Opret Log ind
Hvordan optimere vi vores træningsdage? (Skabelon søges)
2020-09-25 09:26  |  
ZicoN
Hey boys

Mit hold og jeg har nogle faste træningsdage, men jeg føler ikke vi får nok ud af disse dage.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at skabe noget mere struktur, så man får udleveret et træningsdokument for den kommende uge, hvor der fx står:

Tirsdag:

Maps: Nuke

Primær fokus: T-side executes +popflashes
Sekundær fokus: Post plant situationer

Forbered: Smokes og flashes (link til dokument med video af disse)


Jeg vil dog gerne have mere kød på og håber derfor at kunne trække på jeres erfaring. Hvordan optimere i jeres træninger?


#1 raxtuzz
2020-09-25 10:43
Husk at evaluer jeres pracc. Der kan i bruge After action. Lang forklaring her https://www.justiceclearinghouse.com/transcript-ma..
Den måde vi brugte det i mit gamle hold var, at vi gik igennem de her 4 punkter efter hvert map.
1. Hvad var planen? Hurtig gennemgå fx en ny tac(fx train yard smokes, 3 fra main, 2 fra pop) Her skal i lige bare gennemgå tac´en, evt få andre end IGL, til at gå gennemgå det.
2. Hvad skete der? Gik alt efter planen? Eller fx 1 smoke der failede lidt, så der var et hul i smoken CT ku udnyttes, eller de havde nogle bare gode counter-fb klar.
3. Hvordan forbedre vi de ting? Lad folk komme med indputs. Fx jer 3 i main skal give os i 2 poppen 2sek mere til at nå det hele.
4. Nævn 3 vi skal fastholde, og 3 ting vi skal forbedre.

Og når man har kørt After action en del gange, så tager det ikke særlig lang tid(5-10min max for os til sidst medmindre det var et nyt map). Og husk nu det er bedst at få alle i snak, primært undgå at IGL snakker for meget her.
#2 Zisd0
2020-09-25 11:04
Kan anbefale anvendelse af https://asana.com/.

- Der kan i have en fælles kalender - Hvor fokus for træning møde tider kan noteres
- I kan indsætte et projekt f.eks. Astrallis a exec på Inferno - med forklaring video mm. --> herefter kan det rykkes som færdige og kan nærmest bruges som en playbook.
- Man kan uddelegere opgaver - Se denne demo, find en ny strat osv. - Så alt arbejde ikke falder på en person.
- IOS/Andriod + Web App
- Melde afbud, hvis man er forhindret til pracc
- Samt hvad fantasien begærer.
#3 xdpiratmanden
2020-09-25 11:07
For at få mere ud af jeres træning skal i tænke på evalueringen. Vi bruger altid som minimum 30 minutter på at evaluere vores pracc og snakke om de forskellige ting og diskutere osv. Udover det så er det vigtigt at man har et fokuspunkt i sin pracc. t-side executes er måske forholdsvis stort men måske bare have 2 eller 3 executes eller bare 1 som du kommer til at køre hele tiden. Det er svært hvis i vil øve alle executes på en gang fordi så får i måske lavet alle executes en gang men det er vigtigt man får lavet dem flere gange for at finde alle svaghedspunkter og finde ud af hvad man gør når de gør hvad osv.
#4 whitebear22
2020-09-25 11:08
I er rigtigt langt bare ved, at I drejer fokus mod at træne rigtigt, istedet for “bare” at træne meget.

Tilbage i gamle dage havde mit hold en aftale med et “venskabshold” på omtrent samme niveau, hvor vi udvekslede demoer ind i mellem. Demoerne var ledsaget af en kort beskrivelse af, hvad vi havde arbejdet på, hvad der skulle lægges mærke til, og hvad vi forsøgte at opnå med vores tiltag. Vi fik det samme retur.

Det gav utroligt meget at få øjne på det udefra, men omvendt risikerer man jo at blotte sig for en potentiel kommende modstander.

Vi var dog enige om, at det vi fik igen, var langt mere værd end det vi blottede os :)
#5 thiezen
2020-09-26 20:51
De hold som jeg har spillet på før i tiden har vi gennemgået taktikker og setups, derefter dryrun til det sad i skabet og efterfølgende pracc kampe med fokus på de forskellige setups (og ikke på at vinde). Dernæst evaluering af de forskellige ting og hvad vi kunne gøre bedre.

Jeg har lært meget, som ikke nødvendigvis har meget med selve spillet at gøre siden jeg spillede på hold sidst. Vi har aldrig lavet forventningsafstemning på mine hold, hvilket er en fejl, når jeg ser tilbage. Jeg ville blive enige om målsætninger, delmålsætninger og actions steps på holdet.

Målsætninger:
Overordnet målsætning med en deadline. Der kan altid laves nye målsætninger, når denne er nået. Vigtigt at det er konkret og at der er en deadline, så man ikke er i tvivl og kan tolke på hvornår man har nået det. Det skal være klart, hvornår man er kommet i mål.

Delmålsætninger:
Indikation af at man kommer tættere på det reelle mål man er blevet enige om. Det er også en ekstra motivation, da det kan virke meget fjernt kun med en overordnet målsætning.

Actions steps:
Forskellige skridt som hver spiller/holdet skal gøre hver uge/hver dag, som sikrer at man kommer tættere på målet. Det kunne være at spille DM i 20 min hver dag eller at lave noget fysisk træning mindst 4 gange om ugen, whatever. Det skal være noget som man ved fører en tættere på målet. Vælg en tre-fem ting her og evaluer på dem undervejs (en gang hver anden uge). Hvis en enkelt spiller ikke gennemfører det som man har aftalt, så svigter de holdet kan man sige.

Jeg håber, at du kan bruge det til noget! Forresten, skriv tingene ned, print dem ud og sæt dem et sted hvor i ser det hver dag. Brug evt en daglig to-do liste
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere