Opret Log ind
Unge stjerner uddeler bank i kvartfinale
Det var holdets to yngste spillere, som dominerede i dagens ene kvartfinale.
Skrevet af: JSand    11. juni 2021 19:14      

ZywOo og misutaaa var brandvarme i dag.

ZywOo og misutaaa dominerede og viste i sandhed, hvorfor de begge er blandt turneringens bedst ratede spillere, da de skød Vitality videre til semifinalen.

De to Vitality-stjerner har i den grad haft en fantastisk turnering indtil videre med monsterpræstationer fra begge, og i dag var ingen undtagelse, da de unge spillere førte an.

På kampens første bane var det i sandhed ZywOo, som viste, hvorfor han er én af de absolut bedste spillere i verden. Med hele 28 kills og en rating på 1.95 formåede den blot 20-årige franske stjerne nemlig at afgøre kampen på blot 26 runde, da Vitality sikrede sig det bedste udgangspunkt inden kampens anden bane.

Også misutaaa spillede forrygende på første bane, og denne præstation blev da kun bedre på map to. Her var det nemlig igen de to yngste Vitality-spillere, som ledte an sammen med apEX. Denne gang var der ingen tvivl om kampens bedste mandskab, da franskmændene hurtigt og sikkert snuppede en 16-5-sejr og en semifinaleplads.

IEM Summer 2021
Bedst af tre maps
Vitality
2 - 0
Virtus.pro
de_inferno 16 - 10 de_inferno
de_vertigo 16 - 5 de_vertigo
de_overpass de_overpass

Med den stensikre sejr fra franskmændenes side er det da også ZywOo og kompagni, vi får at se i semifinalen. Her skal mandskabet stå over for et par danske spillere i form af valde og niko, som spiller for OG.

I aften byder dog også på mere Counter-Strike. Her står Gambit nemlig over for et Evil Geniuses-mandskab, som har set lovende ud med sejre over Spirit og Heroic, og det skal derfor nok blive et spændende opgør.

LÆS OGSÅ
Vilde kampe i vente: Overraskelsen mod verdens bedste

Det brag kan følges herunder:

#1 RasmusRoev
1d 10t 29m
Ret mig gerne. Men jeg får virkelig den fornemmelse af, at jame er sidste mand i hver runde? Det irritere mig GRÆNSELØS!!! :)
#2 7ri
1d 9t 43m
Du er bestemt ikke forkert på den.- JAMETIME hver eneste runde næsten :=)
#3 Wasin
1d 9t 41m
Misutaaa har fandme taget det næste skridt op! Fandme fedt at se hvordan han bare shiner i tæt på hver kamp lige nu!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere