18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Marathonbet
99/100
 • Komplet spiludbyder med moderne features
 • Godt spiludvalg indenfor esport
 • Fremragende kundeservice
100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr.
Dette kampagnetilbud gælder kun for nye, danskboende kunder hos marathonbet.dk, som foretager deres første indbetaling ved at bruge bonuskoden WELCOME500. Denne kampagne løber fra kl. 00:01 GMT+1 d. 16/11/2021 til kl. 23:59 GMT+2 d. 31/10/2022. For at kvalificere dig til at kunne modtage vores Indbetal Bonus, så skal du indbetale minimum 100 kr. Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en Indbetal Bonus, der vil blive krediteret din Bonussaldo med det samme.Værdien af din Indbetal Bonus på op til 500 kr., afhænger af beløbet, som du indbetaler. Din Indbetal Bonus kan ikke blive højere end 500 kr.Indbetal Bonus. Den resterende del på 500 kr. af indbetalingen kan placeres på væddemål til ethvert odds, eller kan når som helst blive udbetalt. Marathonbet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel.

Marathonbet Bonus & Anmeldelse

Marathonbet er en bookmaker, som i en periode var væk fra det danske marked, men som igen tilbyder odds til danske spillere. Der er tale om en af de absolut bedste bookmakere når det gælder tilbagebetalingsprocenter og odds.

Marathonbet tilbyder et enormt spiludvalg med et hav af odds hele året rundt. I denne Marathonbet anmeldelse vurderer vi bookmakeren ud fra en række parametre. Først og fremmest ser vi nærmere på deres Marathonbet bonus.

Marathonbet bonus: Få 100% op til 500 kr. i startbonus

100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr.
Dette kampagnetilbud gælder kun for nye, danskboende kunder hos marathonbet.dk, som foretager deres første indbetaling ved at bruge bonuskoden WELCOME500. Denne kampagne løber fra kl. 00:01 GMT+1 d. 16/11/2021 til kl. 23:59 GMT+2 d. 31/10/2022. For at kvalificere dig til at kunne modtage vores Indbetal Bonus, så skal du indbetale minimum 100 kr. Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en Indbetal Bonus, der vil blive krediteret din Bonussaldo med det samme.Værdien af din Indbetal Bonus på op til 500 kr., afhænger af beløbet, som du indbetaler. Din Indbetal Bonus kan ikke blive højere end 500 kr.Indbetal Bonus. Den resterende del på 500 kr. af indbetalingen kan placeres på væddemål til ethvert odds, eller kan når som helst blive udbetalt. Marathonbet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel. Alle regler og vilkår

Som ny kunde hos Marathonbet kan du modtage en Marathonbet bonus. Du kan faktisk vælge mellem to forskellige bonusser. Den første er en indbetalingsbonus, som giver 100% op til 500 kr. på din første indbetaling.* Du får med andre ord din første indbetaling fordoblet. Den anden er en freebet bonus, som giver dig et freebet svarende til din første indbetaling op til 1.000 kr.**

Marathonbet velkomstbonus
Screenshot er taget d. 15. december 2022.

*Regler og vilkår: Min. indbetaling 100 kr. med bonuskode WELCOME500. Omsætningskrav: 10x til min. odds 1.50 inden for 60 dage. Spil ansvarligt. Gå til www.stopspillet.dk for flere oplysninger.

**Regler og vilkår gælder: Min. indbetaling 50 kr. med bonuskode FBDK. Omsætningskrav: 10x til min. odds 3.50 inden for 90 dage. Spil ansvarligt. Gå til www.stopspillet.dk for flere oplysninger.

Det er nemt og enkelt at oprette din konto og aktivere din Marathonbet bonus. Du skal bare gå til hjemmesiden, gennemføre din kontooprettelse, og foretage din første indbetaling (mindst 100 kr. for indbetalingsbonus og mindst 50 kr. for freebet).

Ved indbetalingsbonussen får du automatisk din bonus overført til din konto, mens du skal opfylde omsætningskravet før du får dit freebet, hvis du vælger den anden bonus. Indbetalingsbonussen er en ganske fin velkomstbonus, mens freebettet er en væsentligt mere risikabel bonus at vælge. Det kommer vi nærmere ind på nedenfor.

Regler og vilkår for Marathonbet’s velkomstbonus

Før du opretter en konto og aktiverer din Marathonbet velkomstbonus, er det utroligt vigtigt at du læser alle regler og vilkår for den bonus, du har valgt. Der er en lang række vilkår at være opmærksom på, og det er vigtigt at du forstår præcist hvad reglerne betyder. Kun på den måde kan du vide hvad det er du siger ja til. De mest centrale vilkår for bonusserne er disse:

Regler og vilkår for indbetalingsbonus:

 • Du skal være 18 år, være bosiddende i Danmark og være ny kunde.
 • Din første indbetaling skal være på mindst 100 kr.
 • I forbindelse med din første indbetaling skal du aktivere bonussen ved at angive den bonuskode, som du får oplyst på kampagnesiden.
 • Du modtager straks et beløb svarende til din indbetaling, op til 500 kr., når du har gennemført din første indbetaling.
 • Omsætningskravet lyder på 10 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 • Hvis du f.eks. modtager 300 kr. i bonus, skal du altså omsætte for 3.000 kr.
 • Det er kun live spil der tæller med i omsætningskravet. Systemspil og prematch væddemål tæller ikke med.
 • På kombinationsspil skal det samlede odds være på mindst 1.50.
 • Væddemål, hvor der benyttes freebets, Rediger Væddemål eller cash out, tæller ikke med i omsætningskravet.

Regler og vilkår for freebet bonus:

 • Du skal være 18 år, være bosiddende i Danmark og være ny kunde.
 • Din første indbetaling skal være på mindst 50 kr.
 • I forbindelse med din første indbetaling skal du angive bonuskoden fra kampagnesiden for at aktivere bonussen.
 • Du får et freebet svarende til din første indbetaling op til 1.000 kr. når du har opfyldt omsætningskravet.
 • Omsætningskravet lyder på 10 gange din første indbetaling til mindst odds 3.50.
 • Du har 90 dage til at opfylde omsætningskravet.
 • Kvalificerende væddemål er prematch, livespil eller akkumulatorspil, hvor det samlede odds er mindst 3.50.
 • Væddemål, hvor der benyttes cash out eller Rediger Væddemål, tæller ikke med i omsætningskravet.
 • Dit freebet kan benyttes på et valgfrit prematch-marked, og må kun være et singlespil.
 • Hvis du vinder på dit freebet, modtager du kun nettogevinsten fra spillet, som frit kan udbetales.

Sådan opretter man en konto hos Marathonbet

Hvis du vil modtage din Marathonbet bonus, er det hurtigt og enkelt at oprette en konto og komme i gang med at spille. Hele processen er ganske enkel, og når din konto er oprettet, kan du straks indbetale penge og lede efter odds. Følg disse trin for at oprette din konto:

 1. Gå til Marathonbet’s hjemmeside.
 2. Klik på “Tilmeld dig nu” øverst til højre.
 3. Angiv dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.
 4. Vælg dine indbetalingsgrænser.
 5. Bekræft din konto med MitID.

Sådan aktiverer du din Marathonbet velkomstbonus

Det tager ikke mere end et par minutter at oprette din konto, og det er lige så hurtigt at aktivere din Marathonbet velkomstbonus. Du skal bare følge disse trin:

 1. Opret din konto.
 2. Foretag din første indbetaling og angiv den bonuskode, som svarer til den bonus du ønsker at modtage.
 3. Din bonus er nu aktiveret og du er klar til at spille.

Husk at du automatisk får bonusbeløbet overført til din konto hvis du har valgt indbetalingsbonussen. Hvis du har valgt freebettet, skal du først opfylde omsætningskravet inden du modtager dit freebet.

Odds og spiludvalg på Marathonbet Danmark

Marathonbet er en af de mest konkurrencedygtige bookmakere i Danmark når det gælder spiludvalg og odds. Bookmakeren har sine egne oddssættere, og det betyder at de selv kan styre hvor stort deres spiludvalg skal være. De fleste af konkurrenterne i branchen får deres odds leveret udefra, og er derfor begrænset af hvad deres leverandører kan tilbyde. Med egne oddssættere har Marathonbet en unik position i Danmark.

Spiludvalget er enormt, og dækker langt flere markeder end de fleste af konkurrenterne i Danmark. Du kan selvfølgelig finde odds på alle de største sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Der er dog også masser af odds på mindre kendte sportsbegivenheder, og i de fleste sportsgrene kan du spille på kampe langt ned i rækkerne.

Find odds på alt fra bandy, baseball og bordtennis til hundevæddeløb, håndbold og hurling. Det siger noget om spiludvalget at der er odds på sportsgrene, som de fleste danskere ikke kender noget til. Der er selvfølgelig også et stort spiludvalg når det gælder e-sport og CS2.

Udover et bredt spiludvalg, kan Marathonbet også tilbyde masser af forskellige spiltyper. På de største fodboldkampe kan du finde odds på mere end 400 forskellige markeder, hvilket er helt oppe blandt de bedste på markedet. Selv på de mindre fodboldkampe og kampe fra mindre profilerede sportsgrene er udvalget af spiltyper imponerende. Der er dog visse spiltyper, som man kunne savne til tider hos Marathonbet. Konkurrenterne tilbyder ofte mange specialspil, som kan være sværere at finde hos Marathonbet.

Med egne oddssættere kan Marathonbet ikke blot tilbyde et stort spiludvalg. De tilbyder nemlig også nogle af de højeste tilbagebetalingsprocenter og odds i branchen. Da de sætter deres egne odds, er det ofte muligt at finde odds der skiller sig ud i forhold til resten af markedet. Det betyder at du ofte kan finde markedsførende odds, hvilket er til stor gavn for dig. Som en ekstra fordel tilbyder Marathonbet 100% tilbagebetaling på udvalgte kampe gennem hele året. Her betales alle kundernes indsatser altså tilbage, og oddsene er skruet op til det maksimale.

Bet på e-sport og CS2 hos Marathonbet

Marathonbet er en af de absolut mest førende bookmakere i branchen, og det gør sig også gældende når man ser på e-sport. Spiludbyderen har nemlig et af de største udvalg af odds på e-sport i den danske branche. Du kan finde odds på alt fra Dota 2, League of Legends, Wild Rift og Starcraft 2 til Rainbow Six, Valorant og CS2.

Indenfor e-sport har Marathonbet størstedelen af sine odds på CS2. Du kan spille på alle de store turneringer og ligaer såsom Majoren, Blast Premier, ESL Pro League og Intel Extreme Masters. Derudover finder du odds på et stort udvalg af nationale og regionale turneringer og ligaer, hvor mange af de mere ukendte spillere folder sig ud. Tilbagebetalingsprocenterne ikke helt så høje som ved de største sportsbegivenheder, men igen har Marathonbet nogle af de mest konkurrencedygtige odds i branchen.

Udover en stor bredde af kampe i spiludvalget, tilbydes der odds på masser af forskellige spiltyper på de fleste kampe. På selv de helt små kampe kan du spille på kampvinder samt flere varianter af handicapspil og over/under for både hele kampen og de enkelte maps. På de større kampe kan du desuden finde masser af odds på antal kills i kampen. Det brede spiludvalg, den store bredde af spiltyper og det høje oddsniveau gør Marathonbet Danmark til en af de bedste bookmakere indenfor CS2 betting.

Marathonbet live betting og streaming

Marathonbet kan med sine egne oddssættere ikke blot tilbyde et stort spiludvalg når det gælder prematch odds. Du finder nemlig også en imponerende mængde liveodds på hjemmesiden når du spiller med Marathonbet live betting. Hver dag hele året rundt er der et hav af livemarkeder på tværs af masser af sportsgrene.

De fleste sportsgrene dækkes desuden med odds langt ned i divisionerne. Selv når du spiller på en kamp fra en af de lavere rækker, finder du masser af spiltyper. Oddsene er, ligesom prematch, blandt de bedste i branchen med høje tilbagebetalingsprocenter over hele linjen.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af liveodds på CS2, hvor både store og små turneringer dækkes med masser af spiltyper. Hvis du vil spille live på CS2, er Marathonbet uden tvivl en af de bedste bookmakere at vælge.

Som en ekstra bonus tilbyder Marathonbet live streaming af kampe, helt gratis. Udvalget af live streamede kampe er ikke blandt de helt bedste på markedet, men der er alligevel et fint udvalg af kampe at vælge imellem. For at få gratis adgang til de direkte billeder, skal du bare have penge på din konto. Du får også adgang hvis du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Spil fra din mobil med Marathonbet app

Den markedsførende bookmaker har sørget for at der er styr på hele deres platform. Derfor behøver du heller ikke at begrænse dig til at spille på computeren når du vil placere dine væddemål. Du kan nemlig downloade en gratis Marathonbet app, som er tilgængelig både via App Store og Google Play.

Appen har et enkelt og brugervenligt design, som ligner det du er vant til fra hjemmesiden. Navigationsmenuerne er de samme, så du kan hurtigt finde frem til de kampe, du vil spille på. Desuden har du adgang til de samme funktioner du finder på hjemmesiden. Du kan altså både benytte live betting og streaming, foretage ind- og udbetalinger og kontakte kundeservice via appen. Med din Marathonbet app får du adgang til det samme store spiludvalg og funktioner, uanset hvor du befinder dig.

Marathonbet tilbud og kampagner

Marathonbet er ikke en bookmaker, der er kendt for at tilbyde et hav af bonustilbud og kampagner. En fast del af deres kampagner er deres 0% margin på udvalgte kampe. Her har de skruet tilbagebetalingsprocenten på udvalgte prematch-markeder helt op til 100%. Det betyder at du på disse markeder kan nyde godt af utroligt høje odds. Udover dette tilbud er det dog sjældent at man finder andre kampagner på hjemmesiden.

FAQ om Marathonbet Bonus

Vi runder vores Marathonbet anmeldelse af med svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om deres bonus.

Hvad kan jeg få i Marathonbet velkomstbonus?

Som ny kunde kan du modtage en Marathonbet bonus. Du kan vælge mellem en indbetalingsbonus på 100% eller et freebet på 100%.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Der er en Marathonbet bonuskode til begge velkomstbonusser. Du kan se begge bonuskoder på kampagnesiden – husk at skrive den bonuskode ind, som passer til den bonus du ønsker at modtage.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Der er et minimum indbetalingskrav på 100 kr. for indbetalingsbonussen og 50 kr. for freebettet.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Indbetalingsbonussen har et omsætningskrav på 10 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage. Freebettet modtager du når du har opfyldt omsætningskravet på 10 gange din første indbetaling til minimum odds 3.50.

Er mine gevinster skattefri?

Marathonbet har en licens fra den danske Spillemyndighed, og det betyder at alle dine gevinster hos bookmakeren er 100% skattefri.

Samlet vurdering

Marathonbet er en af de absolut bedste bookmakere i Danmark. Med egne oddssættere har de sørget for at skabe et af branchens største spiludvalg med nogle af de højeste tilbagebetalingsprocenter og odds. En bookmakers primære produkt er deres odds, så alene af den grund er Marathonbet et must i din samling af bookmakere.

Der dækkes et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer, og du finder desuden masser af liveodds hver dag. Hjemmesiden er enkel med en brugervenlig opbygning, som du også har adgang til med en Marathonbet app på din mobil. Så kan du spille når du er på farten.

Når det gælder CS2 specifikt, er Marathonbet en af de bedste bookmakere at vælge. Udvalget af odds på e-sport er generelt meget imponerende når man tjekker Marathonbet’s hjemmeside, hvor der både er masser af odds prematch og live. Antallet af spiltyper på selv de mindre kampe er ikke noget, som mange af konkurrenterne i branchen kan hamle op med.

Hvis du vil udnytte de gode muligheder for at spille på CS2 hos Marathonbet, anbefaler vi at tjekke vores CS2 betting guides. Her kan du blive klogere på hvordan man spiller på CS2, og hvad man skal være opmærksom på når man placerer sine væddemål.


Andre artikler om Marathonbet