Søger du hold til næste sæson?
01D : 19T : 47M : 00S
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Nordicbet
96/100
 • Komplet spiludbyder med moderne features
 • Godt spiludvalg indenfor esport
 • Fremragende kundeservice
OMSÆT FOR 500 KR. OG MODTAG ET 500 KR. FREEBET MED VORES BETTING BONUS
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

NordicBet Bonus & Anmeldelse

Den nordiske bookmaker NordicBet er en erfaren bookmaker, som har været en del af det danske marked i mange år. De tilbyder en komplet sportsbook med et stort spiludvalg og konkurrencedygtige odds. I denne anmeldelse ser vi nærmere på bookmakeren, og vurderer sportsbooken ud fra en række parametre. Først tager vi dog et kig på den NordicBet bonus, som tilbydes til alle nye kunder.

NordicBet bonus: Få et 500 kr. freebet som ny spiller

Hvis du opretter en konto, kan du som ny kunde modtage en NordicBet bonus, der giver dig et freebet på 500 kr*. Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, vil du automatisk modtage dit freebet på 500 kr. på din konto.

OMSÆT FOR 500 KR. OG MODTAG ET 500 KR. FREEBET MED VORES BETTING BONUS
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ Alle regler og vilkår

Det er ganske nemt og hurtigt at modtage din NordicBet velkomstbonus. Du skal bare gå til bookmakerens hjemmeside, oprette din konto og foretage din første indbetaling. Derefter kan du med det samme placere dit kvalificerende væddemål og være klar til at modtage din bonus. Der er intet krav om at du skal bruge en NordicBet bonuskode for at modtage denne velkomstbonus.

Mange af konkurrenterne i branchen tilbyder indbetalingsbonusser med høje omsætningskrav. Det er dog ikke tilfældet hos NordicBet – det ser vi nærmere på nedenfor.

nordicbet freebet bonus

*Gælder kun nye spillere, freebet modtages, når du har omsat for 500 kr til min. odds 1.80 (systemspil er ikke gældende) indenfor 60 dage. Gevinst fra Freebet udbetales uden omsætningskrav – indsatsen udbetales ikke. Regler og vilkår gælder. Alle regler og vilkår.

Regler og vilkår for NordicBet’s velkomstbonus

Når du opretter en konto hos en bookmaker og takker ja til at modtage en bonus. Der er altid en række krav man skal holde øje med når man benytter sig af bonusser fra bookmakere. Det er selvfølgelig også tilfældet for denne NordicBet bonus.

 • Du skal være over 18 år, være bosiddende i Danmark og være ny kunde.
 • Du skal placere et væddemål på minimum 500 kr. til minimum odds 1.80
 • Både single- og kombinationsvæddemål kvalificerer dig til bonussen.
 • Ved kombinationsvæddemål skal mindst ét af dine valg være på minimum odds 1.80.
 • Der er intet omsætningskrav på eventuelle gevinster fra dit freebet.
 • Freebettet kan benyttes på både prematch og live og har intet minimumodds.
 • Hvis du vinder på dit freebet, modtager du ikke selve indsatsen.
 • Freebettet er gyldigt i 60 dage fra aktivering, og vil blive fjernet hvis det ikke benyttes indenfor denne tidsgrænse.

Dette er de mest centrale regler og vilkår, men vi anbefaler at du også læser samtlige vilkår på bookmakerens hjemmeside.

Sådan opretter man en konto hos NordicBet

Kontooprettelsen tager ikke mere end et par minutter, og derefter er du straks klar til at indbetale penge og placere dine første væddemål. Opret din konto ved at følge disse trin:

 1. Gå til NordicBet’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne.
 3. Indtast dit CPR-nummer og log ind med MitID.
 4. Angiv dine personlige oplysninger såsom navn og adresse.
 5. Vælg dit ønskede brugernavn og kodeord.
Nordicbet Opret konto

Sådan aktiverer du din NordicBet velkomstbonus

At oprette en konto hos bookmakeren er helt nemt og ligetil, og det samme gør sig gældende når man skal aktivere sin NordicBet velkomstbonus. For at aktivere din bonus, skal du bare følge disse trin:

 1. Opret din konto hos bookmakeren.
 2. Angiv i oprettelsesprocessen at du ønsker at modtage din NordicBet velkomstbonus.
 3. Placér dit kvalificerende væddemål på mindst 500 kr. til minimum odds 1.80.

Når du har placeret dit kvalificerende væddemål, er din NordicBet velkomstbonus aktiveret. Lige så snart dit kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du dit freebet på din konto. Husk at dit freebet er tilgængeligt i 60 dage fra aktivering, og at du ikke behøver en NordicBet bonuskode for at modtage bonussen.

Odds og spiludvalg på NordicBet Sport

NordicBet tilbyder en sportsbook med et stort spiludvalg, som giver konkurrencedygtige odds i forhold til konkurrenterne. Bookmakeren skiller sig endda også ud fra de øvrige bookmakere i branchen på en række parametre, og derfor er NordicBet et godt supplement til din portefølje af bookmakere.

Du kan selvfølgelig finde masser af odds på alle de mest populære sportsgrene. Udvalget af odds er nemlig bredt indenfor både fodbold, tennis, ishockey, basketball og håndbold. Desuden er der gode muligheder for at finde odds på mange mindre sportsgrene og nichemarkeder.

NordicBet populære sportsgrene
Billede af NordicBet populære sportsgrene er taget d. 03. juli 2023

På hjemmesiden kan du finde mange odds på alt fra kamsport, dart, snooker, volleyball og rugby til baseball, golf, bandy, padel og vandpolo. NordicBet har især udmærket sig ved at tilbyde masser af odds på sportsgrene, som er populære i de nordiske lande. Det inkluderer også et hav af odds på dansk fodbold, hvor du kan spille på kampe helt ned i de danske serierækker.

Derudover er det også muligt at spille på mange alternative markeder indenfor TV-underholdning og politik, hvor man f.eks. kan spille på vinderen af det næste amerikanske præsidentvalg. Endelig er der naturligvis også et stort spiludvalg indenfor e-sport, hvor der findes mange odds på CS2.

Spiludvalget er ikke bare bredt – du har nemlig også adgang til et stort udvalg af forskellige spiltyper på specifikke begivenheder. På en fodboldkamp kan du, udover odds på vinderen af kampen, antal mål og handicapspil, også finde odds på hjørnespark, kort, målscorerspil og mange specialspil.

Også på mange af de mindre sportsbegivenheder er der et stort udvalg af spiltyper, som giver dig gode muligheder for at spille på mange forskellige markeder på samme begivenhed.

Det store udvalg af odds er bakket op af et stærkt niveau af odds. Der er odds at finde på skandinavisk sport og på de amerikanske sportsgrene. Som en ekstra fordel er NordicBet ofte ude med odds relativt tidligt i forhold til resten af markeder. Derfor har du god mulighed for at være tidligt ude og fange odds, som senere bliver justeret i forhold til resten af markedet.

Nordicbet odds
Billede af Nordicbet odds er taget d. 03. juli 2023

Bet på e-sport og CS2 hos NordicBet

Hvis du leder efter en god bookmaker til e-sport betting og CS2 betting, er NordicBet lige det rette valg for dig. NordicBet tilbyder nemlig et hav af odds på en masse forskellige slags e-sport. Gennem hele kalenderåret kan du spille på kampe indenfor bl.a. Dota 2, Apex Legends, Call of Duty, Rainbow Six, Rocket League, Starcraft 2, Valorant, Wild Rift og selvfølgelig også CS2.

Indenfor e-sport er det CS2 der dækkes med flest odds. Gennem hele den lange sæson er der et væld af odds på både store turneringer såsom Major, Blast Premier, IEM og ESL Pro League og mange mindre regionale og nationale ligaer.

Så uanset om du vil spille på de helt store hold ved de største turneringer, eller om du vil spille på mindre kendte hold i små turneringer, er der odds for dig hos NordicBet. Tjek vores guides til NordicBet CS2 betting hvis du vil have tips og tricks til at spille på den populære e-sport.

Udover et stort udvalg af kampe, kan du også finde mange forskellige spiltyper på specifikke kampe indenfor CS2. Der er mange måder at spille på samme begivenhed, som dækker masser af udfald i en kamp.

Du kan selvfølgelig finde odds på alle de mest traditionelle markeder såsom kampvinderen og handicapspil. Derudover er der også odds på antal maps i kampen, antal runder på et map og handicapspil på hvert map.

På de største kampe er der odds på spillerspecials, hvor du kan spille på hvor mange kills en specifik spiller får i løbet af et map eller i kampen. Endelig er der også mange odds på vindermarkeder på de store turneringer, hvor du kan spille på hvem der vinder turneringen, hvem der bliver MVP og meget andet.

NordicBet live betting og streaming

Hos NordicBet er der ikke kun mange muligheder for at spille på sportsbegivenheder før de starter. Der er nemlig også masser af liveodds på hjemmesiden med NordicBet live betting. Gennem hele sportsåret kan du hver dag finde et hav af liveodds indenfor en masse forskellige sportsgrene.

Du kan spille live på alle de store sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Derudover er der også liveodds indenfor bordtennis, baseball, badminton, volleyball, snooker, dart, cricket og meget mere. Endelig er der også mange liveodds på e-sport og CS2. Når det gælder live betting tilbyder NordicBet desuden konkurrencedygtige odds.

Som en ekstra bonus tilbyder NordicBet også live streaming af masser af sportsbegivenheder. Der tilbydes streaming af en lang række sportsgrene, og på både større og mindre begivenheder. Det eneste der kræves for at du får adgang til deres gratis live streams, er at du har penge på din konto eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Nordicbet streaming
Billede af Nordicbet streaming taget den 03. juli 2023

Spil fra din mobil med NordicBet app

Du har ikke kun adgang til det store spiludvalg og de mange odds på NordicBet’s hjemmeside. Du kan nemlig også downloade en gratis NordicBet app, som er gratis tilgængelig. Med denne app kan du hurtigt logge ind på din konto og spille, også selvom du er på farten.

NordicBet appen er en brugervenlig løsning, som giver dig adgang til den samme opbygning som på hjemmesiden. Du kan hurtigt finde navigationsmenuen og få et overblik over alle de sportsbegivenheder, der findes aktuelle odds på. Du kan dermed både foretage ind- og udbetalinger, benytte live betting og live streaming og kontakte kundeservice via mobilen.

Nordicbet app
Billede af Nordicbet app er taget d. 03. juli 2023

NordicBet tilbud og kampagner

Udover den NordicBet startbonus du kan modtage som ny kunde, er der en række forskellige tilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder. Der er flere tilbagevendende kampagner, som kan benyttes hver dag. Det er dog ikke en af de bookmakere, som har allerflest kampagner i forhold til konkurrenterne. Tjek deres kampagneside for at tjekke de seneste kampagner og bonustilbud.

FAQ om NordicBet Bonus

Vi runder vores anmeldelse af NordicBet af med nogle af de mest stillede spørgsmål omkring deres NordicBet bonus.

Hvad kan jeg få i NordicBet velkomstbonus?

Der er et freebet på 500 kr. til alle nye kunder, som gerne vil modtage en NordicBet velkomstbonus.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er intet krav om en NordicBet bonuskode hvis du gerne vil modtage din velkomstbonus.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Der er ikke et minimum indbetalingskrav for bonussen. Det er dog et krav at dit kvalificerende væddemål skal være på mindst 500 kr. til minimum odds 1.80.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Din NordicBet bonus består af et freebet på 500 kr. uden omsætningskrav. Hvis du vinder på dit freebet, modtager du nettogevinsten på din konto.

Er mine gevinster skattefri?

NordicBet har en licens udstedt af den danske Spillemyndighed, og derfor er alle dine gevinster hos bookmakeren skattefri.

Samlet vurdering

NordicBet tilbyder en komplet sportsbook med et stort udvalg af konkurrencedygtige odds. Gennem hele sportsåret finder du odds på en lang række ligaer, sportsgrene og turneringer. På de fleste sportsgrene kan du desuden spille både prematch og live.

Hjemmesiden er brugervenlig, og det er enkelt at navigere rundt og finde frem til de odds man leder efter. Som en ekstra fordel har du også adgang til gratis live streaming mens du spiller live.

Når det gælder CS2 betting er NordicBet desuden en af de bedste bookmakere i den danske branche. Udvalget af odds er bredt, og der dækkes med odds på både større og mindre turneringer gennem hele året.

Desuden er der mange forskellige spiltyper på specifikke kamp, og flere end man kan finde hos mange af konkurrenterne. Det er alt i alt en bookmaker, som er god at have i din portefølje af bookmakere hvis du vil spille på CS2. Hvis du opretter en konto hos NordicBet, så husk at du som ny kunde kan modtage en NordicBet bonus.


Andre artikler om NordicBet