Opret Log ind
POWER blog: Shanghai Knights
Årets sidste blog fra MODDII tager os med til IGL Grand Final i Shanghai, Kina.
Skrevet af: rijaH    29. december 2016 10:41      

I årets sidste blog fra MODDII er Heroic nu nået til IGL Grand Final turneringen i Kina. Heroic spillede sig forholdsvis hurtig i finalen, så havde de mange dage med sightseeing og ture rundt i Shanghai før at finalen skulle afgøres. 

Vi er endelig kommet frem til hotellet her i Shanghai, hvor årets sidste event for os finder sted. Rejsen fra Californien har taget ca. 16 timer, og hvis vi ikke var trætte og udkørte inden, så er vi det ihvertfald nu. Det der holder os i ilden lige nu, er tanken om at vi har mulighed for at slutte året af med at vinde sidste event på vores tour, men også at det er den sidste turnering inden vi vender snuden mod Danmark igen.

Hjem til kæresten, lejligheden, ja endda de to dummeste katte har man savnet, og tro mig så har man hjemve, for jeg har førhen prøvet at planlægge et attentat for at fjerne kattene fra denne planet.

Vi er ret tilfredse med vores gruppe til IGL Grand Final. Vi er havnet i gruppe sammen med det brasilianske hold PaiN samt 5Power. Oprindeligt var Tyloo også en del af gruppen, men de meldte fra, og ingen erstatnings hold kunne findes i tide.

Det er blevet kamp dag, og vi starter ud med PaiN på train, lol det rimer. De stiller op med to standins. Felippe og Zilkenberg, så i realiteten giver det os bedre odds, men man skal aldrig sige aldrig, hvis de nu går all in på yolo. Vi vinder dog kampen 16-11.

Vores næste kamp er mod holdet 5Power på cobblestone, som vi faktisk vinder ret hurtigt 16-4 og er dermed vinder af gruppen. Nu har vi en dags pause imens gruppe 2 bliver spillet som består af VG.CyberZen, Vault, Five og Complexity.

Det er blevet tid til semifinale hvor vi møder Complexity i en BO3 som vi vinder 2-1, vi tabte train på overtid.

For det ikke skal være løgn, så skal vi sateme vente hele fire dage på at spille finalen. Vi kan selvfølgelig pracce med holdet og holde os varme til finalen, næh hov vent lige lidt. Nej det kan man fandeme heller ikke. Den kinesiske scene er ikke ret stor og de fleste forstår ikke engelsk, så der er desværre ingen modstander at finde.

Hvad dælen skal vi nu lave?

Jeg har nu sammenlagt i det første døgn brugt 4 timer i badekarret på hotelværelset, mine fingre er mere rynket end en pose rosiner så jeg må finde på noget andet. Vi har fået samlet lidt energi til at tage på sightseeing i Shanghai. Så vi tager ud og oplever Chinatown, hvilket er en fed oplevelse for atmosfæren der, er super cool.

Næste stop er Worlds Financial Center som er en skyskraber der næsten måler 500 meter op i luften, 101 etager. Vildt imponerende og sygt at stå på toppen og kigge ud over Shanghai. Men de gennemsigtige gulve de har installeret deroppe, puha det er fandeme nasty og jeg skulle absolut ikke træde derud med min runde krop og kigge ned.

Vi afslutter dagen med en aften cruise på en båd for at se Shanghai by night med alle de imponerende lys og farver på alle bygningerne.

Resten af dagene går med netflix, nåh nej det gør det heller ikke for den side og ja halvdelen af hvad der findes på nettet er blevet bannet i Kina, så det er karbad tid igen. Fylde karbadet op med vand og skum, slå strygebrættet ud, laptoppen på strygebrættet med twitch, men hold kæft hvor det lagger, men med en bajer i hånden og en strandet hval i badekaret så går det nok.

WOOHOO endelig er det finaledag. Total rusten på cs, og total rynken af alt den tid brugt i badekarret, håber fandme ikke de forbliver rynkede for good.

Finalen står på en BO5 mod VG.CyberZen. Vi starter med cobblestone og med at være, hmm piv ringe, for vi får slet ikke gang i vores spil og taber mappet 7-16. Jeg håber lidt det var den opvarmning vi havde brug for, så vi kan komme stærkt tilbage på de tre næste maps.

Næste map er overpass, og lad mig sige det på en pæn måde, det var sgu langt fra nok warmup med cobblestone, vi får 4 runder på T siden. Vi bliver fuldstændig lukket ned og jeg har virkelig en hård kamp med at få åbningskill. Vi skifter til CT, og nu er det vist på tide vi får fat i noget comeback spil. Det må man så sige at vi gjorde, eller ihvertfald Valde, han gik totally crazy daisy i Heroic mode og sørgede for vi endte ud i overtid. Her trækker vi så det længste strå med scoren 19-17, og Valde slutter kampen af med en 44-24 score.

Nu må vi sgu da være varme op til tredje map som er Mirage. Vi starter ud på CT siden med en formidabel score på 14-1 og slutter kampen 16-1. Nu begynder det at ligne noget, bare et map mere for at vinde eventet. Serveren skifter til Dust2 og dette bliver det sidste map da vi vinder 16-7.

YES, vi afslutter vores tour de cs med at vinde det sidste event vi deltager i, i år. Hold kæft en lettelse! Nu glæder jeg mig bare til at vi endelig kan komme igang med at pracce med Niko, så vi for alvor kan begynde at spille som et hold.

Nu går turen endelig hjem, og jeg glæder mig sygt meget til at få gennemtæsket kroppen af kæresten, ja altså hun arbejder som massør, og efter en lang flyvetur så trænger man virkelig til det. Nu skal juleferien nydes inden vi for alvor starter op med pracc men den nye lineup, men først en julefrokost med snappi, og så kommer min mor til danmark på besøg da jeg holder jul med kærestens familie i år. Hvilket jeg faktisk er ret glad for, fordi der er intet der kan måle sig med den danske julemad, det er guf guf i forhold til den svenske julemad, som for det meste består af pølser, køttbuller, ost og brød samt janssons fristelser, som er ansjoser i flødekartofler, puuuha.

Til nytår har jeg faktisk ingen planer så er åben for invite :)

Dette bliver min sidste blog for i år, så glædelig jul og godt nytår. Jeg håber i vil læse med igen i det nye år. I skal i hvert fald have tak for støtten jeg har fået indtil nu.

#1 thiezen
2016-12-29 11:41
Haha :D Jeg elsker det!
#2 TobiaZ
2016-12-29 11:57
God læsning =D
#3 Lukki
2016-12-29 12:51
Altid hyggeligt at læse MODDIIBlogZ
#4 TheSmilingGun
2016-12-29 12:55
Kæft man, hvad er det lige du har ædt i Sverige?! "Pølser, køttbuller, ost og brød samt janssons fristelser, som er ansjoser i flødekartofler, puuuha." Det lyder satme underligt, hvorfor kan I ikke bare ædd and?... Men hvad fanden det sgu stadig en god blog som altid, og du fortjener fandme at æde en masse ænder. . Men håber du har haft en god jul, og håber du får et godt nytår :)
#5 TheSmilingGun
2016-12-29 13:04
Rettelse i linje 4, der skal stå "æde and"
#6 C-LIND
2016-12-29 14:04
Som sædvanlig lækker læsning! Dine blogs er og bliver de bedste :) Keep it up, MODDII!
#7 Azioom
2016-12-29 14:19
Fed læsning som altid!
#8 wake
2016-12-29 15:45
Fåååårk niko er blevet høj!!!!!
#9 QvisT
2016-12-29 16:05
Haha, Moddis måde at skrive på er sgu det bedste :D
#10 azyn
2016-12-29 17:20
God læsning MODDI =D
#11 LeffeN
2016-12-29 19:08
De billeder <3
#12 cLAW
2016-12-29 23:01
dejlig læsning :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere