Opret Log ind
Simon ‘Nordby’ Holgaard
Navn: Simon Holgaard
Niveau: Elite
Nick: Nordby
Indlæg: 2307
Medlem siden: 16-11-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1574
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Tja dette er dog problemet ved hltv's liste. På engelsk kan jeg bedre forklare. Device is the greatest this year, and zywoo is the best. Forskellen er at device opnår mere, men med mindre shining individuelt hvor zywoo gør lige omvendt, og top20 er nu en gang for at hylde dem der gør det bedste individuelt så jeg synes sku det er fint.
Så fordi han som verdens bedste spiller lader en tage en awp på et taktisk grundlag på den anden side af mappet over ham selv når han stadig er helt hjernedød med awp, gør at han gør lige så meget for sit hold som device??? Satme ikke sådan top cs fungerer.
Ikke sikkert at de andre vil joine en org der igennem 2 år nu har været en kæmpe joke i dansk cs i forhold til hvordan de har miss managed deres roster. Jo på løn kan de mere end fint være med og også overhale flames, men sportsligt og atmosfære tæller også og ikke sikkert man mener North er bedre end flames på de punkter. Tvivler dog som sådan også på at de har gået efter de gamle ex6tence spillere, men kan dog også sagtens bare være de ikke ville.