Ambitiøst hold søger god rifler
13. november 2018 kl. 13:31
Rata
Hej alle

Vi er 4 gutter fra Esbjerg som søger en femte mand på vores nyligt opstartet hold, idet vi har haft en der ikke havde tid nok.

Idéen bag holdet:
Kort sagt så ønsker vi at nå langt både online, og ikke mindst offline. Der vil derfor være en masse store samt små lans vi vil deltage i.

Info om os:
Vi har er højt niveau individuelt.
Vi har spillet sammen i flere år, og har derfor opbygget et stærkt holdspil, hvor alle er vant til at tage imod konstruktiv kritik, så vi kan improve.
Aldersmæssigt ligger vi 17-31
Når vi spiller som et hold tager vi spillet meget seriøst, men der er selvfølgelig også plads til hygge mellem games samt på ‘fri-aftener’.

Hvad vi forventer af dig:
Du vil starte på tryout, så vi er sikre på, at du er det helt perfelte valg, samt at du kan udleve de fleste af følgende kriterier:

- Vi ser helst at du er 18+, men hvis ambitionen, tiden og ikke mindst niveauet er der, så er dette ikke et must.

- Hvor du bor spiller heller ikke den store rolle, så længe du kan indfinde dig med, at vi alle bor i Esbjerg, og vi derfor forlanger at du er villig til at tage til Esbjerg regelmæssigt til bootcamps.

- Du forstår meningen med holdspil, og ønsker at udleve dette til fulde. Holderfaring er ikke et krav, idet mange på holdet ikke har dette. Dette indebærer selvfølgelig også, at du er god til at tage mod kritik.

- Du skal have et højt niveau. Vi måler dig ikke på MM-rank eller Faceit-level, men istedet hvordan du præsterer sammen med os.

- Du skal være villig til at betale det det kræver at deltage til lans, såfremt vi ikke finder en sponsor senere hen som kan dække dette.

- Vi forventer du kan deltage i træningen mandag, onsdag og søndag aften 19-22. Senere hen finder vi flere aftener.
Det er derfor ikke sikkert, at et aftenarbejde kan hænge sammen med vores tider.

Så hvis du er en meget ambitiøs gut, som har tiden samt ønsket om at indgå på et super hold med masser af fremtidsmål indenfor CS, så vil vi meget gerne høre fra dig :)
#1(Med 1 svar)
13. november 2018 kl. 13:59
Smackyy
Lyder spændende nok men er nødt til at spørge hvad faceit lvl i er omkring.
#3(Med 0 svar)
13. november 2018 kl. 14:11
Rata
Fleste på holdet har ikke gjort det store i Faceit, derfor svært at sige med dem. Dem som hag gjort meget i Faceit ligger ca. Level9. Vi er alle ca samme niveau.
#2(Med 0 svar)
13. november 2018 kl. 14:03
in-gameNavn
Mere information om jer, samt hvordan man kommer i kontakt med jer, ville klæde opslaget godt :) Held og lykke med søgningen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.