E-Stars søger Riffler!
18. juni 2022 kl. 01:46
E-Stars
E-Stars er en ung men ambitiøs organisation, da vi meget kort inden sæsonen mistede vores hold, har vi derfor bygget noget nyt op halvvejs gennem sæsonen. Dog har vores ene riffler Bubz fået et for stramt skema til at kunne fortsætte til den kommende sæson, så vi søger derfor nu efter den sidste spiller der skal være med til at skubbe os frem.

Lidt kort info om E-Stars:
Orgen blev startet tilbage i slutningen af 2021, hvor vi på daværende tidspunkt tog INFERIOUS ind under orgen, det blev til 2 sæsoner i 3. Div, samt 1 sæson ubesejret i leagues 3. Div. Efter en turbulent sæson med interne stridigheder spillerne mellem, besluttede vi os for at ende samarbejdet og søge nye veje. Dette gjorde vi fik 5 nye spillere ind under orgen, som desværre valgte få dage inden sæsonen at tage til gentofte guards for at spille 3. Div i stedet, da vi blev tvunget til at starte i 4. Div (Grundet det var en spiller fra det gamle lineup der havde den oprindelige licens). Derfor har denne sæson været brugt på at bygge holdet op fra bunden, med fokus på et hold der skal spille sammen de næste mange sæsoner.

Orgen er stiftet på baggrund af en ambition om at viderebringe mine (org ejerens) erfaringer fra professionel sport (amerikansk fodbold), til at hjælpe med at skubbe 5 spillere så langt som muligt mod toppen af dansk CS. Da dette ikke kommer af sig selv og ikke sker over 1 sæson, er vi derfor ikke interesseret i spillere som ikke kan comitte til mere end 1 sæson. Den kedelige tendens på den danske scene (har vi også selv måtte erfarer desværre) med at der bliver lavet udskiftninger hver sæson, ønsker vi ikke at biddrage yderligere til.

Nuværende lineup:
IGL: Shockie
AWP: SaMsInG
Riffler: RAVN3N
Riffler: SmoFFy

Vi søger derfor:
1x Riffler

Vi håber på at kunne samle holdet inden den kommende sæson af leagues starter, hvor vi skal spille 2. Div. Denne samt træningen op til og under, vil blive brugt til at klargøre vores kommende sæson i Powerligaen.

Da vi mistede vores lineup kort inden sæsonstart, havde vi derfor et midlertidigt roster til at spille første halvdel af den nuværende sæson. Da vi kommer til at skulle starte i 4. Div, vil 100% af præmiepengene for at vinde 4. Div + en bonus blive tildelt spillerne. Skulle holdet mod forventning ikke vinde, men dog stadig sikre oprykning, vil der ligeledes stadig blive tildelt en bonus til spillerne..

Vi har til den kommende sæson lavet en aftale med sponsor, hvorfor hele holdet vil modtage holdtrøjer. Alle kampe vil blive streamet fra vores egen twitch kanal med egen caster, dette gælder både leagues- og Powerliga kampe.

Træning vil være minimum 4x ugentlig (dog tages der højde for officials). Da dette er en org, som har fremtidige ambitioner indenfor Counter Strike, skal CS absolut være dit hovedfokus udenfor skole/arbejde.

Hvad kan du forvente af E-Stars:

Betalt licens til liga:
TS
Prac server
Noesis
Trøjer
Bootcamp
Leagues 2. div spot og Powerliga 4. div spot. Evt ESAA når tiden kommer
En org i konstant udvikling
Hygge udenfor pracs

Hvad forventer vi af dig:

Alder: 18+
Vilje til at nå langt indenfor CS, samt have en høj gennemsnit af spillende timer hver anden uge.
Evnen til at kommunikere, både indenfor og udenfor spillet.
Relativt højt niveau både aim og spilforståelse, noter tidligere erfaringer fra hold CS
Prioritere CS, overfor hverdagsting.
Kan tage og give konstruktiv feedback.
Kan comitte til mere end 1 sæson

Skulle dette have fanget din/jeres interesse så kontakt os på:
Twitter: twitter.com/EStarsEsport
Mail: [email protected]
#1(Med 0 svar)
18. juni 2022 kl. 04:30
doxY
+rep fantastiske fyre med maskine aim især samsing!!!!
#2(Med 1 svar)
18. juni 2022 kl. 15:16
JubaZ
Har sendt mail :D
#3(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 02:35
E-Stars
Det er noteret og taget med videre :)
#4(Med 1 svar)
19. juni 2022 kl. 15:58
brink
jeg skrevet twitter
#5(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 22:04
E-Stars
👌👌 det er taget med videre
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.