ekstra AWP, han ser sig selv bidrage med:

Jeg ser mig selv bidrage med en ekstra AWP på CT siden, samt en masse humør og god stemning. Og når jeg kommer ind i det hele, og vænner mig til at spille med dem 100%, er jeg sikker på, at jeg vil bidrage på mange andre fronter også.

Odense Esport er et hold, som spillede sig op igennem hierarkiet, og de ligger nu som nummer otte på den danske POWER ranking.

Trods placeringen på top 10 listen er der dog ikke for alvor store forventninger til holdet, men det bliver helt anderledes hos Tricked, hvor jagten på Heroic sættes ind nu. snedker ved også godt, at presset er stort, og han forventer da også, at han ikke kommer til at præstere optimalt i starten:

Presset hos Tricked er stort. Men der er ikke andre måder at tackle det på end bare at spille sit bedste og gøre sit for, at resultaterne går i hus. I starten kommer det nok til at være lidt svært at spille 100% optimalt, fordi jeg lige skal vænne mig til alt ting.

Tricked spillede i går sine to første officielle kampe med snedker, og det blev til to debutsejre for holdet med 16-10 og 16-13 over passions og TEAM5.

#1(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 08:17
Vazor
Vinder af Dust2 Masters
Goooo Snede!!:)
#2(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 08:49
n1clasdDdDdDdd
GL Snedker
#3(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 08:51
br0
Astralis
Best of luck til snedker!
#4(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 09:50
eZo
Good luck, du var syg i Odense!
#5(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 11:17
smed
#heltsygligenUuUusnedker
#6(Med 1 svar)
7. november 2017 kl. 11:37
blameF
Astralis
Dansktoppen
Major deltager
GL, satme et stort skridt at tage fra Odense til Tricked, håber ikke presset kommer til at have for stor indflydelse på hans niveau i de kommende kampe
#8(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 13:20
zyh
Der er altid en masse omvæltninger når man tager skridtet op, det kunne dog ses lidt igår og regner stærkt med at han kommer efter det.
#7(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 12:53
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du spillede en flot omgang cs i Odense imo. Jeg håber på, at du kan følge med i tricked og flække nogle hs. Spændende at se om Odense, kan holde sin placering uden snedker.
#9(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 14:00
RomanEmpire
Store sko at udfylde, men baseret på det interview virker han som en fornuftig gut. Tricked statement for at vælge snedker kontra refrezh virkede også ret velovervejet og velargumenteret. Godt at se der var blevet lagt nogle rationelle tanker i, kontra følelser pga. en downperiode.

Dog virker refrezh også ret fornuftig. Så selvfølgeligt ærgerligt for ham, men mon ikke han kommer stærkt igen, da mange på scenen hellere vil spille med ham, end mod ham.
#10(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 15:43
hoeirup
Han kan uden tvivl sagtens leve op til presset, når han kommer 100% ind på holdet!
#11(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 16:02
zlash
Vanvittigt
#12(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 16:59
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er et vildt stort skridt, og en vild stor mulighed for Snedker!
jeg håber dig kun det bedste, og talentet er der 100%.
Nu skal snedker bare vise, at han kan bruge det!!! :D
#13(Med 0 svar)
7. november 2017 kl. 17:16
zibron
Vildt at få den mulighed, gad ihvertfald godt være i dine sko lige nu! :D
Alt bedst og lykke til dig i Tricked :)
#14(Med 0 svar)
4. december 2017 kl. 11:57
wollenberg02
Go snede :D Vi snakkes snart b0i
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.