Opret Log ind
Complexity lider første nederlag; OG besejrer ENCE
mousesports formåede at slå det ellers ubesejrede Complexity-mandskab, mens OG vendte serien mod ENCE for en 2-1-sejr.
Skrevet af: Alsofas    16. september 2020 21:30      

Aleksib blev valgt som HLTVs 'Player of the match' efter opgøret mod ENCE.

karrigans tropper serverede Complexity deres første nederlag ved at tage en 2-0-sejr efter et tæt første map, der måtte afgøres i dobbelt overtid.

Selvom mousesports havde overhånden det meste af kampen, måtte de alligevel slås for overtid i 30. runde, da Complexity var de første til at nå 15 runder. Nuke kaldte på dobbelt overtid, før mousesports kunne ånde lettet op med en sejr på deres map pick. 

På Mirage kunne mousesports fremvise en 12-3-føring ved sideskiftet. Complexity påbegyndte et comeback, da de lagde ud med at snuppe fem sammenhængende runder på deres CT-side.

Den nyeste tilføjelse til karrigans mandskab slukkede dog drømmen om comeback, da han sikrede mousesports match point med et drabeligt 3v1 clutch i de sidste sekunder.

ESL Pro League Season 12 Europe
Bedst af tre maps
Complexity
0 - 2
mousesports
de_nuke 20 - 22 de_nuke
de_mirage 9 - 16 de_mirage
de_dust2 de_dust2

Dagens anden kamp udfoldede sig mellem ENCE og OG, der tog hul på deres sjette kamp i gruppespillet. Forud for opgøret indtog finnerne førstepladsen i gruppen, men det fik OG lavet om på, da de hev sejren i hus på tredje map. 

ENCE gjorde krav på deres map pick, da de ved stillingen 7-11 indsatte en slutspurgt og snuppede ni sammenhængende runder, for at lukke Dust2 med en 16-11-sejr. Særligt suNny havde et godt første, map som så ham hente 27 kills. 

valde og OG kom bedst fra start på seriens andet map, Inferno. Her rystede de nederlaget af sig og tog en 9-1-føring, der blev omsat til en sejr i 26. runde, hvorfor serien fortsatte ud på tredje map. 

Her gjorde det europæiske mandskab kort affære, da de stak af fra stillingen 4-4. OG dominerede resten af kampen, hvor ENCE ikke fik en eneste runde mere, da de lukkede kampen med 12 sammenhængende runder. På det afgørende map leverede mantuu en rating på hele 2,17.

ESL Pro League Season 12 Europe
Bedst af tre maps
OG
2 - 1
ENCE
de_dust2 11 - 16 de_dust2
de_inferno 16 - 10 de_inferno
de_mirage 16 - 4 de_mirage

Ovre på ESLs B-stream udkæmpes dagens sidste kamp i skrivende stund, da BIG og GODSENT er i ilden. 

LÆS OGSÅ
GODSENT møder BIG i ESL Pro League

#1 sirr
3d 7t 10m
Flot af mouz og OG. 👍
#2 whitebear22
3d 2t 40m
Den havde jeg ikke set komme - flot skalp af mouz!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere