Hej allesammen.
17. januar 2022 kl. 19:13
Frix-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Hej alle sammen.

Vi hos XI ESPORT søger en taktisk coach der kan være med til at danne holdet til nye højder, være der til deres officielle kampe, træninger og være en del af fællesskabet som danner kraften.

Holdets informationer:
Holdet spiller på nuværende tidspunkt i en 2 division.
Holdet træner 5 gange i ugen fra søndag til torsdag mellem 19-23.
Holdet har klar målsætninger som bliver dannet af fremgang.
Holdet deltager gerne til bootcamp en gang hver kvartal hvis muligt.
Holdet tager gerne til lans rundt i Danmark.
Spillerne er fra alderen 18-22 år.

Spillerne på holdet:
Hannibalx - IGL
Haze - Awp
ThorseN - Rifler
Emili0 - Rifler
Sweetie - Rifler
Mental træner og sportsdirektør: Frix

Hvem du gerne skal være:
Jævnaldrende eller ældre.
Have tidligere erfaring med 2 division +.
Være indforstået med vores værdier og visioner samt mission.
Kan deltage på de pågældende træningstider.
Gerne have en del gå-på-mod og have stor ambitioner inden for din karriere som coach.

Organisations historie.
I februar 2013 valgte fire venner at gå sammen om et nyt esports projekt. Det skulle bære kærligheden, loyaliteten og sammenholdet som de alle havde oplevet i esport regi. Navnet blev XI (11 på latin) som definerede de 11 aktive år de hver især havde i esport og gaming generelt, før de stoppede den aktive gaming stil. 11. november 2013 gik XI-Gaming i luften med et League of Legends hold og kort efter med et Call of Duty hold fra Tyskland. I 2014 blev Hearthstone tilføjet til som spil og League of Legends afdelingen placere sig på en 2. plads til The Blast i maj. Til NPF i oktober ville de igen vise hvad de kunne men slutter tidligere end håber på 9.-16. plads. FIFA bliver interessant og grundstene bliver lagt for en afdeling. Med den rette motivation fra alle bliver 2015 et mærkbart år med tilføjelse af FIFA og Counter-Strike Global Offensive. Indenfor kort tid slår begge nye afdelinger sig fast i den sjove ende af den danske scene. Samtidig med at udviklingen fra Hearthstone og League of Legends fortsætter.

Vores vision er der kommer en talentstrategi til hver profil for interesse og en markedsføringsstrategi til hvert individ som er til vores hold, Vi har en Vision som dannelsen af vores grundlag overbygning af kærlighed til og af spillerne vi har, derfor er det vigtigt at vi kan denne alle vores forudsætninger i bedste mulige måde.

Vores mission med XI er at vi kan være med til at danne en sund struktur på vores dannelse, både til os men også hele esporten, vi vil gerne være med til at benefit hele til system, i vores principper og til vores dannelse som esports origination. Vi har nogle klar målsætninger med hver profil til deres kommende og nuværende karriere.

xiesport.dk/
Har du nogen spørgsmål skriv gerne en mail til [email protected]

Vh Mathias Storm | XI ESPORT
#1(Med 0 svar)
17. januar 2022 kl. 22:34
Hannibalx
+Rep giv mig en god coach :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.