GENTOFTE GUARDS SØGER SPILLERE.
6. april 2022 kl. 19:09
ZopPet
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi har valgt at sadle en smule om i Gentofte Guards efter sidste sæson. Alle de drenge som har været inde hos os har opført sig eksemplarisk udadtil først og fremmest.

Dog har det taget psykisk på drengene, ift. hvad en sæson kræver og vi oplever et frafald her op mod eksamenstiden og sommerferien, hvilket er forståeligt, da skolen altid skal prioriteres i første række.

Dermed søger vi nogle nye friske kræfter der kan være med til at løfte vores Gentofte Guards main op i toppen af 3 div.
Efter nedrykning, satser vi på at spille med i den bedre halvdel og derfor kæmpe med om oprykning.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi søger 2 riffelspillere og en IGL. Vi skal som sagt spille 3. div. i PL, men vi vil også bestræbe os på at samle holdet til en bootcamp. Ydermere er det også planen at vi skal ud og deltage til et lan inden sommerferien, hvis der kan findes tid i folks kalender.

Krav til IGL: At du prioritere det først efter skole/arbejde. Så det må ikke komme i karambolage med andet sport, da erhvervet som IGL er tidskrævende og det kræves at der lægges timer ved siden af holdtræningen. At du er plus 15 år og har erfaring i PL's 3 div. eller op.

Krav til riffelspillerne: At i har en dybdegående forståelse af holdspillet og de individuelle kvaliteter som aim og overordnet forståelse af nades. Det ikke er noget jeg, som træner skal lære jer. Fra 14 år og op. Erfaring fra esea eller PL liga systemet er et krav.

Kan kontaktes på hhv:
twitter.com/GentofteGuards
[email protected]
#1(Med 0 svar)
6. april 2022 kl. 19:38
OzN3X
B!
#2(Med 0 svar)
6. april 2022 kl. 19:53
NinjaKing
dms
#3(Med 0 svar)
6. april 2022 kl. 23:46
Youbay
+Kæmpe rep
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.