Skins på højkant i Dust2's wingman-turnering

Lørdag spilles den første af i alt tre cups, og der er skins på højkant til vinderholdet.

Lørdag i denne uge løber Dust2tv's wingman-turnering af stablen, og der er skins til vinderholdet.

Turneringen vises på dust2tv's stream hele lørdagen, hvor Kjasper byder indenfor til en hel masse CS og følger kampene. Værten ser da også frem til turneringen.

Jeg ser frem til en masse eksplosive opgør i 2v2-turneringen, for det er noget helt anderledes end en 5v5 kamp. Derudover glæder jeg mig til at se, hvilke spillere der deltager. Især hvis det er nogle spillere vi kender, er det altid sjovt at se, hvor langt de kan tage den i rene aim-dueller, eller om der viser sig nogle overraskelser, siger han.

Turneringen spilles som 2v2 single elimination-kampe, og Kjasper understreger, at der er plads til alle - uanset level på FACEIT.

Uanset om du er level 2 eller level 10, kan du være med. Udover det faktum, at det altid er sjovt at spille med i turneringer, så er der jo også præmier på spil, hvilket klart gør det en smule mere intenst, når der er noget at kæmpe for. Det bliver i hvert fald en fornøjelse at se på og formentlig også at deltage i, lyder det fra værten.

Præmierne til de tre cups er allerede fastlagt, og i lørdagens 2v2-turnering er der to styks M4A4 StatTrak | Buzz Kill FT på højkant til vinderholdet.

Du kan tilmelde dit hold her.

Deltagelse kræver, at man er subscribet til Dust2DK på FACEIT.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.