E-Stars søger entry!
15. maj 2022 kl. 21:30
E-Stars
E-Stars er en ung men ambitiøs organisation, da vi meget kort inden sæsonen mistede vores hold, leder vi nu efter spillerne der skal være med til at skubbe os frem.

Lidt kort info om E-Stars:
Orgen blev startet tilbage i slutningen af 2021, hvor vi på daværende tidspunkt tog INFERIOUS ind under orgen, det blev til 2 sæsoner i 3. Div, samt 1 sæson ubesejret i leagues 3. Div. Efter en turbulent sæson med interne stridigheder spillerne mellem, besluttede vi os for at ende samarbejdet og søge nye veje. Dette gjorde vi fik 5 nye spillere ind under orgen, som desværre valgte få dage inden sæsonen at tage til gentofte guards i stedet, da vi blev tvunget til at starte i 4. Div (Det var en spiller fra det gamle lineup der havde den oprindelige licens). Orgen er stiftet på baggrund af et ønske om at viderebringe mine (org ejerens) erfaringer fra professionel sport (amerikansk fodbold), til at hjælpe med at skubbe 5 spillere så langt som muligt mod toppen af dansk CS.

Nuværende lineup:
IGL: Shockie
AWP: SaMsInG
Riffler: Bubzito
Riffler: SmoFFy

Vi søger derfor:
Entry

Vi håber på at kunne samle holdet inden den kommende sæson af leagues starter, hvor vi skal spille 2. Div. Denne samt træningen op til og under, vil blive brugt til at klargøre vores kommende sæson i Powerligaen.

Da vi mistede vores lineup kort inden sæsonstart, har vi derfor et midlertidigt roster til at spille den nuværende sæson. Da vi vil skulle starte i 4. Div, vil 100% af præmiepengene for at vinde 4. Div + en bonus blive tildelt spillerne. Skulle holdet mod forventning ikke vinde, men dog stadig sikre oprykning, vil der blive tildelt en bonus. .

Vi har til den kommende sæson lavet en aftale med sponsor, hvorfor hele holdet vil modtage holdtrøjer. Alle kampe vil blive streamet fra vores egen twitch kanal med egen caster, dette gælder både leagues- og Powerliga kampe.

Træning vil være minimum 4x ugentlig (dog tages der højde for officials). Dette er en org, som prioritere Counter Strike højt, og derfor skal CS absolut være dit hovedfokus udenfor skole/arbejde.

Hvad kan du forvente af E-Stars:

Betalt licens til liga:
TS
Prac server
Noesis (Til analyse af demo’er eller Counter strat)
Trøjer
Bootcamp
Leagues 2. div spot og Powerliga 4. div spot.

Hvad forventer vi af dig:

Alder: 18+
Vilje til at nå langt indenfor CS, samt have en høj gennemsnit af spillende timer hver anden uge.
Evnen til at kommunikere, både indenfor og udenfor spillet.
Relativt højt niveau både aim og spilforståelse, noter tidligere erfaringer fra hold CS
Prioritere CS, overfor hverdagsting.
Kan tage og give konstruktiv feedback.

Skulle dette have fanget din/jeres interesse så kontakt os på:
Twitter: twitter.com/EStarsEsport
Mail: [email protected]
#1(Med 0 svar)
15. maj 2022 kl. 21:30
Syncrone
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
<3
#2(Med 1 svar)
15. maj 2022 kl. 23:11
RaX_23
+rep, god org ejer
#4(Med 0 svar)
16. maj 2022 kl. 00:01
E-Stars
😍😍
#3(Med 0 svar)
15. maj 2022 kl. 23:47
Sant1c
+rep
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.