xanzir: "Nu vil jeg forklare alle situationen, som den er"

Seven11 kvalificerede sig i går til POWER LANs CS:GO mesterskaber, men det var ikke deres flotte præstation, der kom i fokus.

I kølvandet på, at Alpha Gaming og Seven11 har kvalificeret sig til POWER LANs CS:GO mesterskaber, har der været heftig debat her på siden omkring Seven11, deres fortid på scenen og hvorfor de egentlig fik lov at spille med til kvalifikationen.

Jeppe "Futte" Andersen sagde i dette interview, at et VAC ban inden for det seneste år var lig med udelukkelse. Og da ingen af drengene fra Seven11 opfylder kriteriet for denne udelukkelse, måtte de frit spille med.

Vi har haft talt med Hemen "xanzir" Nawros fra Seven11, der er ved at være godt træt af anklagerne og den negative attitude rettet mod dem:

Hej xanzir! Undervejs i turneringen var der flere personer der stillede spørgsmålstegn ved, at I må deltage i kvalifikationen, da størstedelen af holdet eftersigende er vac banned, mens en enkelt på holdet har et nyt faceit ban. Hvordan tager I anklagerne?

Hej Trier! Det er fuldt forståeligt at nogle mennesker opfører sig og reagerer, som de gør med deres kommentare. Der har desværre været episoder som nogle af os ikke er stolte af. Det dog fortid og intet som vi tænker over overhovedet. Jeg har personligt været blevet anklaget utallige gange igennem min karriere i CS.. Nogle påstår jeg har et VAC ban mens andre siger jeg stadig snyder den dag i dag. Nu vil jeg forklare alle situationen som den er. Tay har på ingen måder noget VAC ban, eller noget som helst lignende ban eller udelukkelse fra nogen steder. Det samme gælder i øvrigt både refrezh og exigo. Der er ikke noget at komme efter da de bans vi KAN være involveret i på ingen måder er nye. TarziiQ aka tixum, har desværre fået banned en profil på faceit for ca. 1 år siden, da han blev vurderet til at være en snyder af FACEIT admins på baggrund af "demo review". Vi tror alle på at han ikke snyder, og han har skam også været til 2 lans siden hans navn er kommet ud på scenen. Han har gjort det fremfragende med mig til bl.a CG-Lan og af hvad jeg hører så var han også vild til Danish Cup (Det må han have været siden de gennemtjekkede scene computeren som han spillede på) - Vi ville aldrig bruge vores tid på at snyde? Hvorfor skulle vi tage til POWER LAN (Det største Danmark har stablet på benene) for at blive gjort til grin og på ingen måder matche det niveau vi fremviser online hvis vi snød? Vi er ikke en gruppe små drenge som lige er begyndt og spille. Vi er faktisk all-in med det projekt her, og vi power praccer og spiller hele tiden for at blive bedre. En smule anerkendelse ville i nogen tilfælde være en flot ting i stedet for alt det andet hate som vi så tit får fra diverse personer, som bare finder på historier og skriver lige hvad de lyster uden og vise et eneste reelt bevis. Sidst men ikke mindst, så har jeg som beskrevet tidligere ALTID blevet anklaget for det ene eller det andet. Det har egentlig kun motiveret mig, men jeg er ved at blive godt træt af det. Vat det Ikke for alle disse konspirationsteorier, så var jeg egentlig nok kommet en del længere end hvor jeg er nu. Alle mine tidligere holdkammerater, er på gode hold nu. hhv. Astralis, SK & Alpha. Det eneste jeg vil sige er at jeg syntes folk skal spørge sig selv.. Hvor er beviset for mit VAC ban? Hvordan kan enkelte individer bare tillade sig og pege fingre, og finde på historier uden og have et eneste legit bevis? Det ikke for at gøre det hele negativt.. Jeg har igennem årene også haft en masse positiv feedback fra store spillere som har fortalt mig at jeg bare skal fortsætte og ignorere rygterne.

Der opstod en lille konspirationsteori her på siden omkring, at 7 + 11 (jeres navn) udgør det samlede antal VAC bans, som holdet ligger inde med. Er det konspiration eller er det fakta?

Haha så der er nogle der mener at vi 5 samlet har 18 VAC bans? Den eneste der har noget VAC relateret til mit navn er mig og kun mig, og ikke engang de rygter er helt korrekte. Med lidt opbakning fra det danske community, lidt held og fuld fokus så har vi potentialet til at blive rigtig rigtig gode. Jeg syntes folk skal fokusere på det fremfor alt det andet negative, da jeg som sagt aldrig ser nogle beviser. Vi kan sidde tilbage med god samvittighed, da vi nu har fortalt hvordan landet ligger. Der er hverken blevet vendt eller drejet noget.. Alle kortene er på bordet, så hvordan folk vil tolke det her er helt op til dem selv. Jeg kan bare sige at vi på ingen måder snyder eller snød i turneringen igår så derfor har jeg på nuværende tidspunkt ikke mere og tilføje.

#2(Med 4 svar)
5. juni 2016 kl. 20:07
jiG
well har kendt hemen længe og han har aldrig på noget tidspunkt virket som en person der ville være dum nok til at satse alt han har opbygget i cs ved at snyde og tay lyder altid rar på TS. lul
#17(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 20:33
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
"tay lyder altid rar på TS"
Godt argument for, at han ikke skulle have snydt =D
#41(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:06
jiG
nu var det også ment lidt i sjov det sidste :D
#114(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:57
Tay
hahah jadaaa :D
#283(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 15:57
jiG
:D
#3(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 20:10
KajusKalorius
Kunne være meget rart, at dem der anklager lige fyrer links til de bannede accounts... Jeg ved slet ikke noget om den her sag, så derfor er det ret svært at tro på alle de her random accusations, der bare bliver kastet rundt :P
#19(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:33
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Se #11
#4(Med 11 svar)
5. juni 2016 kl. 20:13
vedde
At folk går op i FaceIT bans forstår jeg ikke helt, eftersom de fleste bans er manuelle, og pga. FaceIT admins alligevel banner folk til højre og venstre, fordi de "føler" en person snyder. Demo review bans er jo lige maks latterligt. Det er jo som at lave en "bust" movie på youtube, fordi man er i ragemode xD

Emre/tarziq er en hammer flink fyr og tvivler stærkt på nuværende snyderi fra hans side!

Kan kun sige held og lykke til 7/11 biksen!
#51(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:17
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu er det her ikke møntet kun på dig vedde, men generelt folk der har samme holdning som det du har skrevet i din kommentar.

Det er virkelig ude i hampen, at man ikke anerkender bans vurderet af levende personer. Der er ingen tvivl om, at der er cheats som VAC og andre anticheat systemer ikke kan tage, og derfor skal vi sætte en stopper for det.
Hvordan gør vi det? - Vi bliver nød til at have nogle kvalificeret personer til at se sådan noget igennem. Problemet med det er bare, at mange af de bans bliver lavet bag lukkede døre, uden at man har mulighed for at kende, hvem der reelt tager beslutningen, og om den person har erfaring osv. Helt generelt burde sider som Faceit, ESL, ESEA osv. være meget mere åbne om, hvem de endelig har til at se demoer igennem, hvis folk bliver dømt for snyd.
#52(Med 7 svar)
5. juni 2016 kl. 21:18
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Når det så er sagt, så er nutidens cheat næsten umulig at se med det blotte øje. Og hvorfor det? Det er fordi der er flere penge i at udvikle snyd end at bekæmpe snyd. Derudover hjælper det ikke, at folk er så godtroende, at hver gang en mate bliver beskyldt for snyd, så farer man op og stolen og kalder alle for idioter.

Derudover har jeg selv spillet en gather med tixum/tarziiq for en 6-8 måneder siden ca., og der var jeg særlig overrasket over, at man kan skyde 35-40 i en gather, men stadig ikke fatte ret meget af hvad der sker...
#59(Med 6 svar)
5. juni 2016 kl. 21:30
vedde
Men stadig har mange FaceIT admins (Mest dem som er toxic as fuck) givet bans ud til højre og venstre, og flere pga de blot ikke kunne lide personen. Eller det er egentlig bare, hvad jeg har hørt. Jeg er sikkert blevet gjort til "fjende" nu, men synes bare stadig, at manuelle bans via demo review er lidt, aaaarh.
Og jeg er skam heller ikke, som du skriver "at folk er så godtroende, at hver gang en mate bliver beskyldt for snyd, så farer man op og stolen og kalder alle for idioter." - Jeg har det blot mest på den måde, at man lige skal tage en tænker, før man kommer med diverse udtalelser. Jeg er en meget neutral person, og vælger ikke side, fordi andre har sagt noget om en person.

Som f.eks. er jeg også snyder pga. der er blevet lavet youtube videoer af mig? youtube.com/watch?v=cx3kN9ZzfoY&list=PLrVXNr9KX8S7..
#62(Med 3 svar)
5. juni 2016 kl. 21:34
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu skal man ikke blande tingene sammen. En random personer der laver youtube-vidoer og en admin (f.eks. på faceit), der igennem lang tid har brugt timer på at finde ud af hvad han skal kigge på.

Det her med at de banner folk til højre og til venstre er vist kun noget, folk der venner med snydere bliver bildt ind, for så vidt jeg har set, så har der ikke været nogen "skandaler" eller noget. Derudover tror jeg, at folk får den opfattelse af admins som de selv ønsker, fordi de selv er nogle kæmpe idioter.
#66(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 21:39
vedde
Altså, jeg ved ikke om Lifedance er god til demo reviews, men det var trodsalt ham som lavede dem der :D

Jeg sætter mig ikke så meget ind i det omkring FaceIT admins, har kun spillet imod én og ham og hans buds virkede alt for kæphøje.

Men vi må jo bare se hvad tiden viser omkring Seven11 :D
#277(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 14:34
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:D
#67(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:41
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg kan ikke være mere enig!
#96(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:05
tobiz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
mousesports
Guld Sæsonkort Sæson 16
Altså hvad sker der lige for de klips der? :D
#103(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:32
vedde
Det er skralde klips :D
#101(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:27
bilijey
steamrep.com/profiles/76561197960723605 - Hans steam id = STEAM_0:1:228938

hlstats.swedishhost.se/playpoint/hlstats.ph.. - sjovt hvordan tixums twitch er linket der :>
#104(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:33
vedde
Yeee, I know, har fået det sendt et par gange nu :D
#6(Med 9 svar)
5. juni 2016 kl. 20:15
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Forventer du, at det danske community skal give jer opbakning, når du sidder og lyver?
#7(Med 8 svar)
5. juni 2016 kl. 20:17
Pertew
Hvad lyver han om?
#9(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:17
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
At tixum ikke har snydt og han ikke selv er vac banned.
#14(Med 6 svar)
5. juni 2016 kl. 20:26
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
#16(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 20:29
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Han har rigtig prøvet at skifte navn, så vi ikke kan se, at det er ham haha :^D
#99(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:24
bilijey
steamrep.com/profiles/76561197960723605 - Hans steam id = STEAM_0:1:228938

hlstats.swedishhost.se/playpoint/hlstats.php?mode=.. - sjovt hvordan tixums twitch er linket der :>
#278(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 15:22
NickWard
#279(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 15:25
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Han har fået overwatch ban ja.

Kan ikke forstå, hvorfor folk skal holde fast i, at han ikke har snydt, når han har indrømmet det før, men denne udtalelse er pludselig trukket tilbage, da man åbenbart er bange for at miste sit spot. :D

Tror du også på julemanden? Han fik vel også fem faceit bans uden grund.
#280(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 15:33
NickWard
Hey rolig mate :)
Jeg skrev bare om det var det du mente :)
"Han har rigtig prøvet at skifte navn, så vi ikke kan se, at det er ham haha :^D"

Det var bare du kunne se det på den hjemmeside at det var ham ;)

Så stop med at forsvarer dig selv, jeg prøvede bare at hjælpe.
#281(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 15:37
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Sorry :D

Sidder på arbejde, så var ikke lige så fokuseret.

Jeg er pænt træt af, at hans usle mates skal sidde og forsvare ham, når han selv har siddet og indrømmet snyd på ts til stort set alle inde på gatherdk....... Men ja, man skifter bare navn, og så spiller man videre :D
#18(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 20:33
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Tixum har da indrømmet til mig inden for to måneder siden at han sad og snød min. 14 dage på FaceIT? Så demo-review, nå ja, men det er vel stadigvæk et korrekt ban? :D
#23(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:36
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
youtube.com/watch?v=_v7javS5Wi8

Så det første klip 2 laver 2 kills uden aimet er i nærheden & derefter laver han verdens hurtigste skud på ham plat :D

Om man så får VAC eller ej er jo i min verden fucking ligemeget fact er han power snød førhen.
#28(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:43
vedde
Selvf, men jeg har intet vidst, om at han har indrømmet det :D
#20(Med 7 svar)
5. juni 2016 kl. 20:34
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
#21(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:34
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
#25(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:37
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor I skal sidde og lyve?

Jeg tror ikke I snyder nu, men I har gjort det.

Essensen er, at I sidder og lyver om det, men som man siger:"Engang en snyder..."
#302(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 19:03
Daring
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kan jeg ikke få dig til at skrive i en pænere tone?
#305(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 19:13
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Den går vel begge veje. Er både blevet kaldt taber, og elendig af xanzir, og så har han også formået at true mrnobody på Facebook.

Men det rammer nok et soft spot, da han ved, vi har fat i noget :-)

Han skal ikke sidde og lyve om tixum foran det danske community.
#354(Med 2 svar)
9. juni 2016 kl. 17:07
Thomas
Det her er ikke en børnehave. Lad venligst være med at starte sådan en debatform herinde.
#355(Med 1 svar)
9. juni 2016 kl. 17:15
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Det er noteret, og der er blevet rettet op på det sidenhen :)
#356(Med 0 svar)
9. juni 2016 kl. 17:16
Thomas
Glimrende :)
#22(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:35
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
For mit vedkommende, har det jeg skriver intet med andre at gøre udover tixum, jeg synes det er plat fra jeres side og hans side, at efter han bliver banned fra tydeligt faceit snyd, så skifter han bare navn og køber et gammelt csgo account og spiller videre, uden nogen form fra straf, udover faceit ban. Andre som undertegnet som for 6år siden indrømmede at jeg snød, fik 2 års ZT-ban, dvs udelukkelse fra alle danske relateret turneringer, cups osv... Jeg ved godt at tixum ikke snyder mere, det kan man tydeligt se, men det er vel ligegyldigt... Jeg kan også snyde i dag, blive opdaget, og efterfølgende sige jeg snyder ikke mere det lover jeg, også få lov til at deltage....?
#24(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:37
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Som jeg skrev i den anden tråd, hvor grupperne til powerlan kvallen blev annonceret, så skulle Seven11 nok overraske. Tillykke med det drenge, jeg synes sku, at I er en talentfuld flok, og synes I skal arbejde videre med det. Det glæder mig faktisk, at I power praccer nu her, og gerne vil fremad.
Der er selvfølgelig nogle punkter, hvor vi er uenige, men ikke desto mindre glæder jeg mig til at hilse til Powerlan, det er længe siden jeg har set reffe/tixum. Som regelt er I sku nogle flinke fyre, men som Mr. Nobody skriver er der legit et VAC ban, som Valve har kigget på. Jeg har tillid nok til at de har behandlet din sag ordenligt Hemen, og Tixum's faceit ban er fordi, at han har snydt. Han snyder sku ikke længere, og jeg er personligt meget imponeret over hans niveau, kæmpe talent.

- Bare fortsæt drenge :)
#27(Med 5 svar)
5. juni 2016 kl. 20:42
INX
Skal vi forstå det sådan at I ikke mener tarziq er blevet bustet for snyd fordi han bare lige blev "vurderet" til at snyde? eller står I ved hans indrømmelse af snyd i den periode?
Og mht. dit vac ban, så ved du lige så godt som jeg at det er et legit ban.
Så hvorfor står i ikke bare frem og fortæller den sande historie i håb om folk måske kunne sige nå ja og lade jer starte på en frisk, nu hvor i går all-in på spillet.
Og når det så er sagt, "kast ikke med sten hvis du selv bor i et glashus" Jeg kan godt huske hvor overbeviste i var at mik0n sad og snød mod jer i csgodanmarks just eat turnering. Men hvor er jeres beviser? han blev vurderet til at være en snyder baggrund af "demo review". Tarziq spillede godt til CG, men det gjorde mik0n bestemt også! :-)
#30(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:46
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Helt enig :-)

Jeg er meget uforstående over, hvorfor de vil at lyve.
#31(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 20:50
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Heman & Tay mente jeg snød på #Gatherdk
Fordi jeg "Timede dem på smokes"
#102(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 23:27
Tay
Beviserne for at Mik0N sad og snød ligger jo klart og tydeligt i demoen. Ikke for at disrespektere admins på de diverse sites eller tuneringer, men de har LANGT sværer ved at aflæse og se om en spiller snyder eller ej eftersom de ikke har samme forståelse for spillet som cs spillere har. Jeg
kan garantere dig for at hvis 10 neutrale forholdvise prof cs spillere så demoen igennem så ville de alle sige at han snyder. Fair nok adminsne på dagen vuderede det ikke som snyd og så der ikke rigtig noget at gøre ved det, men sådan er eSport og sådan har det altid været, hvis clienterne
ikke ser noget og adminsne vudere at spillerne eller spileren er ren(e) så det vel bare det , og det er sku ikke noget nyt.
#230(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 08:49
INX
Du har besvaret 1 af mine 3 punkter.

Alle admins på gather.dk ved at tixum/mylane/tarziq har indrømmet snyd i åbne samtaler.
i går vælger han at benægte alt. Så jeg er ret i tvivl om I(hans hold kammerater) vurdere om han har snydt ud fra alle de faceit banned acc's og lidt youtube video'er?
Altså jeg vil jo sige når du er så god til at se snyd på demo'er, så burde det heller ikke være helt umuligt for dig at se der er lidt guf i den lille youtube video af ham :-)

Og igen, jeg forstår slet ikke formålet for jer at i får lavet denne nyhed og enlig gerne vil lægge de kort på bordet. Det hele kommer ud på at folk faktisk skal finde beviser på diverse vac og faceit bans for jer.
#289(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 16:51
Tay
1. Hvad han har indrømmet eller ikke har indrømmet på gather.dk ved jeg ikke noget om.
2. Når man bliver banned på faceit, og den banned person laver en ny profil, så bliver den automatisk banned når/hvis de finder ud af det er den samme person som tidligere, det behøver nødvendigvis ikke betyde at han har cheatet. Og den korte video på youtube beviser sku ikke særlig meget i mine øjne.
3. Når reglerne ikke kan udelukke min holdkammerat fra de tuneringer vi skal spille så er jeg faktisk lidt ligeglad med hans fortid som jeg alligevel ikke kender så meget til eftersom jeg er forholdsvis "ny" til csgo. Det eneste jeg kan fortælle er at han ikke snyder mere, og som jeg skrev i en anden samtale, så er det vel op til personen selv om hna vil være ærlig omkring tingene eller ikke, for i sidste ende er det kun diverse regler som kan stoppe ham for at spille og intet andet.

Og mhs til det sidste, så har hemen svaret på det et eller andet sted her på tråden, som jeg ikke lige kan finde :p.
#29(Med 3 svar)
5. juni 2016 kl. 20:46
domax
#32(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 20:54
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
xanzir: "Nu vil jeg forklare alle situationen som den ikke er"
#93(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:58
znaveeh
du er en legende ahahahah
#245(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 11:56
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
haha
#33(Med 26 svar)
5. juni 2016 kl. 20:56
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Refresh banned manuelt utallige gange i 1.6 og for at cheate åbenlyst i gathers, bl.a. GatherDK.
Jeg kan huske en gather jeg sad og var på hold med ham i 1.6 for et par år siden, hvor han helt tydeligt sad og spillede med WH.

Admins bad efterfølgende om demo, så han kunne blive tjekket men han havde selvfølgelig "glemt" at recorde.

Jeg kan huske han efterfølgende kom med en lang forklaring om, hvordan det var hans lille nevø som havde siddet og spillet på hans account, og han ville være ham den seje onkel , der ville lade sin nevø spille med cheats hvis han havde lyst til det.
#34(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 21:00
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
#43(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:07
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
yeah nice find, det bedste var dog bortforklaringen med at det hele var hans lille nevøs skyld, fordi han ikke kunne sige nej til, at han sku have lov at spille med cheats =DD
#36(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 21:03
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja han har et vacced acc også.
#38(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:04
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Rettelse han har 2 steamcommunity.com/id/savoq
#39(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:05
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Du har ret :D

Fandt lige et til:
steamcommunity.com/id/savoq
#49(Med 20 svar)
5. juni 2016 kl. 21:14
jiG
de fleste der har spillet 1,6 med refresh ved også godt han sad og powerhackede til tider :D men tror bestemt ikke han snyder i cs go, og syntes også han virker mere moden og virker også til at han endelig er begyndt at tage spillet mere seriøst og ik spilde hans talent
#50(Med 19 svar)
5. juni 2016 kl. 21:16
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
en gang cheater, altid en cheater.
#53(Med 17 svar)
5. juni 2016 kl. 21:18
jiG
ahh hold nu :D bare tag en som zonic eller (berry, jugi som er relevante i go :D
#54(Med 16 svar)
5. juni 2016 kl. 21:20
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Manden har 2 vacs muligvis mere tror sgu aldrig en som bliver ved og ved ændrer sig.

S2S bro gør jeg sgu ikke.
#55(Med 15 svar)
5. juni 2016 kl. 21:21
jiG
mener du så også jugi og f.eks tenzki stadig snyder? ;D
#56(Med 14 svar)
5. juni 2016 kl. 21:22
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så du mener en der har snydt og er blevet taget 2 til antal ukendte gange bare skal have no gief ingen af os 2 ved om han er clean.

Du stoler vel heller ikke på en som stjæler fra kassen i dit firma utallige gange fx?
#57(Med 13 svar)
5. juni 2016 kl. 21:24
jiG
overhoved ikke men nu kan jeg ikke se at refresh har csgo vac
#58(Med 12 svar)
5. juni 2016 kl. 21:26
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nej og fordi han ikke har det gør ham ikke mere troværdig i min bog.

Fair at folk antager han ikke snyder, men man kan sgu aldrig kalde manden er clean så længe man har været så aktiv en snyder som han har været i 1,6 i hvert fald.
#64(Med 11 svar)
5. juni 2016 kl. 21:38
jiG
ej men mange fra scenen han dælme været s,å hacker teens tilbage i 1,6 :D vi kan sgu ikke blive ved at tvivle
#65(Med 10 svar)
5. juni 2016 kl. 21:39
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det kan vi da, den dag vi antager alle folk er clean er det blot blevet accepteret at snyde.

Så vil alle jo bare hente noget aimlock, etc.
#68(Med 9 svar)
5. juni 2016 kl. 21:55
jiG
fordi det er det vi antager?, folk har jo bevist sit værd på lan
#70(Med 8 svar)
5. juni 2016 kl. 21:58
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så du siger folk ikke snyder på lan?

KQLY, Sf selv emilio indrømmede han snød til CPH games.
#71(Med 7 svar)
5. juni 2016 kl. 22:00
jiG
det siger jeg ikke, men jeg tror stadig ik refresh, eller jugi f.eks snyder dagen i dag selvom de ikke kunne lade vær i 1,6.
#73(Med 6 svar)
5. juni 2016 kl. 22:02
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg siger heller ikke de snyder siger blot man kan ikke sige de clean.
#75(Med 5 svar)
5. juni 2016 kl. 22:10
jiG
nej men man kan også være mindre salty og tro mere på den danse scene bliver bedre
#76(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:13
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vil også gerne tro på det bedre, men det svært når de gode spillere i Danmark er tidligere banned og der konstant bliver banned gode spillere for snyd.
#77(Med 3 svar)
5. juni 2016 kl. 22:13
vedde
nope, at være salty er et must
#79(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 22:16
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvor er jeg salty?

- Jeg syntes bare det direkte klamt du kan powersnyde også deltage til danske events uden nogen form for straf?
#80(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 22:17
vedde
Ikke dig Ristopher :D
Tænker, at det nærmest er et must at være salty som dansk spiller :D
#82(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:19
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Arrg my bad tænkte den var til mig, men ja alle er sgu salty even me sometimes! ;)
#60(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:32
vedde
Har engang snydt i tampen brænder. Er jeg skyldig ven?
#37(Med 10 svar)
5. juni 2016 kl. 21:04
vaMp
Tixum har mindst et VAC ban. Han blev også banned på faceit på det account så vidt jeg ved. De fleste er godt klar over at han er blevet banned på faceit og har fået et VAC ban. Det er muligt hans faceit ban er pga. demo review - det skal jeg ikke kunne sige - men jeg ved ihvertfald at han har mindst ét VAC ban. Det er under ét år siden. Jeg synes det er fair at vi udelukker spillere der har fået VAC bans eller faceit bans fra danske events i 2 år (ligesom gamle ZT bans) - hvis det selvfølgelig kan bekræftes at det er 100% sikkert hvilket VAC bans som regel er.

Jeg tror ikke på nogen af dem sidder og snyder lige nu. Men hvis du har et VAC ban indenfor de seneste 2 år synes jeg det er helt fair at den spiller bliver udelukket fra den danske scene i op til 2 år. Og hvem fuck har fundet på den der underlige konspirationsteori om at de sidder med 18 VAC bans samlet :D? Slap nu af.
#40(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 21:06
vaMp
Og lad nu være med at trække xanzir ned i det pis også, hans VAC ban (hvis det er hans) er efterhånden 3 år gammelt. Og det er ikke fordi jeg hater på nogen fra holdet - tværtimod. Jeg snakker godt med et par af dem. Held og lykke til jer :)!
#42(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 21:07
vaMp
Kan ikke redigere men ville bare også lige tilføje at hvis man vil udelukke folk på baggrund af 1.6 bans... kom nu videre i livet :D
#44(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:08
exigo
vampnation hue hue!
#61(Med 6 svar)
5. juni 2016 kl. 21:34
vaMp
Det account jeg snakker om er åbenbart ikke VAC ban men game ban. Min fejl :D savner virkelig en edit knap :(
#78(Med 5 svar)
5. juni 2016 kl. 22:16
LATINOBOMBEN
#90(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:54
vaMp
hahaha
#95(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:02
exigo
hahahah
#138(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:35
domax
:D:D
#150(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:44
vaMp
hvad griner du af din forpulede møgunge, æ smaer dæ.
#219(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 02:27
domax
aa fy fan i helvete, æ smaer dæ!
#63(Med 11 svar)
5. juni 2016 kl. 21:34
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
De skal udelukkes. Hvis man lader dem spille velvidende, at de har snydt, og ser bort fra beviserne samt indrømmelserne vil dette danne præcedens for fremtidige sager.

Det er åbenbart kun, fordi det er et internet-spil, at man tillader dette, og jeg vil vove den påstand, at det er skadeligt for opfattelsen af cs, som en sport, at man tillader snyd på flere forskellige platforme, så længe det ikke resulterer i et VAC ban.

Faceit bans er 100% legit. Faceit admins får hele tiden kritik for ikke at være hurtige nok, da de først banner, når de er helt sikre. Det har vi set flere gange de sidste måneder, hvor folk har kunne snyde en hel måned på trods af, at de fik reports hvert eneste spil.

"TarziiQ aka tixum har desværre fået banned en profil på faceit for ca. 1 år siden, da han blev vurderet til at være en snyder af FACEIT admins på baggrund af "demo review"." Come on. Udeluk nu bare TarziiQ aka tixum aka mylane aka Xqtie
#69(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 21:57
Buller
100% enig i dette.
#74(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:04
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1, tag folk fra faceIT master som insta, lazr, NEVERLAN etc. som har siddet og obvious snydt i hundredevis af games, der gik alligevel flere måneder før de blev banned. Men der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved bansne af dem.
#109(Med 8 svar)
5. juni 2016 kl. 23:49
xanzir
Hvor og hvornår skriver jeg nogensinde at jeg ikke har et VAC banned account? Jeg siger blot at folk ikke skal pege fingre, og ødelægge det for mig/andre uden og have et eneste reel bevis. INDTIL VIDERE, har både du, mrnobody og alle andre fluer ikke givet mig et eneste rigtigt bevis. I linker til VAC bannede accounts der ikke viser noget som helst?? Det tætteste I har af et bevis, er vel det som znaveeh har linket og selv det er en joke... Come on :D? der er blevet heddet xanzir 4 gange hvoraf 3 af gangene er for 5-6 år siden. Det kan jo være hvem som helst? Jeg ser dagligt folk hedde flusha, KQLY, højre venstre men det jo ikke ensbetydene med at det er dem. Jeg har vel en form for ytringsfrihed som jeg gerne vil benytte mig af lige nu. Jeg syntes virkelig at I er nogle tabere :-) "Faceit bans er 100% legit?" Nu skriver du bare ting du ikke aner noget om igen. Du burde joine os for seven11 ordet passer perfekt til dig :)
#111(Med 3 svar)
5. juni 2016 kl. 23:54
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvorfor benægter du dit ban xanzir det er jo dit acc du slettede alle fra friends og addede med dit nuværende acc.

Hvorfor kan du ikke joine Major's hvis dette acc ikke er dit? :D
#117(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:03
xanzir
Sig mig er du helt normal i hovedet? Hvad er det du prøver og komme frem til her.....? Du siger selv at hele scenen ved at jeg har et VAC ban. Jeg har stadig på intet tidspunkt sagt at jeg ikke har et VAC ban, men derimod sagt at folk skal stoppe med at pege fingre, og snakke for meget uden og komme med et konkret bevis. Du prøver ikke og finde sandheden frem her.. Det tydeligt du bare angriber mig/os. Hvordan kan du have whinet så meget mere end nogle af de modstandere vi slog ud igår? Man kan jo nemt regne ud at du er ligeglad med alt så længe vi bliver udelukket :D hav en god aften du
#119(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:09
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du forstår stadig ikke hvorfor vi prøver at få sandheden frem. VI ER TRÆTTE AF SNYDERE!
#208(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:36
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
#121(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 00:11
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Hvis du ikke anser VAC, faceit ban, demo review ban etc. som værende reelle beviser, så er du da for langt ude.

Jeg synes, det er trist, at du ikke kan bruge ytringsfriheden på at sige noget fornuftigt, men hellere vil svine mig til... Men det stadfæster blot, hvor svært det er at argumentere mod sandheden.

I havde chancen for at komme clean frem og snakke åbent om det, hvilket de fleste ville have accepteret, men du vælger i stedet for at sidde og lyve foran det danske community og tage afstand fra kritikken prompte, hvilket var benzin til bålet.
#123(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:17
xanzir
For guds skyld.. Svine dig til? hold da op. Jeg ved fra erfaring hvordan FACEIT admins er og hvordan de banner. Det samme gælder mange andre turneringsadmins. Som Tay har skrevet i en anden kommentar, så kan vi spillere meget nemmere se om nogen snyder eller ej. Admins har sværere ved det uanset hvordan du drejer og vender den da de ikke har den nødvendige forståelse og erfaring for spillet. Jamen lethal for satan.... :D Hvad er det du mener med at komme clean? og hvad lyver vi egentlig med? tarziq har intet VAC ban. han har et faceit ban som jeg fortæller. Ingen af de andre har nogle form for bans der har nogen relevans for noget som helst overhovedet.. også er der mig som du selv siger ved har et VAC ban. Så hvad er det helt præcist du mener med at jeg lyver?
#124(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:18
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
youtube.com/watch?v=_v7javS5Wi8

Han må ha købt en dyr awp siden den kan ramme 10 meter ved siden af men stadig ramme manden :)
#248(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:06
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
det er gotv demo. der er kun 32tick på gotv demoer. så der er delay på skyd kontra movement. Hvis du vil se mere af hvad jeg mener, så gå ind på zyyhs(<3) youtube kanal og se nogle af hans videoer og elsk på at det ligner han skyder før de kommer frem, men det er blot pga demo bug.
#72(Med 52 svar)
5. juni 2016 kl. 22:02
exigo
Sikke en god debat i har med hinanden! :)
imgur.com/bD5qMuK
#81(Med 47 svar)
5. juni 2016 kl. 22:19
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Ja, den bliver desværre forstyrret af, at du skal sidde og poke os på ts. Du er vel nervøs over, at I måske bliver frataget jeres spot.

Vi har jo beviserne :-)
#84(Med 37 svar)
5. juni 2016 kl. 22:26
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Så smid jeres beviser frem og lad os få overstået den her joke. Utroligt at de kan deltage når alle der bare har været minimalt i cs kender historien.
#85(Med 36 svar)
5. juni 2016 kl. 22:31
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vores kilde vil gerne selv fremlægge det, og det ville komme i morgen i følge ham selv, om det er nok til en udelukkelse må vi jo se.
#86(Med 35 svar)
5. juni 2016 kl. 22:32
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Ok, ser frem til at der bliver lidt ryddet op i dk's vacbans.
#88(Med 34 svar)
5. juni 2016 kl. 22:41
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Samme her gider ikke det her hykleri mere, man mister modet til at gide at give csgo et skud fordi du bliver alligevel skudt ud af snydere.
#126(Med 33 svar)
6. juni 2016 kl. 00:19
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Arrgghh.. Altså jo fair nok, hvis folk sidder og snyder, så er det klart man mister modet. Men ingen af de drenge har snydt i lang tid. xanzirs vac ban er meget gammelt, og tixums FaceIT ban er heller ikke ligefrem nyt. De her drenge skyder dig langt, langt ud af serveren med og uden snyd.
#129(Med 7 svar)
6. juni 2016 kl. 00:24
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Prøv med 3 faceit bans, det da ligemeget om de gør uden pointen er den ene har snydt inden for det sidste år men de må gerne deltage???

Hvad fuck sker der for det, så i princippet skal vi alle bare power hacke på faceit for vi må stadig gerne deltage til lans, hvad er det for en holding at ligge for dagen. Der skal jo være en NUL tolerance hvad angår snyd at folk som dig bare vender kinden til og accepter deres snyd er mig en gåde de snyder i princippet også dig såvel som mig.
#134(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 00:30
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vil du ikke sende link til den account, der har et FaceIT-ban inden for det seneste år?

Du får det til at lyde som om, det er min holdning, hvilket jeg gør tydeligt gør udtryk at det ikke er. Men er vi enige om, at det er et _FAKTUM_ at et FaceIT indtil videre ikke har nogen konsekvenser? Kan du eventuelt henvise mig til et sted i regelsættet hos fx. PowerLAN eller Copenhagen Games, hvor der står, at et FaceIT-ban medfører, at vedkommende ikke har ret til at deltage til LAN'et?

Nej, det ved jeg du ikke kan. Og så længe at det ikke står i deres regelsæt, så kan denne diskussion vare ved indtil vi alle dør. Det er en irrelevant debat, i og med at du - eller jeg for den sags skyld - ikke har nogen indflydelse på regelsættet og hvordan arrangørerne takler FaceIT-bans.
#140(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 00:36
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
faceit.com/en/players/Xqtie

Ved han fik 2 andre accs banned også ved bare ikke hvad de hedder pga IP ban fordi han allerede var banned på den IP sådan fik jeg det fortalt af profminas & ham selv.
#149(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 00:42
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du linker mig til et account, jeg udmærket godt ved at FaceIT-banned. Men jeg vil gerne se beviset for, at den account er banned inden for det seneste år? Hvor ser jeg det henne? Igen; lad os holde os til fakta, for i sidste ende er alt andet ligegyldigt. Der står klart og tydeligt i alle regelsæt, at der er konsekvenser for et VAC-ban, som tixum ikke har og det som xanzir besidder er ældre end et år. Som jeg ser det lige pt., så er der ikke nogen komplikationer med at de tager til det lan.
#153(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 00:46
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du har ret hele vejen igennem, vi har aldrig udtalt andet. Vi mener bare det dårlig stil at du kan deltage så kort tid efter et cheatbanned acc syntes der skulle gå 2 år.

Men som du siger jeg er ikke admin så udtrykker blot min mening.
#165(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:55
knx
Nu har vi hørt dig, omkring 25 gange. Er det så ikke på tide du snart klapper i?
#285(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 16:10
jiG
er +1 lovligt herinde?
#286(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 16:12
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1
#190(Med 24 svar)
6. juni 2016 kl. 01:15
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
5 måneder gammelt mht til tixum, hvis det ikke allerede er nævnt, men nt
#191(Med 23 svar)
6. juni 2016 kl. 01:18
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvad er 5 måneder gammelt? Tixums Faceit ban? Kan du bevise det?
#192(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:20
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han fik et acc banned imens vi spillede på Faceit Profminas ligger inde med navnet ved jeg.
#193(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:20
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Imens vi spillede på #gatherdk*
#195(Med 20 svar)
6. juni 2016 kl. 01:21
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
faceit.com/en/players/Further

Her, og ja det er ham, så hop ned fra hesten igen. Har siddet og snakket med ham på ts3 da han hed mylanE på gatherdk, hvor han fortalte det var ham, og hans andre ban udelukkende er fordi at han fik skiftet sin ip og oprettede sig igen.
#198(Med 19 svar)
6. juni 2016 kl. 01:23
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan ikke bruge din opdigtede historier på Teamspeak til noget for at være helt ærlig. Hvis du ikke kan bevise, at det der er Tixums account, så ved jeg ikke hvorfor du snakker.
#199(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:24
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han har fortalt det til mig også og profminas kan bekræfte det.
#200(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 01:24
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Og hans steam er linket til profilen
steamcommunity.com/id/MYYYL/
#203(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:31
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Du skal nok ikke forvente at han svarer igen, når man bliver sat på plads på den måde... Hans undskyldning vil være som jeg også har beskrevet tidligere at han kun snød på Xqtie accounten, og de efterfølgende 2 accounts kun blev banned fordi FACEIT fandt ud af at det var ham, og derfor blev han banned igen...
#204(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:33
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja self ingen vil indrømme de snød om & om igen :D
#217(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 02:08
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hold nu op Patrick... Du har endda sagt du kender historien, så ingen grund til at sidde og skrive noget andet nu "bare fordi" det er Mrnobody.
#201(Med 13 svar)
6. juni 2016 kl. 01:25
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
faceit.com/en/players/Further

Tixum havde denne profil linket på sin steam profil da han hed mylanE på gatherdk, da han blev banned igen, så købte han bare et nyt csgo account med mange timer og skiftede navn til tarziq, han sad og fortalte mig det på ts fordi jeg sad og hatede på ham inde på gatherdk, hvis han skriver jeg lyver er han verdens største taber :) Det er 100% ham

Jeg ved ikke hvorfor du sidder og bakker ham op altså, lad være med at skrive mine historier er opdigtet, du kan få ham til at bekræfte det selv, men det vil han nok ikke...
#202(Med 12 svar)
6. juni 2016 kl. 01:31
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg sidder ikke og bakker ham op. Jeg prøver bare at få folk til at forstå, at hvis de ikke kan bevise noget, så skal de, mildt sagt, lukke røven.

Du tager ikke i retten og siger, at du havde en samtale med vedkommende og at han selv har bekræftet det. Jeg kender godt Tixums historie, men hvis du ikke kan bevise, at den account tilhører Tixum og at dens ban er omkring 5 måneder gammelt, så ved jeg ikke hvorfor du snakker..

Generelt forstår jeg ikke, hvorfor folk snakker så meget herinde, når 90% af det de siger ikke kan bevises. Det er virkelig ulideligt at se på.
#205(Med 10 svar)
6. juni 2016 kl. 01:33
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Okay men jeg har lige bakket min påstand op, hvad så nu? Gå ind på den FACEIT account, og se den linker til hans gamle steamprofil “mylane“ som han hed på gatherdk. Altså, hvad mere vil du se? Et timestamp af at han sidder og spiller hjemmefra sin hule hvor jeg har et billed af at det er ham der sidder ved computeren MED cheat på?
#207(Med 9 svar)
6. juni 2016 kl. 01:36
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Okay, men lad os tage et eksempel. Ville du kunne bevise overfor PowerLAN-arrangørerne, at mylane er tixum og tixum er tarziq, altså den samme person, som har fået det FaceIT-ban, men vedkommende har købt et gammelt account og har skiftet nick? Ville du kunne bevise det?
#209(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:38
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hvorfor skulle jeg overhoved bevise noget som alligevel er confirmed? Du finder heller ikke en person som der er blevet skudt med et oversavet jagtgevær i hovedet, og stadig skal bevise han er død...? Men spørgsmålet er måske ikke om JEG kan bevise det, men der skal nok være en eller anden der kan, nu hvor du ikke vil se ting i øjnene som alle alligevel ved er sandt... :D
#211(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:42
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis en person er blevet skudt med et oversavet jagtgevær i hovedet, så er det nok ikke at han er død, der skal bevises, men hvem der har skudt ham. Dårligt eksempel.

Jeg ved ikke, hvordan du konkluderer, at jeg ikke vil se tingene i øjnene. Jeg ved præcis hvordan tingene er, hvem der har et ban, hvem der ejer de forskellige accounts og hvornår de forskellige accounts er banned fra. Jeg spørger dig bare, om du eller en anden vil have mulighed for, helt konkret, at kunne bevise at Tixum har et ban, der er nyere end et år?
#213(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:44
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ja, jeg har lige bevist det for dig, at Further på FACEIT = mylanE som alle ved er tixum aka TarziiQ, eventuelt tjek hvad grand har skrevet til mig i den anden tråd, der skriver han at han spillede med tixum da de startede gatherdk op, om han har snydt på det account er underordnet i denne sammenhæng.
#210(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:41
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Lad mig spørger dig om noget... Er mylanE tixum? Som så også er TarziiQ? Eller er det en helt anden person....???? :))
#212(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:44
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle svare dig på det. Og det har jeg heller ikke tænkt mig. Ej heller har jeg tænkt mig længere at være med i denne debat, eftersom min tankegang er blevet ytret. Kan du have det godt, mester.
#214(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:45
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Den eneste grund til du ikke vil være en del af denne debat længere er udelukkende fordi du er blevet sat godt og grundigt på plads. :) Sov godt
#250(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 12:11
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan bevise det :D :D Nu har han spillet på GatherDK under de nicks tilknyttet det samme auth og jeg har alle ebot logs inklusivt ip'er sååååh
#282(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 15:38
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jamen hvis du kan bevise det, så er det også helt fint. Folk skal huske på, at jeg ikke på noget tidspunkt har forsvaret dem, jeg mener bare ikke, at man kan tillade sig at råbe så meget, hvis man ikke helt konkret kan bevise, at de forskellige konti tilhører den enkelte spiller med VAC-ban.
#290(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 17:02
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Helt enig, jeg husker en "sag" med Lass3, hvor en random hollænder havde snydt og blev VACCed, men han hed lass3. Så alle troede det var ham, selvom alle på ham ders friendlist var hollændere ;D
#206(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:33
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Derudover så betyder "banned from -> banned untill" nok at han blev banned den dag, og har fået det obligatoriske 2 års ban...
#105(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:39
Tay
Det er da komisk at du og din fine ven sidder og fører skriftlige samtaler med hinanden herinde på tråden, hvorefter man så bemærker at i sidder på samme ts og snakker sammen :D.
#106(Med 7 svar)
5. juni 2016 kl. 23:40
Tay
Ikke nok med det, så er det endnu mere komisk at i sidder og prøver at fremvise beviser for at en 11-12 årige dreng har snydt i 1.6. Jeg tror at mellem 60-80% som har spillet 1.6 har snydt på et eller andet tidspunkt i deres liv, om så de var proffs eller bare har været nogle bots men hvorfor bringe det op? Det er fuldstændigt ligegyldt eftersom det intet har med CS:GO at gøre. Det er ret tydeligt at i har ondt i røven. Nu hvor det er sagt, så er regler vel bare regler? Hvis xanzir og tarziq har powerhacket, som de ifølge jer har gjort så det vel op til dem selv om de vil være ærlige omkring det eller ej? De ved bedst selv hvad der er sandt eller ej. Det er vel op til diverse admins i diverse tuneringer der må lave en vuderings sag og se deres regelsæt igennem (ligesom faceit vuderede at tarziq har snydt på deres site) og ikke to små drenge som har ondt i røven der skal sidde og lege dommere og komme med latterlige kommentarer og spille skuespil overfor hele sitet, bare fordi i ikke kan lide os.
#108(Med 4 svar)
5. juni 2016 kl. 23:46
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kæft du fuld af lort, du ved ligeså godt som mig at både Hemen og Emre har snydt.

Alle som har fuldt scenen/spillet på gatherness ved at Xanzir har et VAC. Og stort set alle på #gatherdk har hørt Tixum indrømme sit snyd han har været åben omkring det at det så lige pluslig er benægtelse ligger vel i at i er bange for at miste jeres spot hvis i kommer clean omkring Tixum.
#115(Med 3 svar)
5. juni 2016 kl. 23:58
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Emre kan ikke spille esport.dk fordi han blev udelukket for dårlig opførsel, det var så imens han hed Tixum ;)
#116(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:01
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja han er en flink person er de allesammen, men det direkte klamt at manden kan fortælle mig at han selv sad og programmede sit hack for derefter at hans team mates skal benægte det hele et par måneder senere fordi de har vundet en online kval.
#120(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:10
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Ja men hans skills i autoit er ikke sårligt gode i forholdet til den dårligt kodet color trigger jeg har set han bruger.
#122(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:12
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja den var elendig det klip på d2 med AWP'en kan selv en handicappet spotte er legit snyd at man så benægter og siger det bare er et "view ban" er jo direkte autistisk i min bog.
#110(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:51
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg har skam ikke ondt i røven. Jeg hader bare snydere og løgnere, men det er åbenbart svært at forstå.

Hovedpersonerne i denne sag har udelukkende bragt sig selv i den nuværende situation.

Går den, så går den.
youtube.com/watch?v=Xu30BdbXQec
#113(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:56
Tay
Det hele handler om at læse og at forstå, det faktisk ret simpelt. Udover det så har jeg sku ikke ret meget andet tilføje til jer to, men +1 for videoen, ham stolle er sku meget sjov :D.
#97(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:14
znaveeh
Steam2 ID STEAM_0:1:10075111
Steam3 ID (32bit) [U:1:20150223]
Steam3 ID (64bit) 76561197980415951 (Dec)
1100001013377cf (Hex)
Status BANNED
Country Unknown
First seen as banned (CET) 2013-12-14
Last time checked (CET) 2016-06-05 22:53:32
Times checked 25
View Steam Community profile


Used nicknames
Seen on Nickname
2013-12-18 03:26:01 GUNNERS
2013-11-08 14:49:37 xAnZiR
2013-09-02 18:30:00 wefwgrdhfghdd scvs brjhfbdbdbdf
2013-06-10 15:32:15 Mr. Chow
2013-04-17 03:04:37 Do Right And Kill Everything
2012-10-11 01:34:46 K. Lamar
2012-06-30 16:11:16 xanzir[LN]
2012-05-02 18:33:53 xanzir LN
2011-05-28 10:43:43 xanzir
2010-12-12 02:32:40 sKy
2010-10-19 14:37:27 hN
#221(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 03:03
zind
Tydeligt at Thansen mappen er cheat !!!!!
#226(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 08:00
exigo
der bare videoer med Trinis og zetas!
#360(Med 0 svar)
10. juni 2016 kl. 12:19
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
hahahah :D
#83(Med 5 svar)
5. juni 2016 kl. 22:24
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Tag denne kommentar som du har lyst Xanzir, men måske folks attitude vil blive forbedret, hvis du også forbedrede din attitude overfor dine modstandere, etc. :-) Det er skam ikke ment som hate, men mere et friendly advice.

Ud over det, så stiller jeg lidt spørgsmålstegn med TarziiQ som til danish cup sagde "Jeg er fuldkommen ligeglad med CS, jeg vil intet med CS. Hvis jeg fik et tilbud fra Astralis, så ville jeg ikke engang sige ja, for jeg kender dem ikke" - Men nu er han gået all in og "power-praccer"?

GL til Power-lan til jer to og resten af holdet. :-)
#87(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 22:36
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Skal du ikke til at bidrage med noget hva'? :))))
#89(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 22:49
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Jeg prøvede virkeligt. :(
#94(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 22:59
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Damn :///////
#107(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:45
xanzir
Jeg er ked af det jeg skrev til dig og for det skylder jeg dig en undskyldning. Men du startede det lidt selv.. Ikke fordi vi skal sidde og diskutere om det nu, men det ved du inderst inde også godt selv. Tak for det vi vil gøre vores bedste! :)
#112(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:55
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Haha, mit var skam kun ment i sjov. ;-)
#92(Med 2 svar)
5. juni 2016 kl. 22:55
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Men hvad står seven11 så for? Nu er jeg sgu da nysgerrig :D
#98(Med 1 svar)
5. juni 2016 kl. 23:19
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
#100(Med 0 svar)
5. juni 2016 kl. 23:25
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
No shit sherlock :P Baggrunden for valget af navnet sgu da :D
#118(Med 57 svar)
6. juni 2016 kl. 00:08
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg forstår ikke hvad det er folk har ondt i røven over. Så længe der ikke er nogen danske LANs, der har skrevet klart og tydeligt i deres reglement, at spillere med VAC- og/eller FaceIT-bans ikke er velkomne til deres LANs, så kan de her drenge vel deltage til alle de LANs og kvalifikationer, de har lyst til? Jeg forstår ikke behovet for at deltage en ligegyldig diskussion. Selv Futte har været ud og sige, at hvis spillerne har et VAC-ban, der er nyere end et år, så må de ikke deltage. Men Tarziq har ikke et VAC-ban, kun et FaceIT-ban, hvilket ikke er det samme. Xanzirs VAC-ban er ikke nyere end et år. Og hvad fanden har refrezhs 1.6 snyd at gøre med CS:GO? Hvorfor er det relevant? Det er så dumt at starte en debat, som er så irrelevant som denne.

Når det er så sagt, så forstår jeg heller ikke, hvorfor du har behov for at lave det her interview, Hemen. Jeg går ud fra, at du godt ved hvad jeg mener.
#125(Med 56 svar)
6. juni 2016 kl. 00:19
vaMp
Enig, synes det er dumt at folk ligepludselig bruger refrezhs 1.6 fortid som "bevis" for at han skal udelukkes og/eller sidder og snyder på nuværende tidspunkt. Samme med xanzir hvis vi antager at det account der bliver snakket om er hans. Hvorfor er et 3 års gammelt VAC ban og en 1.6 fortid nogensinde relevant? Ja, de har nok snydt for mange år siden, men der er absoslut ingen beviser for at de sidder og snyder på nuværende tidspunkt.

Jeg ved dog, så vel som så mange andre, at tixum har indrømmet at han har snydt. Jeg ser dog ingen grund til at udelukke ham på baggrund af et demo review på faceit og et overwatch ban hvis vi antager at det er alt hvad han har fået indenfor de seneste 1-2 år. Men jeg kan sagtens se hvorfor folk ville have ondt i røven over det, da der er så meget der peger på at han rent faktisk har snydt.
#127(Med 55 svar)
6. juni 2016 kl. 00:22
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg siger ikke at Tixum ikke har snydt, det har han. Det ved han også selv. Min pointe er, at det ban (så vidt jeg ved) er ældre end 1 år gammelt, og det er IKKE et VAC-ban dvs. det har ikke samme konsekvenser, som et VAC-ban. Men der står klart og tydeligt i fx. POWER-lans regler (som Futte også har været ude og sige i dag) at hvis vedkommende _VAC_ ban ikke er nyere end et år, så vil det ikke få nogen konsekvenser. Derfor forstår jeg ikke, hvad det er folk brokker sig over. Ingen af drengene sidder og snyder på nuværende tidspunkt, og de opfylder alle kravene for at kunne deltage til LANs og kvalifikationer. Herfra er den ged som sådan barberet.
#128(Med 47 svar)
6. juni 2016 kl. 00:24
vaMp
Jamen jeg er fuldstændig enig.
#130(Med 46 svar)
6. juni 2016 kl. 00:26
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
I sidste ende er det kun VALVe og Gabe, der endeligt kan bekræfte at xanzir er tilknyttet til den account, der har haft xanzir som nick. Men hvis drengene på et tidspunkt bliver så gode, at de skal til minor eller major, så finder vi vel ud af om de kommer afsted jf. xanzirs påståede VAC-ban.
#132(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 00:28
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sjovt som det ACC er det som han brugte på det her klip, i en official kamp.

youtube.com/watch?v=8qlLCS2hTjo
Men det vel heller ikke ham? :D
#135(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:31
xanzir
1. Hvorfor lyver du nu igen? Jeg har haft det her account lang tid før den kamp.
2. Hvorfor linker du kun youtube videoen men ikke tråden på HLTV? hltv.org/forum/656094-no-sirs-xanzir-cheat-in-frag.. - Der kan du se 90% af kommentarene bakke mig op (heriblandt pro spillere) og marky blive gjort til grin.
#137(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:33
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ærlig talt, så forstår jeg ikke hvad det er du sidder og argumenter hvad. For mig virker det som om at du bare sidder og råber op, fordi du har mulighed for at råbe. Der er INGEN, der på noget tidspunkt har sagt, at xanzir ikke har et VAC-ban. Heller ikke jeg. Jeg sidder bare og fortæller, at det er fuldstændig ligegyldigt at tage den her debat. Hemens VAC-ban er gammelt, det er i hvert fald ældre end et år. Der står i PowerLANs regelsæt, at et VAC-ban skal være ældre end et år, for at de må deltage til deres LAN. Så der opfylder Hemen kravene for at kunne deltage til deres LAN.
#144(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:39
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det heller ikke det vi utilfredse over som sagt men det at manden lyver omkring sit ban og benægter det i hans statement ved at sige "Kom med beviser for det mit VAC ban" Også siger jeg er VAC banned men kom med beviser for det mit vac ban manden modsiger jo sig selv konstant.

Men det store problem er at en kendt snyder aka tixum kan deltage blot fordi det ikke er VAC ban det jo direkte tilgrin.
#133(Med 40 svar)
6. juni 2016 kl. 00:28
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Og du siger så at tarziq ikke er tixum eller? for tixum's sidste vac er 300 dage gammel, og det er den jeg sidder og kommentere på, ikke på xanzir hans vac er så gammel at den går på krykker, dog kan man diskutere hvor vidt det er fairgame at man ved man har en med der er vaccet og har fundet på et nyt alias.
#136(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:32
vaMp
steamcommunity.com/id/mehmehasfa/

Hvis det er det account du snakker om er det ikke et VAC ban men game ban (overwatch ban).
#139(Med 38 svar)
6. juni 2016 kl. 00:35
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er du sød at citere det sted, hvor jeg skriver at tarziq ikke er tixum?
Er du samtidig sød at linke mig til Tixum/tarziqs account, hvor han har et VAC-ban, der er nyere end ét år?
#148(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 00:41
vaMp
#151(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:44
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
#157(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:48
vaMp
Som sagt, den siger game-ban hvilket betyder at det er et overwatch ban og IKKE et VAC ban. Hvis det havde været et VAC ban havde der stået "VAC-udelukkelse".

Eksempel: steamcommunity.com/id/76561193665298445/ - VAC ban.

Tixum: steamcommunity.com/id/mehmehasfa/ - Game ban.
#159(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:49
vaMp
Hvad er det du ikke forstår?
#152(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 00:46
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tak for beviserne, det sætter jeg pris på. Det er meget nemmere at tage en diskussion, når folk fremlægger fakta og/eller beviser i første omgang.

Men som vamp også har linket, hvorfor står der at han ikke har et VAC-ban?
#156(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 00:47
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det et overwatch ban.
#158(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:48
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Det har du ret i, nok den dårligt kodet color trigger der afslørede ham.
#160(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:49
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Spørg ham han har selv lavet lortet ;)
#164(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:54
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Ja i autoit og nok også lidt vb copy pasta.
#162(Med 25 svar)
6. juni 2016 kl. 00:51
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du mener ærligtalt ikke, at et overwatch ban er belæg nok for udelukkelse af diverse turneringer?
#163(Med 24 svar)
6. juni 2016 kl. 00:53
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
I min verden er det mere end nok, fordi jeg ved hvor mange der så har siddet og gloet på hans demo og har dømt ham ude, men det er desværre ikke mig der sætter barren i denne konkurrence, hvis jeg havde haft en mulighed for det havde jeg smidt 2 års ban for en OW og 4 års ban for en vac.
#166(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 00:57
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du er godt klar over, at et overwatch ban er fra matchmaking, ikke? Og at alle kan være skyld i et overwatch ban og alle kan få et overwatch ban? Samtidig er du godt klar over, at ScreaM også har fået overwatch ban, ikke? Men at han snakkede med Valve og de unbannede ham?
#170(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:00
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Og jo jeg følger meget med på csgo scenen så jeg kender de samme historier som du og resten af cs communitiet gør. Jeg ved også at Valve har været inde over sagen og den skulle da være løst eller?
#180(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:08
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det har du ret i, at sagen er løst. Men det er blot for at nedlægge dit argument og fortælle dig, at det er inkompetente mennesker, der også har adgang til at benytte sig af overwatch-ban funktionen.
#167(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 00:58
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#168(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 00:59
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Det er vist kun sket 2 gange, der er smuttere, men den trigger som tixum bruger er der slet ikke tvivl om, selv på skod YT video.
#171(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:01
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
*som er over 12 måneder gammelt :-)))
#177(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:07
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg tror ikke jeg tager fejl, når jeg påstår, at du på ingen måder er kompetent eller kvalificeret nok til at vurdere, hvorvidt Tixum snyder på den Youtube-video.
#185(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:10
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Der tror jeg nu du tager fejl, men jeg kunne nok også finde nogle gode highlights hvis jeg fik et par af hans demo's.
#189(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:14
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det er jeg helt sikker på, at du kunne. Især hvis du kigger på hans kampe for lidt over 1 år siden, især hvis de kampe er spillet på FAceit. Det hænger nok sammen med at han er banned der.
#169(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 01:00
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mere end nok? Har du spillet matchmaking meget? Du er godt klar over, hvor mange gange man bliver reported generelt, hvis man bare laver lidt der er godt i en kamp. Der sidder de dårligste spillere i matchmaking, som piver over de mindste ting man laver og derefter instant smider en report afsted, fordi de simpelthen bare er piv elendige spillere og ikke fatter, hvordan man skal spille og læse sin modstander.

Ja, du har ret i at mange sidder og reviewer diverse overwatch sager - jeg gør det blandt andet selv - men igen, så har Valve bare slynget den mulighed ud til højre og venstre samt til folk der end ikke fatter noget af spillet, som kan sidde og kalde det for snyd, når det egentlig bare er godt spillet. Det har jeg set mange gange, når jeg selv har kigget reviews igennem og absolut intet snyd fundet på den pågældende.
#173(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 01:02
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jeg tror nu nok at Valve har segmenteret bruger og overvågere op i forskellige skill kriterier, det ville jeg selv have gjort hvis jeg havde sådan et system, og jeg tror nu ikke at Valve er helt så dumme som vi engang imellem gør dem.
#175(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 01:06
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Okay. Så du mener en spiller der har rank LE er kompetent og forstår spillet på et højt niveau burde have rettigheder til at se reviews? :-)
#178(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:07
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Nej jeg mener at en spiller der sidder og OW nok ikke sidder og kigger noget der er over hans "forstand".
#181(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:09
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Af hva?
#179(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:08
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Og nu ved jeg heller ikke om du så den video med tixum, der kan selv en guldnova jo se at det stinker, på en YT video og 16 tick endda.
#182(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:09
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det faceit og ikke matchmaking. Nu skal du ikke blande tingene sammen :-)
#172(Med 7 svar)
6. juni 2016 kl. 01:01
vaMp
Fair nok hvis du synes VAC bans burde straffes med fire års karantæne fra spillet. Men du mener vel forhåbentligt ikke at debile retards der vurderer overwatch cases burde have noget som helst at sige i det her tilfælde?
#174(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 01:03
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jamen ram mig med alle de false positives du har links til som er blevet om stødt fordi en "silver" har bedømt en GE.
#183(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 01:09
vaMp
Selvfølgelig bedømmer silvers ikke Global Elite level overwatch cases. Men du er godt klar over hvor mange spillere der selv i Global Elite sidder og er komplet retarderede, ikke? Når jeg snakker om debile retards hentyder jeg ikke til silvers. Jeg snakker om alle de russere, polakkere eller bare generelt dumme mennesker som ofte sidder og spiller matchmaking.

Derudover er det meget svært at bedømme ud fra 32-tick demoer som også ofte kan lede til "false positives" (youtube.com/watch?v=mV_SO4u8sYM).

Så igen, du mener vel ikke at et overwatch ban er nok til at smide en spiller ud i to år?
#186(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:12
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jo det mener jeg stadig, fordi du kommer med din argumentation vender jeg mig jo ikke om på en tallerken når jeg allerede har udtalt at jeg mener Valve's Vac og deres demosystem er holdbart.
#194(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:20
vaMp
Heller ikke når du tydeligt kan se at din argumentation er helt ude og skide?

Du mener at hvem som helst - ligegyldig hvor eller hvem han er - er kvalificeret til at bedømme hvorvidt en spiller kan udelukkes fra spillet i 2 år? Du kan seriøst ikke mene at nogle runder taget ud fra en enkelt matchmaking kamp, set fra 32-tick synsvinkel, overhovedet er nok til at udelukke spillere fra hele spillet i 2 år.
#197(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:23
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ærligtalt, så burde du lade være med at grave dybere. Det er bare en lille hjælpende hånd til dig.
#188(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 01:13
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Nu er det så heller ikke en der sidder og har hele ban retten jo, men mange individer som samlet har bedømt, men rent tilfældigt var det retarderet allesammen den dag de dømte.

;)
#196(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:23
vaMp
Individer som slet ikke er kvalificeret til at udelukke spillere fra spillet på nogen som helst måde. Jeg er da fuldstændig ligeglad om de er Global Elite eller Silver Elite, det ændrer stadig ikke på at et par enkelte matchmaking gutter ikke kan sidde og bedømme hvorvidt en spiller skal udelukkes til to fucking år på baggrund af en 32 tick demo fra nogle runder i en enkelt matchmaking kamp.
#145(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:40
vaMp
Det må vi vel finde ud af til den tid. Men som du selv siger er diskussionen fuldstændig ligegyldig at tage da alle spillere (med beviserne på nuværende tidspunkt) alle opretholder kravene til at deltage til det POWER-LAN.
#131(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 00:26
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Så du siger hvis man ikke snyder mere er man stadig velkommen til lands blot 9-10 måneder efter man blev taget for voldsom tydelig snyd?

Kæft jeg har misten respekten for dig Doktish og vi er pt ligeglade med refresh vi siger bare at manden har tidligere VACs da en person spurgte ind til om han ikke også havde VAC
#142(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 00:38
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Igen formår du ikke at læse eller forstå, det jeg skriver. På intet tidspunkt skriver jeg, at det er min holdning, der kommer til udtryk i disse kommentarer. Det jeg gør udtryk for er regelsættet. Regelsættet siger klart og tydeligt, at hvis dit VAC-ban er ældre end ét år, så er du velkommen til LAN'et. I og med at Tarziq/Tixum ikke har et VAC-ban og xanzirs VAC-ban ikke er nyere end ét år, så er de velkommen til det LAN.

Det er ikke vigtigt for mig at have din respekt, Mrnobody. Det ved jeg ikke, hvorfor du tror. Men det er tydeligvis svært for dig at forstå, at din mening ikke betyder noget, så længe at de enkelte spillere opfylder alle kravene, der er skrevet i regelsættet. Er det min holdning? Nej. HVIS jeg kunne, ville jeg så lave det om? Ja. Men hverken du eller jeg har indflydelse på regelsættet, hverken hos PowerLAN eller hos Copenhagen Games, derfor mener jeg at det er en irrelevant debat at tage.
#146(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:40
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja jeg forstår godt hvordan der regelsæt er jeg prøver blot at fortælle at det tilgrin at man kan lade spillere deltage så kort tid efter tydelig snyd.
#161(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:49
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvorfor har du behov for at sidde og råbe op på det her forum, at det er til grin? Lad mig lige sætte det hele op en gang til:

- Du kan ikke bevise at Tixums FaceIT-ban er nyere end ét år, ej heller kan du bevise, at Tixum har et VAC-ban.
- Xanzirs VAC-ban er meget ældre end ét år.
- Regelsættet (jf. Futtes statement) siger, at hvis spillerne har et VAC-ban, der er ÆLDRE end ét år, så har de tilladelse til at deltage til LAN'et.

Derfor må vi altså konkludere, at de fem enkelte spillere alle opretholder kravene og de på fair vis kvalificerede sig til Power LAN. Det eneste du har fået ud af at sidde og råbe op er flere folk, der ikke kan lide dig og meget mere, som er irrelevant for mig at fortælle dig.
#227(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 08:14
Pertew
Regelsæt er regelsæt det der skal startes debat om er vel, om hvorvidt det skal fortsætte med at være sådan regelsættet er, eller om der skal ændres på det?
#343(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 22:13
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Vi har slettet indlægget fra dig med racistiske undertoner. Undgå venligst dette fremover, samt ubehagelige personangreb. Tak.
#344(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 22:18
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvis du fortæller Xanzir det samme, svarede blot tilbage af samme skuffe.
#141(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 00:38
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Go flækxigo
#147(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 00:41
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Well. Det hele kan forklares meget nemt.

refresh: Ingen grund til at diskutere hans ban, da det er tilbage fra 1.6 tiden og intet har at gøre med CSGO at gøre.
xanzir: Hans vac ban er ikke nyere end et år, hvilket så er irrelevant i denne her sag.
Tay: Skal ikke kunne udtale mig om ham, da jeg ikke ved noget konkret.
TarziQ: Han har snydt på faceit og modtaget sit ban der. Selv indrømmet det til mig også. Det ban er dog mere end 12 måneder gammelt, hvilket igen så er irrelevant i denne her sag.

Ergo er denne her diskussion fuldstændig ligegyldig og hvad jeg kan se på de forskellige kommentarer, så er det de samme gamle "haters" der går igen og igen.

Held og lykke med det hele boys. Ser frem til at se jeres yderligere udvikling sammen!
#184(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:10
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mere simpelt kunne det ikke forklares. Godt ord.
#176(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 01:06
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Uanset hvor vi står i denne sag, kan vi vel alle blive enige om at det kunne være fantastisk med et nationalt samarbejde omkring spiller database så man har styr på hvem der er hvem og hvorfor.
#187(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:12
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Burde laves en ZT liste med hvor lang tid man har ban + hvornår folk blev banned så det nemt at holde styr på hvem der må deltage om hvem der ikke må.
#218(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 02:27
domax
Havde sgu ikke regnet med, at der ville komme noget konstruktivt ud af din mund :D
#215(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 01:53
Bubski
Dust2 MVP
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Synes squ det virker lidt mærkeligt at Seven11 har gidet og lave en artikel omkring det her, men hvis de mener der er et emne som har brug for mere opmærksomhed, tror bare ik det gavner noget eller nogen, men anyways.

Dog held og lykke til Seven11 drengene.
#216(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 02:02
dAHL
God underholdning alligevel
#220(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 02:32
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Folk er for vilde :D Held og lykke til seven11 og Alpha til PowerLan, det skal nok blive fedt. Ses i noob turneringen! (:
#225(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 03:45
zind
Virkelig en fornøjelse at læse kommentarene herinde.
#228(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 08:15
Pertew
Jeg giver doktish ret i at regler er regler so far, det jeg synes der er vigtigt ved det her er, at det kan starte en diskussion om hvorvidt det fortsat skal være reglerne, da jeg helt bestemt mener at ALLE turneringer som minimum bør banlyse spillere der har snydt i deres egne turneringer ELLER som har fået et VAC ban, da et vac ban jo er et endegyldigt bevis for at man har snydt.
#229(Med 7 svar)
6. juni 2016 kl. 08:40
xone
Det er bare så fandens svært at bevise 100% at det er tixom's accounts der er bannet på faceit, men hvis der er nogen der kan det, så synes jeg ikke at han skal have lov til at deltage..

Derudover så synes jeg, at det er svagt af Futte og co, at det kun er VAC bans indenfor en 1 årig periode der straffes. Hav nu forhelvede lidt nosser, og så udeluk alle med et VAC i CSGO. Ikke så meget pjat, ud med dem.

Det kunne os være at seven11 spillerne, hvis de virkelig er allin på det her projekt, skulle overveje om en fremtid med tixom er den her omgang værd.. Den vil komme hver eneste gang, at de laver et onlineresultat, og hvis de på et tidspunkt begynder at lave internationale resultater, bliver det jo værre.
#234(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 09:41
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er egentlig nedern det der med at bevise det er ham, når allesammen inklusiv hans mates ved det er ham. De har bare ingen værdighed til at indrømme det...
#236(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 09:45
xone
Ja, virkelig. Det kunne være fedt, hvis man kunne sætte IP og steamid sammen :)
#239(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 10:15
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Ved desværre ikke om f.eks. Faceit ville være så flinke at udlevere den slags info.

Men det ligner han er oppe på ca 5 faceit bannede accs. Se evt #222
#267(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:41
xone
Det tvivler jeg desværre stærkt på at de vil. Esea og Faceit er ikke så gode til at komme ud med konkrete beviser, hvilket desværre bider resten af scenen lidt i røven.
#303(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 19:06
Energy
Det med at sætte IP og steamid sammen er ikke en løsning mere, flere ISP laver nat foran din WAN side, derved deler du din offentlige IP adresse og derved kan have fælles offentlige ip :-)
#308(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 19:38
xone
Så lærte man os ldit i dag! :)
#313(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 19:49
Energy
Ja det er røv og nøgler faktisk! Så kan man intet hoste medmindre man betaler for fast ip!!! :-P Ellers må de snart lære at bruge ipv6!
#231(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 08:55
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det kan godt være han har været VAC Banned, men det betyder jo stadig ikke, at han hacker :D?
#232(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 08:57
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
SÅ er der kraftedeme drama :O
#240(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 10:23
zyh
Det fedt, mere af det!
#235(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 09:42
zyh
Er du gal det hold bliver roasted hahahha, JEG ELSKET DET
Drama <333333
#275(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 14:11
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
ahahaha :P
#242(Med 8 svar)
6. juni 2016 kl. 10:34
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Så er dust2 da vist ved at lægge op til at være en tronfølger til dinmor.

