Søger Coach/Analyst @ Cerebrum.gg
16. februar 2021 kl. 20:28
cgaesport
Hvem er vi?
Cerebrum.GG, etableret i August 2020 - (Spillere er på kontrakt)
Et forholdsvist nyt men seriøst & engageret Esports-foretagende, hvilket vi også mener at vi beviser igennem vores nærliggende resultater.

Der er fornyligt foretaget nogle mindre indgreb i baglandskæden for at optimere vores interne arbejde - Hvor vi i dag bruger meget tid på den strukturelle tilgang, for at få alting til at kunne gå op i en større enhed, det er her du kommer ind i billedet.
Vores vision er at kører en struktureret verden for vores spillere, med sans for den mindste detalje - alle vores spillere bliver tracket både på spilletid, engagement, kommunikations-niveau og ligeså snart en parametre driller har vi et engageret team bagved som arbejder på at få rettet ind og forbedret dem.
Der arbejdes meget i Micro management, derfor er alting tilrettelagt - det betyder også at spillerne har ugentlige skemaer, som følges til stor punktlighed. Der afsættes mål og delmål for indsatser som hold enhed.

Hvad søger vi ?
Obs. der er tale om frivilligt engagement.

Vi tror på vores spillere, og ønsker at udvikle vores nuværende projekt til et større spring, som resulterer I at vi nu er aktivt søgende efter 1-2 profiler som bistå vores eksisterende træner med arbejdet tæt på spillerne.

Som ass. træner, vil du være supplerende til vores eksisterende træner - her satser vi på en profil der kan hjælpe med ingame teorien, dette kunne være dit førerpunkt? Hjælpe os med at se de små fejl vi begår inde i spillet og få dem justeret allerede inden spil to påbegyndes, tage ansvar for at forbedre dem.
Vi forventer gns, at du kan ligge min. 6 timer pr uge, svarende til 2. træningsdage.

Som analyst, er du vedkommende der sidder i kulissen - elsker at kigge en demo igennem for alt fra positionering, til hvordan vores nades er landet! Vi ser gerne at du har mod på at lave en skriftlig rapport, eller powerpoint som kan gennemgås af dig, eller trænere(n) for at vi visuelt kan arbejde som en struktueret enhed.
Vi forventer gns. at du kan ligge min. 4 timer pr. uge, svarende til 2. demoer + analyse.


Hvor er vi lige nu?
Dust2 Ligaen: 10 w 0 l. (3. Div A)
liga.dust2.dk/stilling/3-division-a/

YouSee Ligaen: 18 w 0 l. (Pokalrækken)
app.esportligaen.dk/team/2352

ESEA: 6 w 2 l. (Open)
play.esea.net/teams/8762613

Der arbejdes konstant på videreudvikling både i bagkæden, og i fronten i form af vores spillere og vi forventer at opnå en del mere end vi har i dag.

Jeg håber at projektet har vækket din interesse, måske du kan byde på noget helt tredje? Vi ønsker gerne at hører fra dig.

Kontakt os meget gerne direkte via;

Steam: steamcommunity.com/profiles/76561199089177361/
Twitter: twitter.com/CerebrumGg
Discord: Kasper N.#3019
Mail: [email protected]
#1(Med 0 svar)
17. februar 2021 kl. 09:01
BehinD
+rep
#2(Med 0 svar)
17. februar 2021 kl. 18:55
Yankie
+rep
#3(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 08:59
Calyp
+rep til holdet og Kasper
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.