Opret Log ind
Frederik Byskov bliver ny formand for Esport Danmark
Der kommer nu nye kræfter til Esport Danmark, som har fået tre nye bestyrelsesmedlemmer samt en ny formand og næstformand.
Skrevet af: Alsofas    28. oktober 2020 13:50      

Der er varslet nye tider i Esport Danmark, hvor Frederik Byskov, der nok er mest kendt for at have stået bag Astralis, tiltræder som ny formand efter forbundets generalforsamling.

Næstformanden bliver Tim Ashton, der samtidig er ét af tre nye ansigter i bestyrelsen. Udover Tim Ashton, der er europæisk Head of Esports hos SteelSeries, træder også Eva Fog og Christen Sandersen ind i bestyrelsen.

Det skriver Esport Danmark i en pressemeddelelse.

Eva Fog er forkvinde for organisationen DigiPippi, der beskæftiger sig med dirversitet og piger i tech, mens Christen Sandersen er ansvarlig for Dust2.dk herunder Danmarks stærkeste CS:GO liga. 

Med de nye bestyrelsesmedlemmer rykker Esport Danmark i følge Byskov tættere på esportsmiljøet.

Målet har siden min indtræden for et års tid siden altid været, at forbundet skal være til for alle esportens aktører, fra amatøren til de professionelle. Det har manglet før i tiden, men med den netop overståede generalforsamling og de gode, nye kræfter, der er blevet valgt ind i bestyrelsen, er forbundet rykket et tiltrængt skridt tættere på esportsmiljøet, forklarer Frederik Byskov i pressemeddelelsen og fortsætter:

Med Tim, Eva og Christen kommer der kompetencer ind i bestyrelsen, som vil gøre os i stand til at omfavne endnu mere i forbundets virke.

LÆS OGSÅ
Officielt: Esport Danmark tildeles 5 millioner kroner

Esport Danmark går spændende tider i møde, hvor de har fem millioner kroner fra Kulturministeriet at gøre godt med, mens der også skal oprettes et sekretariat. 

Vi står overfor et spændende år med oprettelse af det første hovedsekretariat i forbundets historie, med ansættelser direkte fra esportsmiljøet.

Det er nye tider for Esport Danmark, og det ser jeg frem til at løfte sammen med den nye bestyrelse, vores advisory boards, forbundets medlemmer og alle aktører på esportsscenen, der har lyst til at give en hånd med, udtaler Frederik Byskov.

Bølgerne gik højt tilbage i foråret, hvor den tidligere formand Thomas Koed forlod Esport Danmark efter bestyrelsen meldte sig uening i hans udtalelser om forbundets økonomi.

LÆS OGSÅ
Formand forlader Esport Danmark trods lys fremtid

Frederik Byskov har siden Koeds afgang fungeret som talsmand, og nu overtager han endeligt posten som formand, mens den midlertidige formand Rasmus Fossing har valgt at trække sig. 

Esport Danmarks bestyrelse ser nu ud som følger:

  • Frederik Byskov (formand)
  • Tim Ashton (næstformand)
  • Anders Sørensen
  • Sofus Bynge
  • Steffen Thomsen
  • Lasse Kirchhoff
  • Eva Fog
  • Christen Sandersen
#1 Hippi
2020-10-28 15:34
Håber der kommer en masse gode tiltag de kommende år fra deres side af.
#2 rizc
2020-10-28 15:53
Stærkt! Især også med Tim og Sandersen - ESD ser bedre ud måned for måned!
#3 sirr
2020-10-28 16:09
Shit, et hold. Held og lykke til alle parter 👍
#4 unclejakes
2020-10-28 16:18
Virker som et godt mix af folk og kompetencer, håber de formår at drive forbundet i den rigtige retning.
#5 Jerry
2020-10-28 16:59
Jeg antager at det første punkt er oprydning. Herunder at få fyret det reklame/marketing/pr bureau....
#6 ruggah
2020-10-28 20:52
Fremragende. Frede har altid min opbakning
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere