Opret Log ind
Kjaerbye vs Vitality (IEM New York 2020 Europe)
6d 6t 52m  |  
zyh
Kjaerbye og FaZe har steppet op må man sige!

https://youtu.be/GxLk2iOljsk
#1 QuaLy
6d 6t 31m
Ja ok hehe
#2 zyh
5d 19t 10m
Jeg tager det som en god ting, at du ikke svinede mig til døde!

Rigtig god dag :D
#3 henn1ngway
5d 18t 54m
Er ikke særlig imponeret over ham, jeg synes han holder vinkler og går i panik når han bliver pushet. Ikke det flotteste CS. At det så virker er jo godt for ham.
#4 zyh
5d 18t 21m
Jeg må faktisk indrømme, at det lader til han har fået sin "anker" rolle til at fungere en del bedre, men ja de har haft det lidt svært.
#5 KrysStaR
5d 17t 22m
Virkelig fed video!
Men nej hvor for jeg ondt i øjnene af hans shaky aim som han altid har haft, vender mig aldrig til at se på det xD
#6 zyh
5d 16t 53m
Tak og det er jeg glad for!
Jeg må indrømme, at jeg desværre selv har et shaky aim og jeg har ingen idé om det er fordi det er begyndelse til noget parkinson eller at jeg simpelthen er venstre håndet i hovedet og bruger højre hånd på musen. Jeg har altid haft en teori om dette, men den holder sgu nok ikke og så er vi tilbage til noget sygdom af en art med mig selv haha :D
#7 nopze
4d 17t 7m
De fleste plejer at shake, fordi de spænder i hele armen når de skyder, og især primært underarmen. Tror også det er det som Kjaerbye gør, tror ikke han kan lade være med at have shakyaim.
#8 zyh
4d 16t 18m
Jeg har virkelig prøvet at se om sensitivity hjælper, noget underliggende på armen, men det er altid det samme. Det er som om at når jeg skyder, så spænder det. Tror ikke rigtigt det kan fjernes uden en decideret ændring.
#11 nopze
3d 15t 45m
Det kan det godt. Jeg gjorde det også meget i en periode. Jeg prøvede bare at vende mig til at spænde i noget andet når jeg skød, fx min venstre arm(på tastaturet) eller min ryg, og på den måde vendte jeg af med det. Og mit var rigtig rigtig slemt :P
Men det tog en masse timers bots/dm. Det er klart, jo højere sens jo vildere kan det se ud. Kender flere der har fixet det ved at spille som jdm/elige, altså sætte sig langt tilbage, brug ryglænet og bliv afslappet i kroppen, og sid et stykke væk fra skærmen.
#12 zyh
2d 20t 56m
Det er sjovt du siger det, mit bliver også fixet i jdm stilling :D
#9 mamas
4d 16t 2m
Godt lavet! Er helt vild med flash-klippet 1.13. GG WP
#10 zyh
4d 15t 51m
Takker "mamas" hvis jeg må kalde dig det :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere