18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
ComeOn
87/100
 • Mulighed for CS2 live betting
 • Brugervenlig mobilapp
 • Flere spiltyper og markeder
100% bonus op til 1000 kr til Sport
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

ComeOn Bonus & Anmeldelse

ComeOn er en af de nyere bookmakere i den danske branche, som dog allerede har sat et stort præg på branchen. På den glimrende sportsbook kan du finde et hav af odds på alverdens sportsgrene hele året rundt. Læs med i vores anmeldelse af ComeOn, hvor vi vurderer bookmakeren på mange forskellige punkter. Vi starter dog med et kig på den ComeOn bonus, som tilbydes til alle nye kunder.

ComeOn bonus: 100% op til 500 kr.

Alle nye kunder hos ComeOn kan modtage en ComeOn start bonus på deres første indbetaling. Med velkomstbonussen får du 100% op til 500 kr.* på den første indbetaling du foretager til din konto. Det er med andre ord en fordobling af din første indbetaling. Når du har aktiveret bonussen og indbetalt penge, får du straks bonuspengene overført til din konto.

100% bonus op til 1000 kr til Sport
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

For at modtage din ComeOn velkomstbonus, skal du ganske enkelt bare gå til bookmakerens hjemmeside og oprette en konto. Tak ja til velkomstbonussen når den bliver præsenteret for dig, og foretag din første indbetaling på mindst 100 kr.

Når du har gennemført din indbetaling, vil et bonusbeløb svarende til din første indbetaling blive overført til din konto. Det er ikke noget krav om en ComeOn bonuskode for at gøre krav på tilbuddet.

Bonussen hos ComeOn ligner de velkomstbonusser, som man kan finde hos mange af konkurrenterne i den danske branche. Der er en række regler og vilkår, som du skal være opmærksom på inden du modtager tilbuddet. Dem gennemgår vi nu.

ComeOn velkomstbonus
Billede af ComeOn Velkomstbonus taget den 04. juli 2023

*18+, kun nye kunder, oms. krav 5x sport (5x indbetaling og 5x bonus), min odds 1.80, 60 dage til gennemspilning. Husk spil ansvarligt; Selvudluk via rofus.nu og stopspillet.dk. Alle regler og vilkår.

Regler og vilkår for ComeOn’s velkomstbonus

Uanset hvilken kampagne eller bonustilbud du modtager, er det altid vigtigt at du læser alle gældende regler og vilkår. Denne ComeOn velkomstbonus er ingen undtagelse, da der er en række vigtige vilkår som du skal være opmærksom på. Nogle af de vigtigste regler og vilkår er de følgende:

 • Du skal være ny kunde, du skal være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark.
 • Din første indbetaling skal være på mindst 100 kr.
 • Første indbetalinger foretaget med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke kvalificerende for bonussen.
 • For bonussen gælder et omsætningskrav på 10 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.80 indenfor 60 dage.
 • Hvis du har modtaget en ComeOn velkomstbonus på 500 kr., skal du altså omsætte for 5.000 kr., før du kan udbetale gevinster fra din konto.

Det er især omsætningskravet du skal holde øje med inden du takker ja til tilbuddet. På hjemmesiden er det angivet at du skal omsætte for 5 gange bonussen og indbetalingen. Det svarer i praksis til 10 gange bonusbeløbet. Minimumsoddset på 1.80 for hvert væddemål er relativt højt.

Sådan opretter man en konto hos ComeOn

Hvis du synes denne ComeOn startbonus lyder som noget for dig, er det nemt og hurtigt at oprette en konto og få fingre i den. Det eneste du skal gøre for at oprette din konto er at følge disse enkle trin:

 1. Gå til ComeOn’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto”.
 3. Indtast din e-mail og din ønskede adgangskode.
 4. Indtast dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og CPR-nummer.
 5. Bekræft din konto med MitID eller NemID.
 6. Aktivér din velkomstbonus og foretag din første indbetaling.
ComeOn - Opret konto
Billede af Unibet taget den 04. juli 2023

Når du har aktiveret din ComeOn velkomstbonus og foretaget din kvalificerende indbetaling, modtager du automatisk bonuspengene på din konto.

Sådan aktiverer du din ComeOn velkomstbonus

Det er altså nemt og hurtigt at oprette en konto, og det er lige så nemt at aktivere din ComeOn velkomstbonus. Du skal bare følge disse enkle trin:

 1. Opret din konto ved at følge guiden ovenfor.
 2. Angiv at du ønsker at modtage velkomstbonussen.
 3. Foretag din kvalificerende indbetaling.

Der er altså ingen komplicerede formularer eller processer du skal igennem for at aktivere din velkomstbonus. Der er heller ikke noget krav om at du skal have en ComeOn bonuskode for at aktivere tilbuddet.

Odds og spiludvalg på ComeOn Sport

ComeOn tilbyder en sportsbook med et enormt spiludvalg, som dækker alverdens sportsgrene og meget andet. I forhold til andre bookmakere i branchen er det uden tvivl et af de spiludvalg som ligger i toppen. ComeOn er ikke førende i forhold til konkurrenterne når det gælder spiludvalg, men de er ikke langt fra at være blandt de bedste.

Der er selvfølgelig odds på alle de største og mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Derudover kan du også finde masser af odds på mindre sportsgrene såsom golf, håndbold, volleyball, snooker, dart, rugby, snooker og cricket. Spiludvalget inkluderer naturligvis også odds på meget forskelligt e-sport, heriblandt mange større og mindre begivenheder indenfor CS2. Endelig er der også odds på specielle markeder indenfor f.eks. politik og underholdning.

Udover et bredt spiludvalg tilbydes der også mange forskellige muligheder for at spille på den samme begivenhed. Hvis du f.eks. vil spille på en fodboldkamp, kan du spille på langt mere end bare vinderen af kampen.

Der er også odds på antal mål i kampen, handicapspil, målscorerspil, gule og røde kort, hjørnespark og mange andre specialspil. På de største sportsbegivenheder er der flere hundrede oddsmarkeder på den samme kamp. Også mindre sportsgrene og begivenheder dækkes med et flot udvalg af spiltyper.

Det brede spiludvalg er kombineret med konkurrencedygtige odds, som ligger i den gode ende af branchen. Set over alle sportsgrene, ligaer og turneringer ligger ComeOn i den høje ende i forhold til konkurrenterne.

Bet på e-sport og CS2 hos ComeOn

ComeOn tilbyder som sagt mulighed for at spille på e-sport, og der dækkes et bredt udvalg af forskellig e-sport. Du kan finde odds på bl.a. Dota 2, League of Legends, Rainbow Six og selvfølgelig også CS2. Det største udvalg af e-sport odds findes faktisk indenfor CS2 hos bookmakeren.

Når det gælder CS2 betting er ComeOn blandt de bedre bookmakere i branchen. Du kan nemlig både finde odds på alle de store begivenheder såsom Majoren, Blast Premier og ESL Pro League samt odds på mindre regionale og nationale ligaer og turneringer. Så uanset om du vil spille på verdens bedste hold ved Majoren eller på relativt ukendte hold i australske ligaer, er det muligt hos ComeOn.

Spiludvalget er tilfredsstillende hos ComeOn, men bredden af spiltyper kunne være bedre. På de største kampe ved de store begivenheder kan du finde et ganske fint udvalg af spiltyper såsom vinderen af kampen, handicapspil og over/under for antal runder. Disse spiltyper kan du også finde på specifikke maps i kampen.

Når det gælder de mindre ligaer og turneringer er der dog skruet langt ned for spiltyperne. På mange af disse kampe finder du kun odds på vinderen af kampen. Sammenlignet med de førende konkurrenter indenfor e-sport i den danske branche er der altså plads til forbedringer.

Både de store kampe og de mindre begivenheder kunne dækkes med langt flere spiltyper. Når det er sagt, er ComeOn bestemt ikke en dårlig bookmaker at vælge hvis du leder efter odds på CS2.

ComeOn CS2
Billede af ComeOn CS2 taget den 04. juli 2023

ComeOn live betting og streaming

Som kunde har du også adgang til et stort udvalg af odds indenfor live betting. ComeOn tilbyder nemlig liveodds på de fleste af de sportsgrene som du også finder i det regulære spiludvalg.

På de store begivenheder finder du som regel mere end 50 forskellige spiltyper via live betting, mens udvalget naturligvis er lavere på mindre populære begivenheder. Man kunne ønske sig flere spiltyper på de største begivenheder, hvor mange af konkurrenterne tilbyder et væsentligt større udvalg. Når det gælder e-sport er udvalget også relativt begrænset, og de fleste begivenheder dækkes kun med odds på kampvinderen.

Oddsene indenfor live betting er hos ComeOn en lille smule lavere end de andre bookmakere i branchen. Overordnet set er bookmakerens live betting-platform ganske god og brugervenlig med mange live statistikker og grafikker.

Spil fra din mobil med ComeOn app

Når du opretter dig hos ComeOn, kan du få hele deres brugervenlig platform til din mobil. Du kan nemlig downloade en ComeOn app, som er gratis tilgængelig både i App Store og Google Play.

Appen har samme opbygning som hjemmesiden, så du hurtigt og nemt kan finde rundt i spiludvalget. Navigationsmenuerne er helt de samme, og det er generelt nemt at omstille sig fra hjemmesiden til appen.

Den brugervenlig app har desuden stort set alle de samme funktioner som du kan finde på hjemmesiden. I appen kan du nemt og hurtigt logge ind, foretage ind- og udbetalinger og kontakte kundeservice. Så download din ComeOn app til telefonen og spil uanset hvor du befinder dig.

ComeOn tilbud og kampagner

ComeOn er en bookmaker, som er kendt for at levere mange forskellige bonustilbud og kampagner. Tag et kig i bonusbaren, hvor du kan bruge optjente point fra væddemål og andre spil til at købe free bets, free spins og meget andet.

Gennem hele året kan du nyde godt af mange tilbagevendende kampagner. Hold også øje når store sportsbegivenheder finder sted. Her er bookmakeren ofte på banen med mange interessante kampagner. Et af de tilbud som ComeOn elsker at tilbyde kunderne, er deres odds boosts. Her kan du få et forhøjet odds på et udvalgt marked til en kommende begivenhed.

Du kan altid få det fulde overblik over alle nuværende kampagner og bonustilbud på kampagnesiden. Det er også en god idé at tilmelde dig til deres nyhedsbrev, så du modtager opdateringer om de seneste nye kampagner.

FAQ om ComeOn Bonus

Vi runder vores anmeldelse af med en gennemgang af nogle af de oftest stillede spørgsmål om ComeOn og deres ComeOn bonus.

Hvad kan jeg få i ComeOn velkomstbonus?

Som ny kunde kan du modtage en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 500 kr*.

*18+, kun nye kunder, oms. krav 5x sport (5x indbetaling og 5x bonus), min odds 1.80, 60 dage til gennemspilning. Husk spil ansvarligt; Selvudluk via rofus.nu og stopspillet.dk. Alle regler og vilkår.

Skal jeg bruge en bonuskode for at få min velkomstbonus?

Nej, der er intet krav om en ComeOn bonuskode for at aktivere din velkomstbonus. Du skal bare oprette din konto og takke ja til tilbuddet, og derefter foretage din kvalificerende indbetaling.

Er der et minimum indbetalingskrav?

Du skal som minimum indbetale 100 kr. ved din første indbetaling for at være berettiget til at modtage velkomstbonussen.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Bonussen er gennemspillet når du har spillet for 10 gange bonusbeløbet.

Er mine gevinster skattefri?

Alle gevinster hos ComeOn er skattefri. Bookmakeren har nemlig en licens fra Spillemyndigheden, hvilket giver kunderne mulighed for at trække alle deres gevinster ud fra deres konto uden at skulle betale skat.

Samlet vurdering

ComeOn er en komplet bookmaker, som tilbyder et stort spiludvalg og masser af spiltyper. Hele året rundt kan du finde masser af odds på alverdens sportsgrene og meget andet.

Hjemmesiden er brugervenlig med en enkel og overskuelig navigation. Det er aldrig svært at finde frem til de begivenheder man vil spille på. Den samme brugervenlighed får du via ComeOn appen, som kan hentes gratis til de populære styresystemer.

ComeOn dækker behovet for langt de fleste spillere, der leder efter gode odds på et bredt udvalg af markeder. Ser vi mere specifikt på CS2, er udvalget væsentligt mere begrænset i forhold til store markeder.

De store begivenheder dækkes dog med et udmærket udvalg af spiltyper, og der er også mulighed for at spille på mange af de mindre velkendte turneringer og ligaer. Tag et kig på vores CS2 betting guides hvis du mangler inspiration til at komme i gang med betting på CS2.

Husk at alle nye kunder bydes velkommen med en ComeOn bonus, som fordobler din første indbetaling. Med bonuspengene ved hånden kan du straks dykke ned i det store spiludvalg og begynde at gennemføre omsætningskravet.


Andre artikler om ComeOn