Jeg er helt klart også af den opfattelse, at VAC-bans bør give mere end et år. Om det så er 2, 4 eller 60 år, det har jeg sgu ikke lige besluttet mig for. Umiddelbart ikke for life, men det skal i den grad kunne mærkes. Hvis vi hos Copenhagen Games skulle tage en VAC-diskussion igen på et tidspunkt, så er det i hvert fald det jeg vil holde fast i.

Futte har måske bare ikke lige haft ZT-tiden med i sine overvejelser og den generelle historisk for scenen, hvor to år var normen. Kan være, at det er på tide, med alle de LANs der er, at vi alle snakker sammen og laver et fælles regelsæt igen.
#251(Med 7 svar)
6. juni 2016 kl. 12:13
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hørt.
I virkeligheden skulle der måske laves et "anti chesting eSport Danmark", som kunne håndhæve og holde styr på alle snydere og VAC bannede personer på scenen.
De ville samtidig kunne fastsætte et regelsæt mht. straf osv.
Det ville være et stort projekt med mange arbejds timer, men jeg skulle gerne være den første til at signe mig op til det!
#256(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:16
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Cheating*

Hvor er EDIT muligheden?! Halloooo?!
#260(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 12:21
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg har allerede en liste over alle som har spillet på GatherDK, og monitorer hvis folk bliver vac banned ;D Det var noget vi brugte for at fjerne folk fra gatherkanalen med beviser i tilfælde af de forsøgte at skjule deres account.
#263(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:26
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jamen skal vi så ikke bare komme igang?
ACED skal da lanceres, så der en gang for alle komme styr på den danske scene! :D
#271(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 13:50
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Siden virker ikke for mig mere :(
#272(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 14:00
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Databasen er vel lokal i assume :).
#273(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 14:01
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
I know. Pointerede også bare at vores hemmelige side(:D) ikke virkede mere :(
#274(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 14:02
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ja mlky har leget med siden, men min lokal kopi virker stadig, så længe ebot databasen er oppe
#246(Med 20 svar)
6. juni 2016 kl. 12:04
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Okay det lyder for sygt til mig..
xanzir da vi startede momo momo tilbage i 2014 kan jeg da huske du snakkede om at du var næsten lige blevet hacket og VAC banned. Men at sige du er blevet hacket og VAC banned er let at sige for det kan ikke tjekkes om det er sandt. Det var det nummer zeled og mange andre har sagt selvom de aldrig nogensinde har været hacket.

Men lad os lege med idéen at du var hacket, hvorfor ikke bare sige det istedet?
I og med at du ikke nævner dette i dit interview, sætter mistro til din ærlighed.
#247(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 12:04
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Personligt har jeg aldrig troet du ville snyde/snyder, siden 1.6 har du altid været legit og imod snyd. Man du er meget hurtig til at afvise at der ville være en chance for at folk ville kunne snyde på dit hold, ligesom med emil og mokkeren.

Det er ikke første gang vi har set folk som har siddet og snydt, som godt kan performe uden cheat som Kjaerbye & k0nfig, blot for at nævne et par spillere som kom ud af ingenting. De er blot blevet taget/indrømmet det i en tid hvor de ikke var kendte på scenen.
#359(Med 0 svar)
10. juni 2016 kl. 02:47
jac0b
Hvornår er Kjaerbye blevet taget for snyd om jeg må spørger?
#249(Med 10 svar)
6. juni 2016 kl. 12:10
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det med at man er blevet "hacket", og derefter VAC bannet holder ihvertfald ikke på den internationale scene. Se bare dreamer fra Orbit fx. Han er udelukket fra stortset alle LANs, på trods af at han rent faktisk har bevist han blev hacket.
#253(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 12:13
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Is this happens because we are from BULGARIA ???
#255(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:15
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
I dink it iz!
#254(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 12:15
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Måske det er victor nu jeg tænker over det....
#257(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 12:16
xone
Så vidt jeg ved, så har valve rent faktisk taget stilling til hans sag, og erklæret at han ikke bliver unbannet. Så kan man så overveje, om han rent faktisk har kunne bevise at han blev hacket.
#259(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 12:21
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er nu ret sikker på han har lagt en masse op hvor han beviser han blev keylogget samt beskeder til steam hvor han prøver at få sin acc tilbage osv? Jeg kan meget vel tage fejl..
#258(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 12:19
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg er enig :) Nille sagde også han var blevet hacket, men han har så også indrømmet til alvorligt mange (self over voice chat) at han har snydt. Og hvis jeg ikke husker forkert, så skrev en vALVE staff faktisk på en reddit tråd at han bliver ikke unbannet.
#261(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 12:23
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Der skal sku også bare være no mercy for snydere.
Men svært når der ikke er nogen til at håndhæve og sætte et fast regelsæt op omkring hele dilemaet.
En måde kunne være #251.
#268(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 12:54
zyh
Selvfølgelig skal der være no mercy når det omhandler snyd, jeg tør slet ikke tænke på hvor mange gange jeg har tabt en kamp lige før en offline tur, blandt andet til smn, Sf osv. Dog kan man sige om det var 100% sikkert at de snød på pågældende tidspunkt? Eller om deres VAC ban kort tid efter stats boost på HLTV var et tilfælde..

Problemet ligger i at folk idag ikke behøver at carry, tværtimod dem som sidder og snyder spiller gerne uskyldige og tager kun de kills der afgører runden. Et eksempel på overmenneskeligt talent er Niko(linho) fra mouz, han sidder og top bomber andre hold i stykker dag ind og dag ud - det virker for mig legit, men dem der lige pludselig shiner out of nowhere som vi alle altid har vidst har været skrald... DET ER præcist dem man skal kigge på. Glem alt om dem der topfragger, den tid er forbi.
#269(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 13:09
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Enig. Folk går mere op i at vinde nu pga. Pengepræmier, end førhen gik det bare ud på at skyde flest... God pointe
#270(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 13:41
siNde
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
True shit :)
Men det er noget nemmere at sætte et regelsæt op og håndhæve de regler for topspillere end det er for amatører der prøver at komme frem på scenen og skaber sig et navn gennem lidt hjælpemidler. Bliver de taget og eller VAC bannet, jamen så køber de nyt acc og skifter navn, nogen sletter måske alle vennerne på steam og finder nogle nye og starter forfra. De er dælme svære at stoppe i at gøre det igen og igen og igen. Det er jo dem man nationalt set skulle få sat en stopper for, for på den måde ville det blive nemmere at få en ren top. Skulle man ihvertfald tro, dog er det nok ikke virkeligheden, da alle vil have en bid af den forgyldte kage :)
#284(Med 6 svar)
6. juni 2016 kl. 16:05
xanzir
Jeg har været elendig til at forklare mig eller været sur inden jeg skrev den her statement i og med det første jeg fik var en besked fra en dust2 skribent da jeg kom online dagen efter vores sejr. Det jo ingen hemmelighed at jeg har et VAC ban linket til mit navn? Men der slutter sagen jo så også. INGEN udover mig kender til hvad der virkelig skete, og til hvorfor jeg egentlig ikke er på et top hold. Det siger samtlige mennesker i tråden jo også. Folk skal bare stoppe med at pege fingre og nævne det ene og det andet ban når de ikke har noget som helst konkret bevis over det. Her gælder det især mrnobody og lethal, som har gjort det i samtlige tråde jeg og mit hold har været involveret i. Alle kortene er jo blevet lagt på bordet. tarziiQ har haft et tidligere faceit ban og alle kender til mit VAC. De 3 andre spillere har intet på sig så jeg ved ikke hvor folk vil hen med alt det her. Jeg bad ikke ligefrem om den her fucking nyhed gnu...
#287(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 16:48
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Altså jeg er helt enig med dig :) jeg ved godt der har været meget kontroverse omkring tarziiQ på GatherDK, men der var jo ingen som kunne komme med noget konkret, ingen demo, nada. :D

Btw jeg forstod det faktisk som om i havde skabt kontakt til dust2 og bedt om at få "afklaret" det :p
#291(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 17:06
vedde
Jeg tror, at folk er mere pist over, at I åbenbart har løjet omkring de bans. TROR JEG
#295(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 17:57
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Og som vedde skriver; Der var absolut ingen grund til pludselig at benægte at tixum aka yigid0 aka Xqtie aka Further aka emreG ikke har snydt, når han har siddet åbenlyst og indrømmet det.

Du kender sandheden ligesom os andre.
#294(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 17:53
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg tæller mere end ét faceit ban.

faceit.com/en/players/Further
faceit.com/en/players/emreG
faceit.com/en/players/Xqtie
faceit.com/en/players/Yigid0

Det var vel bare en noob admin, der gav ham ban?
Han er jo blevet bustet 4 gange, fordi han er i hvert fald ikke blevet ip banned på faceit.com/en/players/arziiQ.

Du skal være velkommen til at kalde mig og Kristoffer for tabere, elendige til cs og true Kristoffer på Facebook. Du har tydeligvis svært ved at argumentere mod sandheden.

Det er jo for langt ude, at en der har power hacket for kort tid siden skal have lov til at deltage i turneringer, og hvis han ikke var din ven/teammate, så ville du ikke holde hånden over ham.

Det er flot, at I cheaters scums kan holde sammen og lave et hold. Det samme vil vi fucking tabere og noobs gøre, hvis jeg skal anvende din terminologi. I det mindste er det ikke mod reglerne at være en taber og noob.
#301(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 18:58
INX
aztec 2on2 med en mate?
#347(Med 0 svar)
9. juni 2016 kl. 05:35
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Nu vil jeg ikke pege fingre af dig, men dit account som netop er vacbanned var tilkoblet esea, hvilket er fjernet nu da det automatisk fjernes for os der ikke er admin på esea hvis du har skiftet steamaccount 1 eller 2 år efter..
Om det er dig eller en anden som har købt din pc og fået banned, så er det desværre tilkoblet den vej igennem, og jeg vil vove at påstå at hvis folk virkelig gad at undersøge sagen, så ville beviset tilkoblet til dit esea account komme desværre..
Det er mega surt for dig, da du har et kæmpe talent, og har fået et vacban du måske ingengang selv har snydt dig til (hvem ved?)..
Men synes bare det er forkert at du ikke benægter at du har et vacban, men forlanger at folk finder et bevis.. Hvis du endelig kvaller til en major, så finder de det ban alligevel desværre :(
Held og lykke i turneringen Hemen, det fortjener I! :)
#276(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 14:22
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ret kedelig "Nyhed", som i bund og grund er en stor omgang ævle bævle.

Jeg kan ikke udtale mig om de har snydt eller ej. Kender kun Tay fra 1,6 tiden, hvor jeg ikke havde fornemmelsen af at han snød, men blot var en rigtig dygtig spiller. Er stødt på de andre på Faceit få gange, men har aldrig oplevet dem som snydere.
#288(Med 25 svar)
6. juni 2016 kl. 16:55
SNAZ
Du siger at tixum har et ban på faceit for et år siden? Han har også fået et sidenhen for snyd, samt at han selv har indrømmet at han har snydt førhen. Jeg forstår ikke at han får lov til at spille videre. 2 bans på FACEIT samt en del bans på gatherkanaler - Randomt? Arghh :P
Om Tixum så er stoppet med at snyde efterfølgende - jeg tvivler, men det kan jo være. Dog forstår jeg ikke hvorfor han får lov til at deltage til samtlige turneringer, men jeg kan jo være ligeglad. Synes bare det er komisk at folk prøver at beskytte ham. Han har desuden også ddosed en del folk osv. :D
#292(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 17:15
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#293(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 17:17
SNAZ
vidste kun han havde 2 :D haha
#349(Med 2 svar)
9. juni 2016 kl. 14:17
zyh
Nej mener du det dér? Det er seriøst en god griner hahahah
#353(Med 1 svar)
9. juni 2016 kl. 16:20
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
yeps :D, men det vel bare faceit admins der ik aner hvad de laver hehe :-)
#357(Med 0 svar)
10. juni 2016 kl. 00:12
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
1oop, det sjove er han spiller på et nuværende faceit acc med 100 kampe sjovt som de ikke "IP banner ham igen"
#298(Med 18 svar)
6. juni 2016 kl. 18:09
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Men med den holdning, så bliver man til en fucking taber i følge xanzir.

Det er ikke tilladt at tage afstand fra snyd, selvom han selv sad og græd over zaider og moxxi i 1.6, men nu når han selv har fået vac og har en snyder på sit hold, så er det helt okay, at tixum må deltage på trods af utallige bans, der dog ikke er "reelle beviser" SMH :D
#299(Med 17 svar)
6. juni 2016 kl. 18:48
xanzir
Nu sidder du bare og skriver noget som du intet aner om igen. Jeg har ikke snakket meget med eller om moxxi, og zaider har jeg kendt IRL da vi bor i samme by så nej ham har jeg heller _ALDRIG_ nogensinde "grædet" om som du så flot fortæller. Jeg er slut med dig.. Du fortsætter bare det her eventyr du har gang i. Du lukker alligevel kun lort og løgne ud
#304(Med 16 svar)
6. juni 2016 kl. 19:09
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Og du spiller kun med cheatere.

Please, lad nu være med at skifte emne. Forhold dig nu til fakta. Tixum har 4-5 faceit bannede accounts, og du sidder og holder hånden over ham. Hvad havde du forventet, da du lavede et hold med en, som på nuværende tidspunkt er den mest kendte danske cheater i GO?

Han har siddet og indrømmet snyd, men det har I så sjovt nok valgt at benægte nu, da I frygter for, at det får konsekvenser for jeres deltagelse til turneringer. Alt hvad du har sagt om tixum i den her tråd, DET er en stor løgn. Du har 100% vidst, at han har snydt, men har alligevel valgt at spille med ham, og burde have vidst, hvad det ville medføre. Det burde derfor ikke komme som en overraskelse, at folk bliver sure over, at du sidder og lyver os op i hovedet.
#307(Med 15 svar)
6. juni 2016 kl. 19:31
xanzir
Det da ikke mig der skifter emne.... Du bringer andre spilleres navne ind, og siger ting om mig som du ikke aner noget om. Du kender mig ikke engang??? hvordan kan du overhovedet udtale dig om så mange ting? :D Kan du ikke forklare mig hvad det er jeg lyver med? tarziiQ har et faceit ban og jeg har et VAC ban. Uddyb det for mig tak
#309(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 19:40
xone
Jeg tror at det er faktummet at du bliver ved med at sige "et" faceit ban, når lETHAL fremlægger beviser for at tixum har en del bans.
#310(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 19:42
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
tIxum er lige så ren, som rolf er ren
#311(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 19:42
xanzir
Ah på den måde.. Jamen I er jo også kommet frem til at han har et game ban, hvilket heller ikke har nogen koncekvenser på sig da det er "overwatch" - Er der andet jeg lyver med?
#312(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 19:44
xone
Det aner jeg ikke, jeg pointerede bare hvad jeg troede det var lETHAL mente, nu når du ik selv kunne læse dig frem til det.
#314(Med 10 svar)
6. juni 2016 kl. 20:11
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Hvis du ikke har fundet ud af det endnu, så handler debatten om, at det er for langt ude, hvis tixum skal have lov til at snyde for vildt over en længere periode, og så få lov til at spille. Han har en masse bannede faceit accs, indrømmet snyd (men det har I så trukket tilbage (:D), gameban osv.

Du bliver ved med at holde fast i, at han ikke har snydt, hvilket er en lodret løgn, og det ved du udmærket også godt selv :)

Mit formål var at skabe en debat, hvilket er lykkedes. Jeg håber, at admins især Futte vil genoverveje regelsættet, fordi det er simpelthen for uprofessionelt, at man kan blive banned for cheat på faceit 5 gange, og få et gameban og få lov til at deltage i deres turneringer.

Ellers kan hvem som helst købe cheat, der ikke er VAC detected og vinde en masse online cups, ladders etc for flere tusinde kroner, hvilket ville være skadeligt for cs, men det mener du selvfølgelig ikke, siden du støtter tixum aka mylane aka emreg aka yigid0 aka Xqtie eller vent, han har jo aldrig snydt :))
#316(Med 9 svar)
6. juni 2016 kl. 20:22
xanzir
Føler du selv at du udelukkende har prøvet og skabe en debat ud fra alle de ting du startede med at skrive I den her artikel? Du og din kæreste NOBODY fortsætte bare jeres lille eventyr. Vi syntes faktisk det er begyndt og blive komisk
#335(Med 8 svar)
6. juni 2016 kl. 20:50
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
300+ kommentarer. Jeg vil mene, at det er lykkedes.

Den ene part af sagen mener, at cheaters skal udelukkes. Cheaters = folk der er blevet banned på faceit, gameban, VAC, esea, demo review whatever. Vi skal kunne stole på admins' kompetencer til at vurdere en demo om den indeholder snyd eller ej.

Derimod mener du, at det er tilladt at deltage i alle former for turneringer så længe man ikke har fået et VAC ban. Du kan have 5 faceit bans, som er givet manuelt, men så længe det ikke er VAC, så er det intet problem for xanzir og hans slæng. Man kan også indrømme cheat og trække det tilbage igen, men det er stadig ikke bevis nok.

Nu er det op til admins, om de vil ændre reglerne i fremtiden :-) Du skal være velkommen til at svine mig til, og mene jeg er pis til cs. Det ændrer ikke, at jeg fortsat ønsker det bedste for dansk CS og bekæmpelsen mod cheaters.
#336(Med 7 svar)
6. juni 2016 kl. 20:52
xanzir
Mængden af kommentare er ikke et gyldigt bevis på at det har lykkedes dig og skabe en god debat omkring udryddelsen af cheatere. Og det er det ikke fordi at du og din kæreste har skrevet over 50% af dem. Nu twister du mine ord igen igen.. Hvor har jeg skrevet at det er tilladt og deltage i alle former for turneringer så længe man ikke har et VAC ban?
#337(Med 5 svar)
6. juni 2016 kl. 21:00
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Så du er tilfreds med de nuværende regler? Du synes de er fair, og mindsker grundlaget for at snyde, da man "virkelig" bliver straffet på det ? :))
#345(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 22:37
xanzir
Har du ikke allerede påstået at jeg har sagt ja til det du spørger mig om lige nu? Du har løjet så meget i den her artikel at du ikke selv kan finde rundt i sandheden længere.
#346(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 23:24
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg insinuerer, at ovenstående er din holdning, men jeg vil gerne have et svar fra dig, så jeg kan få be- eller afkræftet min påstand.

Du har jo på ingen måde forholdt dig til kritikken af, at I spiller med tixum, der er blevet banned flere steder. I stedet for er vi andre en flok tabere og idioter, fordi vi sætter spørgsmålstegn ved hans plausibilitet, efter hans mange faceit bans, samt det faktum at det ikke skal gå ustraffet hen og derved danne præcedens. Hvis man har snydt, skal man også tage sin straf.

Så nu spørger jeg dig igen en sidste gang: Kan du med hånden på hjertet sige, at faceit bans intet betyder, og at tixum har fået dem udelukkende, fordi han er en spiller udover det sædvanlige, og at han blot var uheldig pga. en inkompetent admin, som stod for demo review?
#361(Med 1 svar)
10. juni 2016 kl. 16:14
xarge
gfycat.com/NippyKindLangur

Kunne ikke dy mig :D
#364(Med 0 svar)
10. juni 2016 kl. 19:34
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
hahahaha :D Han kom i hvert fald aldrig med et svar... :D
#376(Med 0 svar)
12. juni 2016 kl. 11:09
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Damn
#365(Med 0 svar)
11. juni 2016 kl. 00:55
Pertew
Mængden af kommentarer er lige præcis et gyldigt bevis på at der er kommet debat, og at det har skabt opmærksomhed??? Hvad fanden skulle ellers være et gyldigt bevis altså.
#300(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 18:56
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
kong snaz har talt :)
#296(Med 4 svar)
6. juni 2016 kl. 18:04
Lass3
#297(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 18:05
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
HAHAHA :D
#306(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 19:27
INX
Er det lasse på lan :D
#333(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 20:35
Lass3
Haha :D jeg cheater sgu kun online, ikke lan :-D
#340(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 21:34
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Det ligner Lass3 :o
#317(Med 3 svar)
6. juni 2016 kl. 20:23
domax
Nogen burde nok lære, at der er forskel på personlig hetz, og at finde ud af hvad der er retfærdigt for alle parter af den danske scene.
#321(Med 2 svar)
6. juni 2016 kl. 20:26
xanzir
tak
#334(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 20:38
domax
Det var ikke kun til dig, hvis du tror det. Men held og lykke til power-lan hombre, håber I flækker hele pisset! ;)
... btw, du burde ikke diskutere med autistiske individer der fatter penis af CS. Det er seriøst spild af tid og kræfter :D
#339(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 21:32
Bazooun
Jeg kunne ikke have sagt det bedre :--)
#338(Med 1 svar)
6. juni 2016 kl. 21:07
vedde
Det her er bare gået for langt.
At folk nu bringer religion ind i alt dette, er da så latterligt som noget andet, come on.
#341(Med 0 svar)
6. juni 2016 kl. 21:34
Bazooun
Enig, nogle bestemte individer i den her tråd er desværre alt for uintelligente.
Men mon ikke man finder en del af dem nu til dags.
#348(Med 15 svar)
9. juni 2016 kl. 14:04
dwight
Indfør nu bare noget lignende ZT-bans :-)
#350(Med 14 svar)
9. juni 2016 kl. 14:20
zyh
Jeg er helt enig!
Og til dem som lyver om deres lorte bans i stedet for at indrømme det skal bare have perm ban, afsted.
#351(Med 0 svar)
9. juni 2016 kl. 14:22
zeq
hahah agree :D
#352(Med 0 svar)
9. juni 2016 kl. 14:27
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Jeg er vild med det <3
#358(Med 2 svar)
10. juni 2016 kl. 00:15
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Gid jeg stadig havde loggen hvor xanzir sidder og siger direkte at han blev taget for at snyde & fik VAC ban :)
#362(Med 1 svar)
10. juni 2016 kl. 16:40
xanzir
Hvorfor bliver du ved? Og hvorfor lyver du nu igen? Tror du virkelig selv at folk er dumme nok til at tro på at JEG ville fortælle en klovn som DIG sådan noget SELV hvis det var sandheden..?
#363(Med 0 svar)
10. juni 2016 kl. 18:00
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hehe du så ellers lortet på TS ss taget fra jeres admin channel på gatherdk :)

Men fuck it du bliver alligevel denied af valve hvis du kommer så langt peace out.
#366(Med 8 svar)
11. juni 2016 kl. 00:56
Pertew
Så du indrømmer snyd?

kappa.
#368(Med 7 svar)
11. juni 2016 kl. 10:49
zyh
Ja....... I source! :D
#369(Med 6 svar)
11. juni 2016 kl. 11:35
Pertew
Det har vi vidst alle prøvet :D
#370(Med 0 svar)
11. juni 2016 kl. 14:48
zyh
Kæft et lorte spil :D im sorry, I said it first!
#371(Med 4 svar)
11. juni 2016 kl. 18:48
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
hehe ;D
#372(Med 3 svar)
11. juni 2016 kl. 21:23
Pertew
Amen de fleste der har spillet i +10 år, er da på et eller andet tidspunkt kommet til at bruge et eller andet latterligt til et LAN når man troede man ikke gad spille mere, eller under andre omstændigheder :S
#373(Med 0 svar)
11. juni 2016 kl. 21:23
Pertew
Tror jeg.
#374(Med 1 svar)
11. juni 2016 kl. 21:37
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Aldrig :))
#375(Med 0 svar)
11. juni 2016 kl. 21:51
Pertew
Du burde få helgen status :D
#367(Med 0 svar)
11. juni 2016 kl. 01:35
vedde
Vær' nu bare ærlig. End of fucking story
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.