jarko er selvsikker oven på en 9-0-stime i ESEA Main.

Ung QBF-spiller sigter efter top-5

Dust2.dk har talt med jarko, som for nylig blev hentet af den russiske organisation, Quantum Bellator Fire.

For under en uge siden blev det annonceret, at den russiske organisation Quantum Bellator Fire (QBF) havde hentet fem danske spillere.

Under russiske faner

De fem danskere - BERRY, Maccen, jarko, Staehr og J3nsyy - er nu gået fuldtid med Counter-Strike, og det glæder især jarko, som sætter et par ord på følelserne efter at være blevet hentet af QBF.

Det er fedt at blive købt af sådan en stor organisation. Jeg er virkelig glad for at få muligheden, og det er mega fedt bare at kunne fokusere kun på CS.

Quantum Bellator Fire er en ganske velkendt russisk organisation, som tidligere har huset den nuværende topspiller Boombl4. At spille under russiske faner er dog intet problem for jarko, som oplever baglandet som meget hjælpsomme.

Det er slet ikke et problem, at det er internationalt, da de er super lette at kommunikere med og super hjælpsomme, hvis man har nogle problemer eller spørgsmål. 

"Jeg tror på, at jeg sagtens kan gå hen og slå igennem"

Den blot 17-årige odenseaner har tidligere tørnet ud for blandt andre IGNITE og Aalborg Rebels, men nu er det altså et ganske andet niveau, der bliver sigtet efter. jarko går dog ind til udfordringen med både positivt sind og en forventning om at forbedre sig henad vejen.

Jeg føler selv, at jeg godt kan følge med på det her niveau. Jeg mangler stadig en masse erfaring, men alt kommer med tiden, og jeg tror på, at jeg sagtens kan gå hen og slå igennem.

Det er dog ikke kun en dans på roser at blive solgt til så stor en organisation i så ung en alder. jarko anerkender, at der er et pres på hans skuldre, men ser det dog som en fordel i forhold til hans egne præstationer.

Der er selvfølgelig altid et lille pres på ens skuldre, nu når man er blevet solgt til sådan en kæmpe organisation. Man vil altid gerne præstere og kunne levere hver gang, men jeg har det faktisk lidt sådan, at hvis der er noget pres på mine skuldre, så spiller jeg bedre og kan fokusere meget bedre, fordi jeg ved, at jeg skal præstere hver gang.

Foruden jarko tæller holdet desuden BERRY, som er en velkendt herre på CS:GO-scenen. Den erfarne ingame leader har tidligere spillet for Ambush, Sørby og Alpha, og er bestemt én af de mest garvede danske spillere på serveren. 

jarko ser i høj grad også BERRY som en vigtig brik på QBF-holdet, og lægger sin fulde tillid ved den erfarne IGL.

Nu har jeg kendt Bry (BERRY, red.) i noget tid efterhånden, og har altid vidst at han var en pisseklog og god spiller, så jeg er super taknemmelig og glad for at få muligheden for at spille med ham. Han er virkelig også en af de mest dedikerede spillere, som jeg har spillet med - han går 110% ind i det her, og gør alt det bedste for holdet.

30-årige BERRY er en erfaren IGL, som jarko glæder sig over at spille med.

Sigter efter top-5

jarko kan desuden afsløre, at holdet gerne vil deltage i Elgiganten Ligaen, hvis muligheden skulle byde sig. Quantum Bellator Fire deltager netop nu i ESEA Main, hvor de har vundet samtlige af deres ni kampe. 

Den 17-årige spiller er da også selvsikker forud for resten af sæsonen i ESEA Main, hvor han regner med, at de holder niveauet.

Jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg regner med, at vi holder den gode stime kørende. Vi er allerede 9-0, og det kunne da godt ligne, at vi går hen og måske laver en god winstreak, men nu må vi se.

Af mål for fremtiden ønsker holdet blandt andet at kvalificere sig til ESEA Advanced, men derudover er der ikke fastsat en række bestemte mål. jarko kan dog fortælle, at de ønsker at klare sig godt i forskellige åbne kvalifikationer, og derudover tror han på, at de vil kunne bide fra sig imod de resterende danske hold.

Vi har ikke decideret snakket om noget mål, vi gerne vil ramme, men min personlige holdning er da helt klart, at jeg tror vi kan gå ind og blande os mellem top-5-8 i Danmark.

Hvornår, vi ser Quantum Bellator Fire i en kvalifikation er endnu uvist, men indtil da kan holdet følges i ESEA Main, hvor de blandt andet har en kamp på programmet den 23. februar.

Quantum Bellator Fire består af følgende:

  • Danmark BERRY
  • Danmark Maccen
  • Danmark jarko
  • Danmark Staehr
  • Danmark J3nsyy
     
  •  telstar (Coach)
#1(Med 0 svar)
18. februar 2021 kl. 23:51
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kunne være fedt at se dem i El-giganten ligaen! :)
#2(Med 0 svar)
19. februar 2021 kl. 00:18
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis de skal blande sig i top5 så skal der sq mere niveau og forståelse på, men det er jo også det Berry kan. :) Fedt med ambitioner. Ham Staehr virker som fremtidens mand. Det er nok ham Berry kommer til at miste hvis de præstere, og så er alt som det plejer :D
#3(Med 0 svar)
19. februar 2021 kl. 08:10
DH_JanLund
De skal være glade. Hvis de modtager deres løn fra QBF. :)
#4(Med 0 svar)
19. februar 2021 kl. 08:42
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Fedt for dem. Mon det er opskriften på at holde på talenterne? Hvis der ikke var noget pres før, så er der nu 🤣👍🏼
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.