Opret Log ind
Tricked og Ambush videre i ESEA Advanced
Begge danske deltagere i ESEA Advanced-slutspillet fortsætter i upper bracket lidt endnu, efter de begge vandt deres første kamp.
Skrevet af: JSand    1. juli 2020 08:15      

kwezz var Trickeds absolut bedste spiller, da de slog CR4ZY.

I går startede slutspillet i ESEA Advanced, hvor vi blandt de 16 hold havde deltagelse fra hele to danske mandskaber, da både Tricked og Ambush nåede playoffs.

Tricked startede deres slutspil ud mod CR4ZY. Selvom, at det ukrainske mandskab lå højere på HLTVs rangliste, så var det ikke noget, man lagde mærke til, da Tricked vandt første map stabilt, hvorefter de bankede CR4ZY 16-2 på den sidste bane.

ESEA Advanced Season 34 Europe
Bedst af tre maps
CR4ZY
0 - 2
Tricked
de_vertigo 11 - 16 de_vertigo
de_train 2 - 16 de_train
de_nuke de_nuke

Samtidig med Trickeds duel, gjaldt det også Ambush, som stødte sammen med TheDice. Efter en tæt første halvleg på Nuke trak danskerne fra og sikrede sig de nødvendige otte runder for at tage det første map.

Derefter skulle de to tropper ud på Overpass, som var valgt af Ambush, og danskerne stod derfor også med et ekstra stærkt udgangspunkt. Efter en flot første halvleg, hvor danskerne fik hele 12 runder, var det også en smal sag at lukke kampen og vinde 2-0.

ESEA Advanced Season 34 Europe
Bedst af tre maps
TheDice
0 - 2
Ambush
de_nuke 10 - 16 de_nuke
de_overpass 8 - 16 de_overpass
de_vertigo de_vertigo

Med sejrene fortsætter begge mandskaber altså i upper bracket i slutspillet, hvor der er hele fire pladser til MDL på spil, mens der også er omtrent 80.000 kroner på spil.

#1 Tyze
2020-07-01 08:54
Kunne være fedt med flere danske hold i MDL! Gogo!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere