18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Unibet
98/100
Sport Bonus: 100% op til 1.000 kroner! Indbetal 1.000,- & spil med 2.000;
18+. Regler og vilkår gælder. Kun for nye apillere. Min. ind. 40 kr. Maks. bonuss 1000 kr. Oms. krav (60 dage): 8x Sport (odds 1.40+). Stopspillet.dk

Unibet Velkomstbonus & Anmeldelse

Unibet er en af de førende og mest populære bookmakere i Danmark, som hver dag leverer et hav af konkurrencedygtige odds. Med stærke odds er der tale om en komplet sportsbook. I denne anmeldelse tager vi et nærmere kig på sportsbooken, og vurderer den på baggrund af en række kriterier. Vi tager dog først et kig på den Unibet velkomstbonus.

Unibet startbonus
Billede af Unibet startbonus taget den 03. juli 2023

Unibet bonus: Få op til 1.000 kr. i startbonus

Som ny kunde hos Unibet kan du modtage en Unibet bonus, som giver dig en ekstra god start hos bookmakeren. Der er tale om en indbetalingsbonus, der giver dig 100% på din første indbetaling op til 1.000 kr.* Med andre ord får du din første indbetaling fordoblet op til et loft på 1.000 kr.*

Sport Bonus: 100% op til 1.000 kroner! Indbetal 1.000,- & spil med 2.000;
18+. Regler og vilkår gælder. Kun for nye apillere. Min. ind. 40 kr. Maks. bonuss 1000 kr. Oms. krav (60 dage): 8x Sport (odds 1.40+). Stopspillet.dk Alle regler og vilkår

Det er ganske nemt og hurtigt at modtage din Unibet velkomstbonus. Du skal bare gå til hjemmeside, oprette din konto og angive at du ønsker at modtage din bonus til sport. Når bonussen er aktiveret, skal du foretage din første indbetaling på mindst 40 kr., og derefter vil et bonusbeløb svarende til din første indbetaling blive overført til din konto. Der er ikke noget krav om at du skal benytte en Unibet bonuskode.

Med denne Unibet startbonus får du en af de bedste velkomstbonusser blandt bookmakere i Danmark. Bonussen giver helt op til 1.000 kr.*, og der er et minimum indbetalingskrav på blot 40 kr. Desuden er vilkårene for bonussen ganske favorable i forhold til konkurrenternes bonusvilkår. Det tager vi nu et nærmere kig på.

*18+. Regler og vilkår gælder. Kun for nye apillere. Min. ind. 40 kr. Maks. bonuss 1000 kr. Oms. krav (60 dage): 8x Sport (odds 1.40+). Stopspillet.dk

Regler og vilkår for Unibet’s velkomstbonus

Når du opretter en konto og aktiverer et bonustilbud er det altid vigtigt at du læser alle regler og vilkår for tilbuddet. Det gælder naturligvis også for denne Unibet bonus, som har en række vilkår du skal være opmærksom på. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest centrale regler og vilkår for bonussen:

 • Du skal være 18 år, være bosiddende i Danmark og være ny kunde.
 • Din første indbetaling skal være på mindst 40 kr.
 • Indbetalinger foretaget med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalificerende for bonussen.
 • Din bonus skal omsættes 8 gange til minimum odds 1.40 indenfor 60 dage efter du har modtaget den.
 • Hvis du har modtaget den maksimale bonus, skal du altså omsætte for 8.000 kr. for at spille din bonus fri.

Dette er blot nogle af de mest centrale regler og vilkår for denne Unibet startbonus. Vi anbefaler at du læser alle gældende regler og vilkår på Unibets hjemmeside inden du takker ja til tilbuddet.

Velkomstbonus Unibet
Billede af Unibet Velkomstbonus taget den 03. juli 2023

Sådan opretter man en konto hos Unibet

Ønsker du Unibet velkomstbonus lyder, kan du nemt og hurtigt oprette en konto og komme i gang med at spille. Hele oprettelsesprocessen er nem og enkel. Følg disse trin for at oprette din konto:

 1. Gå til Unibet’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne.
 3. Vælg hvilken Unibet velkomstbonus du ønsker at modtage.
 4. Indtast dit CPR-nummer og registrér med MitID.
 5. Angiv dine personlige oplysninger såsom navn og adresse.
 6. Vælg dine indbetalingsgrænser.

Sådan aktiverer du din Unibet velkomstbonus

Kontooprettelsen er altså ganske hurtig og enkel, og det samme gør sig gældende når man skal aktivere sin Unibet bonus. For at aktivere den skal du blot følge disse trin:

 1. Angiv hvilken Unibet velkomstbonus du vil modtage når du opretter din konto.
 2. Gennemfør din kontooprettelse.
 3. Foretag din første indbetaling på mindst 40 kr.

Så snart du har gennemført din første kvalificerende indbetaling, overføres et tilsvarende bonusbeløb til din konto, så du har dobbelt så meget at spille for. Bemærk også at du ikke skal bruge en Unibet bonuskode for at aktivere tilbuddet.

Odds og spiludvalg på Unibet Sport

Din Unibet bonus har et omsætningskrav der skal opfyldes, inden du kan foretage en udbetaling af bonuspenge. Heldigvis er der masser af muligheder for at finde gode odds hos Unibet, som tilbyder et af branchens største spiludvalg. Unibet får nemlig alle deres odds leveret af den velansete leverandør af odds, Kambi Group. Det er en virksomhed, der også leverer odds til nogle af de andre førende bookmakere i branchen, og som er garant for store spiludvalg med masser af konkurrencedygtige odds.

Hos Unibet kan du naturligvis spille på alle de mest populære sportsgrene såsom fodbold, basketball, tennis og ishockey. I spiludvalget finder du desuden masser af odds på mindre populære sportsgrene. Du kan spille på alt fra badminton, bordtennis og bandy til dart, cricket, volleybal, rugby, hestevæddeløb, vintersport og skak. Derudover er det også muligt at spille på alternative markeder indenfor politik samt masser af specials. Så hvis du vil spille på vinderen af det næste amerikanske præsidentvalg eller den næste Oscar-uddeling er det også muligt. Endelig er der selvfølgelig også masser af odds på e-sport, og især CS2.

Spiludvalget dækker ikke kun bredt i forhold til sportsgrene. Når man tjekker udvalget af spiltyper på individuelle begivenheder, er udvalget af odds også ganske imponerende. På de største begivenheder findes der flere hundrede markeder at vælge imellem. Hvis du f.eks. vil spille på en fodboldkampe i en af de store ligaer, kan du spille på alt fra vinderen af kampen, handicapspil og antal mål til hjørnespark, målscorere, kort, boldbesiddelse, antal offsides og meget mere. Udvalget er, ikke overraskende, mindre når man bevæger sig ned i rækkerne, men der tilbydes stadig odds på tværs af masser af spiltyper på selv de mindre begivenheder.

Unibet har som så mange andre bookmakere lanceret deres egen bet builder. Med denne funktion kan du selv bygge dine væddemål med flere valg på tværs af spiltyper på den samme begivenhed. Det er en interessant måde at bygge sine odds på.

Udover et stort spiludvalg, sikrer Kambi også at Unibet kan levere nogle af branchens mest konkurrencedygtige odds.

Bet på e-sport og CS2 hos Unibet

Unibet kan med odds fra Kambi tilbyde et enormt spiludvalg med skarpe odds. Det gælder også når vi kigger på e-sport og Unibet CS2. Indenfor e-sport kan du finde odds på alt fra Dota 2, Rocket League og Rainbow 6 til Call of Duty, Starcraft 2 og CS2. Af alle disse er det faktisk CS2, hvor Unibet tilbyder flest odds.

Derfor er Unibet også et oplagt valg til CS2 betting. Gennem hele den lange sæson kan du nemlig finde et væld af odds på mange forskellige turneringer og ligaer. Du kan selvfølgelig spille på alle de største turneringer såsom Major, IEM, Blast Premier og ESL Pro League. Derudover er der masser af odds på mindre kampe fra regionale og nationale ligaer og turneringer. Du kan altså både spille på de største kampe, hvor alle de store stjerner kæmper mod hinanden, og på kampe mellem relativt ukendte navne.

Bredden af kampe der dækkes er imponerende, og det samme er gældende når man ser på udvalget af spiltyper på specifikke kampe. På de fleste kampe i spiludvalget kan du spille på kampvinder, maphandicap. Derudover kan du også spille på antal runder på et map, handicapspil på et map og vinderen af et map. Det er muligt på både større og mindre kampe. På de helt store kampe er der desuden skruet op for antallet af spiltyper. Tjek vores CS2 betting guides hvis du vil have en introduktion til spiltyper og tips til hvordan man spiller på CS2.

Generelt er udbuddet af odds på CS2 hos Unibet blandt de bedste i den danske branche. Niveauet af odds er desuden ganske konkurrencedygtigt i forhold til andre CS2 bookmakere i Danmark. Leder du efter en god bookmaker til betting på CS2, er Unibet et glimrende valg.

Unibet Odds
Billede af Unibet odds er taget d. 03. juli 2023

Unibet live betting og streaming

Kambi sørger ikke kun for et bredt spiludvalg når det gælder odds før kampe starter. De leverer nemlig også et stort udvalg af odds indenfor live betting. Med Unibet live betting får du en komplet platform med et hav af liveodds på sportsbegivenheder hver dag hele året. Det er både muligt at spille på de alle største og mest profilerede sportsbegivenheder, men du finder også mange liveodds på mindre sportsgrene. Udvalget af spiltyper er desuden ganske flot, da man kan spille live på mange af de samme spiltyper, man kan spille på før kampene starter. Det gælder også indenfor CS2, hvor du kan spille live på spiltyper, både på de større og mindre kampe.

Niveauet af liveodds er, ikke overraskende, imponerende. Derfor er det en af de bedste bookmakere i branchen at vælge, hvis du vil benytte dig af live betting.

Live betting hos Unibet giver en komplet oplevelse. Det gælder også når man skal følge med i sportsbegivenheder. Bookmakeren tilbyder nemlig et stort udvalg af gratis live streaming indenfor masser af sportsgrene. Unibet har desuden lanceret deres funktion med navnet Betstream, hvor du kan se live streaming i fuld skærm mens du kan se liveodds på skærmen.

Spil fra din mobil med Unibet app

Unibet tilbyder en komplet sportsbook med høj brugervenlighed. Det inkluderer også en Unibet app, som kan hentes gratis via både App Store og Google Play. Med denne app på din telefon, kan du lynhurtigt logge ind på din konto uanset om du er hjemme eller på farten.

Din Unibet app giver adgang til den samme brugervenlige platform, som du kan finde på hjemmesiden. Opbygningen og designet er helt den samme, og du kan hurtigt åbne navigationsmenuen og finde frem til de odds du leder efter. Desuden har du adgang til mange af de samme funktioner som på hjemmesiden. Du kan f.eks. foretage ind- og udbetalinger, benytte live betting og streaming, og kontakte kundeservice. Alt i alt er denne Unibet app en god tilføjelse til din oplevelse hos bookmakeren.

Unibet App
Billede af Unibet-appen taget den 03. juli 2023

Unibet tilbud og kampagner

Udover den Unibet velkomstbonus, findes der en række andre tilbud og kampagner hos bookmakeren. Mange tilbud er tilbagevendende og kan benyttes ofte. Derudover er det værd at holde øje med hjemmesiden ved store sportsbegivenheder. Når der f.eks. er EM eller VM i fodbold, er Unibet ofte på banen med masser af kampagner og konkurrencer for alle kunder.

Hvis du vil holde dig opdateret omkring de seneste nye kampagner fra Unibet, kan du altid tjekke dem under “Kampagner” på hjemmesiden. Derudover kan du tilmelde dig et nyhedsbrev, så du løbende bliver opdateret når nye kampagner lanceres.

FAQ om Unibet bonus

Vi runder vores anmeldelse af Unibet af med svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om deres bonus.

Hvad kan jeg få i Unibet velkomstbonus?

Som ny kunde kan du få en Unibet velkomstbonus på op til 1.000 kr.* i indbetalingsbonus.

*18+. Regler og vilkår gælder. Kun for nye apillere. Min. ind. 40 kr. Maks. bonuss 1000 kr. Oms. krav (60 dage): 8x Sport (odds 1.40+). Stopspillet.dk

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er intet krav om at du skal bruge en Unibet bonuskode for at få din velkomstbonus.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Der gælder et minimum indbetalingskrav på 40 kr. på din første indbetaling.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Bonussen har et omsætningskrav på 8 gange bonusbeløbet til mindst odds 1.40 indenfor 60 dage.

Er mine gevinster skattefri?

Unibet har en dansk licens, udstedt af Spillemyndigheden. Det betyder at alle gevinster hos bookmakeren er 100% skattefri.

Samlet vurdering

Unibet er en af de mest velkendte og populære bookmakere i Danmark. De leverer en komplet sportsbook med et imponerende spiludvalg samt konkurrencedygtige odds. Gennem hele året kan du finde et hav af odds på tværs af mange sportsgrene, ligaer og turneringer. Brugervenligheden er helt i top med en enkel hjemmeside med et behageligt design. Det gør det nemt at finde frem til odds og andre services. Den samme brugervenlighed finder du på Unibet appen, som kan downloades gratis.

Leder du specifikt efter en bookmaker med et stort spiludvalg og gode odds på CS2, er Unibet også en af de bedste bookmakere at vælge. Udvalget er enormt og dækker både de største turneringer og et bredt udvalg af mindre turneringer mellem mindre hold. Desuden er der gode muligheder for at spille på en kamp med masser af spiltyper. Spiludvalget er bakket op af et konkurrencedygtigt niveau af odds.

Så husk at du kan modtage en Unibet velkomstbonus som ny kunde.


Andre artikler om Unibet